Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 22

• 58 213
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
  • Сливен
Аз съм ползвала мокрите кърпи на Бебо с вода преди 4-5 години,направо поръчвах с кашони от производителя,тогава ги нямаше в Сливен.Никога не е имало проблем.Marilin3 ,mоже би не е зле да пишете на производителя ако нещо е имало проблем с партидата.

# 661
Бебо са единствените кърпички, които ползваме и вкъщи, в колата, в чантата. Никога не са миришели лошо, още по-малко на урина.
Взимам пакети 72бр лайка или 80бр sensitive.

# 662
Бебо са единствените кърпички, които ползваме и вкъщи, в колата, в чантата. Никога не са миришели лошо, още по-малко на урина.
И аз ги харесвам,странно 2 мнението на потребителката явно не са и по вкуса просто..

# 663
  • Бургас
Препоръчайте нещо без отмиване за много суха изтощена коса.В същото време да не утежнява косата.

# 664
  • София
Препоръчайте нещо без отмиване за много суха изтощена коса.В същото време да не утежнява косата.

Пробвала ли сте крема за коса на Елсев. Може да не се измива.
Има и хубави масла за коса.

# 665
И аз ги харесвам,странно 2 мнението на потребителката явно не са и по вкуса просто..
Помня, че миришеха ужасно кисело та за това и направих тази асоциация 😀.
Някой вече пробва ли новия шампоан на Elseve, да сподели мнение ❤️?

# 666
  • Сливен
Аз ,но ми е рано за мнение,в тези жеги не мога още да преценя дали косата ми се омазнява по-малко.

# 667
Аз също го взех,но няма ефект при мен.

# 668
Добро утро ☕️🍪моля препоръчайте ми четка за кося която разресва добре ,че моято коса се и заплита😀и ползвам какви ли не спрейове.Реша се с  tangle teezer,но забелязах че ми накъсва косата като я среша!!

# 669
  • София
Току що в друга тема писах по запитване за заплетена коса. Препоръчвам четките на Доори. Страхотни!

# 670
Току що в друга тема писах по запитване за заплетена коса. Препоръчвам четките на Доори. Страхотни!
[/quot
Е това пак аз питах 😁благодаря много!

# 671
Още един глас за четките на Доори Hands Plus1 Преди нея ползвах четка на тройна цена и пак ме скубеше.

# 672
И от мен глас за Доори.

# 673
Не си спомням в коя група, беше отдавна, много хвалиха четката от Jysk, подобна на тези на doori, но е по-бюджетен вариант. Имам я и съм доволна.

https://jysk.bg/banya/aksesoari-za-banya/aksesoari/chetka-za-kos … enichna-slama-sdp

Я споделете цвят/марка руж за кожа с вече хубав тен. Всичко ми идва все бледо и непигментирано.

# 674
Аз спирам да се скубя като мина през фризьорския салон. Леко да са ми нацъфтяли краищата и започва драмата.

Между другото откакто пия калций виждам чувствителна промяна в косата и ноктите (разбира се след известен период от началото на приема).

Общи условия

Активация на акаунт