❤️Майски бебета 2024-Тема 1❤️

• 25 005
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Аз пък точно защото не знам дали са колики давам хомеопатични Камилия. Имам чувството,  че го успокояват, пък ако ли не поне не му вредят, надявам се.
За подсечено дупе аз лично пробвах тактиката със смяна на кремчето докато уцеля кое точно ще подейства. Оказа се СебаМед кремче за пелени - беше ми в един от подаръците от болницата Simple Smile сега вече редувам Павловичата със Судокрем и ако видя пъпчица или леко червеничко слагам СебаМед Simple Smile

# 406
Скрит текст:
Аз си взех 2 пробни сутиена тип бюстие от Temu. Удобни са ми и имат 5 опции за закопчаване отзад. Допълних с още 3 броя от H&M, за да сравня.. ами китайските не отстъпват. Взех 2 размера по-големи от стандартния ми размер, за да мога да поставям и помпата в тях. Придържат я стабилно и си шетам спокойно из вкъщи. Стандартни сутиени не нося от години, лятото пък съвсем нищо по принцип, но сега си слагам дори и вкъщи. Опитвам се да преча на гравитацията да работи в пълна сила и да минимализирам щетите накрая.. 😄

Може ли линк от Тему, че там е китайска работа и също си е късмет да нацелиш.
Сега проверих, за жалост е свалена обявата на тези, които съм поръчала. Но са точно като тези:
https://www.temu.com/bg-en/feeding-bra-no-steel-ring-one-handed- … 099517731996.html

# 407
Момичета, бебето ви имало ли е крусти по веждичките? Чакам ги да паднат вече, но са упорити

# 408
Има. Мажа с малко зехтин, като се размекнат ги махам с бебешка четчица.

# 409
Каката нямаше,засега и маката няма 😇

Ние днес се успахме ако може така да се каже до 8.30😁закуска, оправяне ...напече и сме навън,търсим сянката...Каката мрънка,че й свършили балоните,иска пуканки ...мм чисти вкъщи климатика и банята...🤯
Направих си кафе вкъщи голяма грешка айде някак слязохме после друс друс навън два пъти полях😁Никога вече!

Да я похваля ака в 3ч. и 9😁мм вика пак не е добре,а толкова често 😁
Точно три дни стана и обмисляхме вариант смяна на ам или клизма за днес.

# 410
Скрит текст:
Аз си взех 2 пробни сутиена тип бюстие от Temu. Удобни са ми и имат 5 опции за закопчаване отзад. Допълних с още 3 броя от H&M, за да сравня.. ами китайските не отстъпват. Взех 2 размера по-големи от стандартния ми размер, за да мога да поставям и помпата в тях. Придържат я стабилно и си шетам спокойно из вкъщи. Стандартни сутиени не нося от години, лятото пък съвсем нищо по принцип, но сега си слагам дори и вкъщи. Опитвам се да преча на гравитацията да работи в пълна сила и да минимализирам щетите накрая.. 😄

Може ли линк от Тему, че там е китайска работа и също си е късмет да нацелиш.
Сега проверих, за жалост е свалена обявата на тези, които съм поръчала. Но са точно като тези:
https://www.temu.com/bg-en/feeding-bra-no-steel-ring-one-handed- … 099517731996.html

Супер. Много ти благодаря. То един продукт се предлага от различни търговци, за това че едва ли са различни от твоите. Имам две чакащи поръчки от Тему и се чудя дали да пусна трета с тия сутиени 😃😃😃

# 411
Момичета Вие охлаждате ли вкъщи? На колко градуса държите? Ние сме с термо помпа и се чудя, че вече е много топло вкъщи

# 412
  • София
Относно витамин К - Говорих с нашата педиатърка и казах, че на епикризата на малкия пише на 30 -ия ден да се дадат 2 капки. Много се изненадах когато каза, че нямало нужда. В болницата му били дали. Но ако съм държала аз да му дам.  Знам, че се дава задължително и не знам защо получих този отговор.

# 413
Момичета Вие охлаждате ли вкъщи? На колко градуса държите? Ние сме с термо помпа и се чудя, че вече е много топло вкъщи
Няма как без охлаждане при нас. Пускам климатика на 25, режим хладно, като намалям силата на вентилатора, за да не духа прекалено силно, а само колкото да охлажда и настройвам перките нагоре, за да не бие в бебчето хладния въздух. Пускам в хола или спалнята, в която спим и оставям вратите отворени, за да се охлажда целия апартамент

# 414
Отиди на частно някъде да му го дадат. За мен е безумно да не се дава, след като е написано в епикриза, а и не знам как се купува това, е да го дадеш сама…

Аз съм в тотално отчаяние с яденето. Нищо не върши сам на гърда, изсуква едва 10-20 мл в добрите случаи 30. Цедя се след всяко ядене и додавам, но не изцеждам достатъчно ш оттам 20-30 мл. Следователно додавам и адаптирано мляко. Накрая не знам колко е изял, много ли е, малко ли е, той връща като го прехраня по малко слава Богу, но за мен е стрес. Говорих с консултантката от болницата, ходих при Хедра, пия сминдух, моринга и не знам си какво белким тръгне тая кърма, стенител за фунията на помпата взех - не и не и не. Вече просто съм отчаяна, толкова искам да мога да го кърмя или поне да му изцеждам, но не мога да се преборя.
Не знам и аз вече какво мога да направя, чувствам се като тотален провал.
Относно витамин К - Говорих с нашата педиатърка и казах, че на епикризата на малкия пише на 30 -ия ден да се дадат 2 капки. Много се изненадах когато каза, че нямало нужда. В болницата му били дали. Но ако съм държала аз да му дам.  Знам, че се дава задължително и не знам защо получих този отговор.

# 415
А възможно ли е шишето да го е "разглезило" и за това да се храни трудно от гърда? Хедра какъв съвет ти даде?
Според мен е много възможно причината да е в това, че се изисква усилие да суче от гърдата, а с шишето е много по-лесно. А кърма да си имаш достатъчно...
И все пак не всичко е на всяка цена. 💕

# 416
Ами той просто не суче активно, иначе има интерес, но не успява да си изцока достатъчно. Хедра ми показа как да го дохранвам със сонда, но вече и така нищо не прави и не изсуква нищо нито от сондата нито от гърдата, а съм сигурна, че правилно съм му подала.
Показа ми как да се цедя по-ефективно, но то като си стискаш гърдите по 8 пъти на ден за 30 мл, просто емоционално не се издържа. Доволна съм от консултацията с нея, но за съжаление на практика няма осезаема промяна в начина ни на хранене. Сега не иска и да спи и като откаже да спи между две хранения, второто хранене е ад - спи на гърда, не суче и тн. Наистина просто съм емоционално много много изтъркана от това, че не мога да го накърмя нормално. Днес отидох до моля до нас с него в количката и гледам на кафето отвън Една майка седна с детето, зави о с одеялце, накърми го за 10 минути и хоп станаха и продържиха, а ние сме по едни час в схватка и ох нас тече вода от жегата и давам по 3 бутилки. Еми прирева ми се.

# 417
И в епикризата на малкия пише на 30ти ден да се даде витамин К. Педиатърката ни даде рецепта, но каза 20капки еднократно. Сега пак гледам рецептата.. 20 капки!

# 418
  • София
20 капки не е ли много? Не знам, на нашата пише 2.

# 419
  • Пловдив
И преди го бях пускала този линк към публикация на д-р Бояна Петкова - https://www.facebook.com/share/zxLSz2CjsynJK8x7/?mibextid=WC7FNe

Преди се даваха 2 капки Ка-Вит (2019 с баткото), 2022 ако не се лъжа изчезна от аптечната мрежа и вече има само К1 на Омега Вит, от него дозата е 20 капки. Отпуска се и без рецепта, тъй като се води хранителна добавка.

Общи условия

Активация на акаунт