Facebook / Фейсбук – 8

• 35 128
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте. Имам проблем с Месинджър. От месец забелязвам, че когато вляза тогава си получавам съобщенията, друг път излиза известие. Когато си иска. Изтрих месинджър и наново го инсталирах, но проблема продължава
И при мен се получава от време на време. Приемам го по-скоро като бъг.
Има някакъв бъг. При мен пък дава индикация във ФБ за ново съобщение. Влизам няма нищо ново...

# 556
Здравейте. Имам проблем с Месинджър. От месец забелязвам, че когато вляза тогава си получавам съобщенията, друг път излиза известие. Когато си иска. Изтрих месинджър и наново го инсталирах, но проблема продължава
И в месинджър, и във вайбър ми се е случвало същото. Или съобщението пристига и получавам известие 12-14 ч по-късно.

# 557
И моя месинджър е тотал щета като реши. По време на чат спира да ми показва съобщения и снимки на отсрещната страна, а ги виждам като известия на телефона.В чата се вижда само моя текст и все едно сама си говоря, след време се показва и текста на другия. Забива, идват понякога с много голямо закъснение съобщенията. Новото сега е като влезна и отворя на някой и му напиша нещо, горе под снимката ми се показва текс - "изчакване на мрежа ".
Непрекъснато гледам за актуализации да не би от това да идва проблема- няма такива, но си забива периодично. Аз си мислих, че проблема идва от телефона ми, но не от него много хора се оплакват.

# 558
Само бъгове,колкото и да актуализирам...
Показва ми 2, 4 или 3 на самата иконка и така от месеци.
Всички папки ги преровух 100 пъти няма съобщение или известие. Обаче така си седи, дразнещо е

# 559
  • София
Настолната ми версия на Фейсбук се оправи след като ме накара да си актуализирам браузъра - ползвам Хром. Сега чатовете зареждат, както и други функционалности, с които имах проблем.

Скоро ще предстоят и още ъпдейти от тяхна страна, дано някои да са за добро. В чужбина хората имат достъп до доста повече социални платформи, но явно ние тук .. не сме толкова "апетитни" и затова не навлизат, нямам представа.

# 560
До най-апетитните платформи имаме достъп в България, достатъчни са ни.

# 561
Отскоро при търсене на определена дума в Публикации в търсачката ми показва само публикации, в които думата е част от името на страницата или групата, а не както доскоро беше - като част от текста на самата публикация, когато е публична. Имате ли представа дали има настройки някак да може да се коригира това?

# 562
  • София
Здравейте, от днес Фейсбук е решил да ми превежда всички публикации на английски. Ако искам да я видя на български трябва да дам “see original”. Това може ли да се оправи? Прилагам снимка:

# 563
  • София
Аз имам и личен профил, и страница във Фейсбук. Няма как едното да се превърне в другото, това са два отделни профила. Просто създавате вместо нов профил, страница. После има конвертор и сменяте, в зависимост от това къде искате да публикувате. Когато съм в личния си профил, не виждам администраторското табло в страницата си.

# 564
  • Варна
Здравейте, мога ли да пусна видео, но само аз да виждам колко гледания е имало то?
И още на вас като прелиствате стената на Фейсбук излизат ли ви сторитата на хората? На мен да, но беше спряло няколко седмици.
😘

# 565
Здравейте, изключително неприятно ми е вече с тези непрекъснати промени във фейсбук. От както сложиха и някакви пинове и скриптиране на съобщенията, много от тях изгубих. Съобщения, които преди са ми стояли с години, снимки...непокътнати, сега ги няма. Погледнах настройки и какво ли не, няма възстановяване.. има ли начин да бъдат възсъанови, разбирам да са изтрити, но те не са.

# 566
Аз нямам този проблем.... Никога не съм имала изтрити съобщения. Късмет дано някой се включи.

# 567
И аз не не съм забелязала да съм имала изтрити съобщения, но пък съм имала автоматично архивирани.

Последна редакция: сб, 25 яну 2025, 17:48 от Rebel Rebel

# 568
Да и моите съобщения изчезнаха.Даже мислих и аз да питам има ли как да ги направя пак видими. И в инстаграм имам изчезнали съобщения. Много е дразнещо😠
Даже не знам кога са изчезнали случайно разбрах.
Вместо текста от чата виждам тая глупост.

# 569
Това ми излиза, когато съм чатила с човека от друго място, например ползвам приложението Messenger и Lite версията на Facebook.

Общи условия

Активация на акаунт