Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 810
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
И аз не знам какво представлява.
За баща ми търся.

# 166
Аз съм си купувала такова, но не усетих големи ползи от него. Даже с обувки повече ме болеше с него отколкото без...

Или аз не съм наясно с това как се използва? 😅

# 167
Преди малко направих поръчка за 155 лева, но забравих да си добавя кърпата....сега ме е яд

# 168
И аз днес пазарувах. Сетих се за картата веднага след като мина плащането и вече не можеше да се сканира.

# 169
Може. Искаш да ти сторнират плащането. Тяхно задължение е да те питат дали ползваш приложението. Като не са, да сторнират и да ти маркират картата.
Аз по такъв повод правих оплакване и ми дадоха ваучер 15% компенсация.

Кърпата изобщо не ми хареса. И за 1 ст. не я искам.

# 170
  • София
Кърпата изобщо не ми хареса. И за 1 ст. не я искам.
На мен пък ми хареса! Simple Smile Даже си поръчах 2ра, на редовна цена, но имах ваучер за 5лв, та реално втората я купих за 5лв.
За плаж, пътуване е идеална за мен, хем памук, хем не е обемиста и е огромна, на плажа ще можем двамата с малкия да я ползваме. (Имам от Декатлон от техните, но тогава си взех средния вариант и на моменти ми е късичка, та тази ми е идеална.)
В магазина една в петък жена искаше да си я купи на редовната цена - не можело. Ми, не е вярно! Може, добавих си я в количката, просто излиза на 10лв.

# 171
Подарявам всички талони (тези от лайфа за био и супер храните) и за слънзезащитата и орел Б. Simple Smile

# 172
И аз пазарувах и "спечелих" кърпа преди малко, на пипане е ок, взех от варианта с принт, има и без шарки.

# 173
  • София
Подарявам всички талони (тези от лайфа за био и супер храните) и за слънзезащитата и орел Б. Simple Smile
Може ли на dm bio? 😊

# 174
  • София
Моля за препоръка за очна линия. Не твърд и не непълно мек писец (трудно ми е да го обясня) и да не е интензивно черна. Да не се сваля много трудно.
Много благодаря на всички, които са успели да разберат това сложно обяснение Simple Smile

# 175
Момичета, да ви се похваля,че съм една от избраните участнички да тестват новата спирала на Мейбълин,чакам да ми я изпратят! 😄

Последна редакция: вт, 11 юни 2024, 08:38 от prinzesa11

# 176
  • София
Момичета, да ви се похваля,че съм една от избраните учадтнички да тестват новата спирала на Мейбълин,чакам да ми я изпратят! 😄
Супер! Simple Smile Значи са реални тези тестове.

# 177
Моля за препоръка за очна линия. Не твърд и не непълно мек писец (трудно ми е да го обясня) и да не е интензивно черна. Да не се сваля много трудно.
Много благодаря на всички, които са успели да разберат това сложно обяснение Simple Smile
Аз използвам тази от години. Много е трайна,маха се лесно и се нанася лесно.

# 178
Естествено, че са реални тестовете, провеждат се поне от 4-5 г. Периодите, продуктите и тестващите се обявяват на сайта.

# 179
Момичета, моля за препоръка за слънцезащитна подходяща за спорт. Сутрин тичам, и като се изпотя изгарям на лицето и врата, а се мажа много надлежно преди да излезна навън.

Общи условия

Активация на акаунт