Паническо разстройство - 62

• 37 189
  • 868
  •   1
Отговори
# 90
Kamille252, съжалявам за загубата. Опитай се да се успокойш и опитай да приемеш по-философски нещата, доколкото е възможно. Човека си е отишъл, но ти си жива и трябва да живееш и да вървиш по твоя си път. Преградки!

Аз да кажа, че почнах Циплалекса. За сега съм минала 5 дни по 1/4 и 5 дни по половинка и не знам дали е възможно без да се е натрупал, но осезаемо съм доста по-добре. След ден почвам по цяло. Засега никакви странични ефекти не съм усетила.

# 91
От тревожност може ли симптом като преминаващ ток на главата

# 92
Kamille252, съжалявам за загубата. Опитай се да се успокойш и опитай да приемеш по-философски нещата, доколкото е възможно. Човека си е отишъл, но ти си жива и трябва да живееш и да вървиш по твоя си път. Преградки!

Аз да кажа, че почнах Циплалекса. За сега съм минала 5 дни по 1/4 и 5 дни по половинка и не знам дали е възможно без да се е натрупал, но осезаемо съм доста по-добре. След ден почвам по цяло. Засега никакви странични ефекти не съм усетила.
Възможно е да, при мен золофт, есобел си действат на момента.

# 93

Може.

# 94

Може.

Вижте си и врата за шипове, упражнения за оросяване. Аз така като усетя и започвам да се раздвижвам.

Някой откри ли АД, от който да не се дебелее 😁

# 95
  • Швейцария
Прозак освен антидепресант се дава и за отслабване.

# 96
Според вас ако кафето влияе на тревогата, като засилва напрежение, нервност, сърцебиене, дали по някакъв начин се отразява и на депресията? Забелязали ли ли сте някаква връзка?

# 97
Аз искам да питам дали може да се пие валериана всеки ден дали би навредила

# 98
  • Швейцария
Може, няма проблем.

# 99
Валериана само за тревога ли е или помага и за депресия?

# 100
Здравейте има ли някой който пие габагама какво мислите за него

# 101
Валериана само за тревога ли е или помага и за депресия?
Едва ли би помогнал за депресия, валериана е по-скоро да те успокои в момента. Депресията е сериозно заболяване.

# 102
Деанксит за какво време почва да действа? Уж седмица и половина и нищо не усещам като промяна.
И може ли паник атаки да се лекуват с Ремирта според вас? Изписана ми е ремирта вечер, но основно е за депресия това нещо както го чета. А при мен освен депресия има и паник атаки.

# 103
Деанксит за какво време почва да действа? Уж седмица и половина и нищо не усещам като промяна.
И може ли паник атаки да се лекуват с Ремирта според вас? Изписана ми е ремирта вечер, но основно е за депресия това нещо както го чета. А при мен освен депресия има и паник атаки.

При мен започна след първия месец да действа, а за ремиртата я изписват за сън в повечето случаи.

# 104
  • Швейцария
Ремиртата отпуска и приспива, така че е добре и за паник атаки. Те и другите антидепресанти са за депресия предимно, но помагат и за ПР. Дали е най-добрият избор е друг въпрос, това само лекуващият лекар може да прецени.

Общи условия

Активация на акаунт