Търся съвет

• 5 083
  • 81
  •   1
Отговори
# 75
А бе жена, извинявай, ама първо е 21ви век,  2024та година, второ звучиш интелигентна, разумна донякъде жена, как за Бога се случва да се събереш с такъв мъж и да търпиш такова поведение (хоби?!, но пари за теб и детето няма), отношение (ще ти казва, че освен, ако не живеете със семейството му, няма друг начин?!) Как изобщо се допуска такова положение от твоя страна? Казваш, че работа си имала и то неведнъж, което означава, че можеш да си намериш такава. За чий …й тогава стоиш там, ума не може да ми го побере. Щом детето боледува, бих плащала на детегледачка в дните, в които не може да е на градина, макар и там да ми отива повечето заплата и бих живяла максимално стегнато и дори “бедняшки”, ако щеш го наречи, но в такива условия, в които си ти Не.
Искрено съжалявам за положението ти, защото все пак е породено от нещо, което ти все още не можеш да оправиш, дали в главата си, дали в обстоятелствата. Хубаво си помисли кое точно е, е моя съвет и тогава направи нещо, ако можеш.
Някой ще ми определя дали ще ходя на работа, каква манджа ще ям и с колко зъба ще остана в устата си скоро и аз ще седя и ще му се чудя. Сериозно ли?!

# 76
Аз бих почнала работа и бих теглил кредит, а ако не мога да се справя сама, обратно при родителите, ама такъв "мъж" не бих търпялаа. Авторке, ако утре се разболее, на тоя ли ще разчиташ? Защо ми се струва, че и етажа си е само негов и може да те изгони по всяко време на улицата.

# 77
А бе жена, извинявай, ама първо е 21ви век,  2024та година, второ звучиш интелигентна, разумна донякъде жена, как за Бога се случва да се събереш с такъв мъж и да търпиш такова поведение (хоби?!, но пари за теб и детето няма), отношение (ще ти казва, че освен, ако не живеете със семейството му, няма друг начин?!) Как изобщо се допуска такова положение от твоя страна? Казваш, че работа си имала и то неведнъж, което означава, че можеш да си намериш такава. За чий …й тогава стоиш там, ума не може да ми го побере. Щом детето боледува, бих плащала на детегледачка в дните, в които не може да е на градина, макар и там да ми отива повечето заплата и бих живяла максимално стегнато и дори “бедняшки”, ако щеш го наречи, но в такива условия, в които си ти Не.
Искрено съжалявам за положението ти, защото все пак е породено от нещо, което ти все още не можеш да оправиш, дали в главата си, дали в обстоятелствата. Хубаво си помисли кое точно е, е моя съвет и тогава направи нещо, ако можеш.
Някой ще ми определя дали ще ходя на работа, каква манджа ще ям и с колко зъба ще остана в устата си скоро и аз ще седя и ще му се чудя. Сериозно ли?!

Не познавам авторката. Слава на Бога, не съм в това положение, моят мъж, е мъж на място. Не познавам и вас, обаче мога да ви кажа, че да намерите читава детегледачка е изключително трудно. Даже да си готова да плащаш много пари, а детегледачка за болно дете как се намира?

Отделно, когато едно дете е болно то има нужда от майка си изключително. От моя родителски опит мога да кажа, че майчината обич лекува 50 процента и 50 процента лекарствата. Да си метнеш детето на чужд човек докато е болно? Що за съвет?

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 06:40 от metal.vixen

# 78
  • Пловдив
Хайде стига с тая майчина обич при болно дете. Сами си скопяваме мъжете да мислят, че не могат да гледат болно дете. Могат и още как. Болно дете се нужда от лекар, лекарства и някой да се грижи за него. Дали е майка му, баща му или баба/дядо/детегледачка няма значение, ако човекът е загрижен за детето.

# 79
Когато детето е болно в острата фаза, ок, да речем, че има нужда от майка си. Но като мине фазата, нищо не пречи друг да се грижи за него. Следват хремата и кашлицата, които се точат поне седмица, след което поне една седмица да се закрепи.

# 80
  • София
Бащата спокойно може да се грижи за болното си дете. Освен ако не научен, че не може.

# 81
Ключ по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт