Facebook / Фейсбук – 8

• 35 090
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
И мои изчезнаха и на други хора също. Преди няколко страници бях питала, дадоха ми доста съвети и пробвах всичко и аз и сестра ми до която съм ги пращала и не можахме да ги възстановим.

# 571
Никакви Lite версии не ползвам. Само изтеглени редовни приложения на фейсбук,  инстаграм и месинджър имам. От телефона не ги виждам,  на лаптопа не съм проверявала. Но от него почти не ги използвам.
Аз си мислих, че са изчезнали след някоя актуализация на приложенията.
Каква е наистина причината да се скрият?

# 572
  • Сливен
Защо като тагвам хора в игри, отново, за пореден път не ми показва таговете? И това е само на определени страници? 🤔🤔🤔

# 573
  • София
Защо като тагвам хора в игри, отново, за пореден път не ми показва таговете? И това е само на определени страници? 🤔🤔🤔
Тагваните хора имат право да изтриват тагването и даже да го забранят.

# 574
Никакви съобщения не са ми изчезнали. С Lite съм открай време.

# 575
Аз също имам изчезнали съобщения в Месинджър. На някои чатове ми даде опция да си ги възстановя, но на други - не. От телефона съм пробвала, през десктоп версията не съм все още.

# 576
Аз за съобщенията от месинджъра опитах освен през телефона и през компютър и не успях. Даде ми опцията да ги възстановя, но след това ми излизаше съобщение, че фейсбук не може да ги намери. За фейса на сестра ми, мъжа й, който е много на ти с ИТ технологиите, също не е успял. Става въпрос за съобщения, изпратени преди повече от година. Здраве да е, това ме накара да си направя и един хартиен тефтер с телефонни номера, явно не може да се разчита на 100% на електронните носители. Дано данните ни за заплати и осигуровки в НОИ да не изчезнат по подобен начин, че това вече наистина ще е проблем.

# 577
На мен нови съобщение ми липсват за много стари не съм ровила. За тези разбрах, защото знам, че с тези хора съм си писала малко, стоят в чат лентата, а като кликнеш на тях всичко е празно. Като на снимката дето качих, има само снимка на човека, пише че сте приятели и той от къде е и вместо текста от чата глупостите на фейсбук.
Преди няколко години забелязах, че имам голяма липса в съобщенията със сестра ми. Имаше и много нелогични съобщения, все едно сме трили текст, а не сме. Така и не разбрах каква може да е причината. Скоро не съм си играла да превъртам чата от началото да видя какво има.

# 578
Аз нямам липсващи съобщение, поне не откривам такива на първо време, ама като ви чета...пак всичко е леш.
Имам изтрит човек от приятели, ама не вярвам да е бъг, най-вероятно сам ме е махнал.

# 579
Аз преди години имах два случая на бъг с изтриване на хора от приятели. В единия случай забелязах, че мой съученик от квартала липсва и реших, че сам го е направил, докато не го срещнах на улицата и не ме попита защо съм изтрила, дали не ме е обидил с нещо и т.н.

Вторият случай даже не го бях и забелязала, докато жената не ми звънна по телефона със същите въпроси.

# 580
Аз имах случаи, над 40, преди 3-4 години. Бях си деактивирала профила за повече от 2 години. Като реших да се върна отново, повече от 40 човека ми липсваха. Предположих, че поради дългото отсъствие са решили, че вече не ползвам ФБ. Но впоследствие с 3-4 се видяхме и ме питаха защо съм ги махнала? Помня, че имаше някакъв бъг, глобален, доста хора се бяха оплакали, че са им изчезнали по много приятели от френд листа.
А тази вечер, на лаптопа, ми излезе някакво странно съобщение, със странен шрифт, че един приятел си е сменил името, с английско, той е Пламен, а се кръстил Джордж?! И една жена, че уж ме е изтрила? Обаче общия брой приятели е същият.

# 581
...
А тази вечер, на лаптопа, ми излезе някакво странно съобщение, със странен шрифт, че един приятел си е сменил името, с английско, той е Пламен, а се кръстил Джордж?! И една жена, че уж ме е изтрила? Обаче общия брой приятели е същият.
DeVa, за жената, която уж те е разприятелила, ако съобщението е от онези приложения, когато някой ни е махнал от приятели, щом бройката ти е същата, вероятно жената си е деактивирала профила. Не е изтрила теб персонално. Пробвай дали ще ти излезе, ако я потърсиш.
За мъжа с променено име - това би ли било типично за него? Да не би акаунтът да е откраднат?

# 582
Да, за мъжа ми стана странно.
Не е възможно той да го е направил. Явно е хакнат профил.
Обаче сега се сетих, че имам такова приложение, даже го бях забравила, за пръв път получавам известия.

# 583
За смененото име - хакнат е профила. Аз в такива случаи де свързвам по друг начин с човека да се уверя, че е така и след това го изтривам от приятели.

# 584
Това са откраднити профили, щом си сменят името на нещо странно (а понякога дори и снимката) - ясно е.
Все пак, ако не сте сигурни, че е откраднат и не искате да го махате от приятелската си листа - ограничете човека.
Според мен - за човекът, който ми липсва от приятели - не е бъг, само той ми липсва (проверих с настолното приложение).

Общи условия

Активация на акаунт