Facebook / Фейсбук – 8

• 35 130
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Днес получих съобщение в месинжъра от фейсбук приятел но съобщение няма.
Показва надпис изчакване на това съобщение, може да отнеме време.
Някой има ли идея?

# 541
Здравейте!
Търся помощ като начало, ако някой може да сподели дали въобще е възможно, това което искам и съответно къде да пиша/как да го направя.
Може ли "личен акаунт" във ФБ да се превърне/трансформира в страница?

Примерно някой си е направил на "фирма" ФБ профил и иска да не е вече профил, а да стане страница, възможно ли е, целта е да се запази инфото от предишните публикации.

# 542
  • София
Здравей, разрових се за твоя казус. Преди можеше и много хора са се възползвали, но към момента тази функция я няма .. или може би поне при мен. Понякога фб е различен за различните потребители.

Опитай се да потърсиш в профила си.

https://www.facebook.com/pages/create/migrate - виж дали този път, който ми е даван, работи при теб.

https://www.wholewhale.com/tips/convert-facebook-profile-to-page/ - ето тук също има инфо.
https://www.facebook.com/help/175644189234902/

Вместо това виждам опция да превърнеш профила в професионален такъв.

Като цяло ако си ок с английския, можеш да поровиш да видиш други примери и да тестваш.

Друг вариант е да създадеш страница - да я кръстиш както пожелаеш, да си поканиш всички приятели и с малко платена реклама да я развиеш.

# 543
От къде се скриваше списъка с приятели? Никъде не откривам такова нещо.

# 544
  • София
От къде се скриваше списъка с приятели? Никъде не откривам такова нещо.

През компютър е фейсбук.ком/юзернейма ти/приятели като път и от тези 3 точки можеш да промениш поверителността.

Казано по друг начин - влизаш си в профила, отиваш на приятели, където ти се виждат всичките и вдясно го имаш като опция.

# 545
Stoyanova.A , много благодаря! Flowers Hibiscus Ако го направя ще се похваля Wink

# 546
  • Сливен
Днес докато тагвах в игри, видях че са сменили начина по който се показва профилите. Снимките са в "квадратни рамки" - предполагам че се дължи, на последният ъпдейт, който съм направила? 🤔

# 547
Имате ли проблем с влизането във ФБ?
От половин час не мога.

# 548
не, работи си при мен

# 549
  • София
И при мен работи и на компютър и на телефон, не съм имала проблеми.
Пробва ли инкогнито прозорци или друг браузър?

# 550
Оправи се преди 6 часа.

# 551
Аз имам един въпрос за Вайбър . Бях в скрит чат и си правя съобщенията да се изтриват след определено време ,но отсрещната страна го премахва ! Това означава ли ,че ми влиза във Вайбър?

# 552
  • София
Аз имам един въпрос за Вайбър . Бях в скрит чат и си правя съобщенията да се изтриват след определено време ,но отсрещната страна го премахва ! Това означава ли ,че ми влиза във Вайбър?

https://www.bg-mamma.com/?topic=776485.1770

Това е групата, в която се коментира Вайбър.

Как да Ви влязат във "Вайбър"? За да се логнете, следва да сканирате QR код и.. ако не предоставите такъв на друго лице, това няма как да стане.

Не, това не означава, че отсрещната страна влиза във вашия Вайбър. Ако тя премахва опцията за самоунищожаващи се съобщения, това е действие, което може да извърши от своята страна в чата. Това не изисква достъп до вашия акаунт, а се контролира от настройките в чата, достъпни за двамата участници.

# 553
Здравейте. Имам проблем с Месинджър. От месец забелязвам, че когато вляза тогава си получавам съобщенията, друг път излиза известие. Когато си иска. Изтрих месинджър и наново го инсталирах, но проблема продължава

# 554
Здравейте. Имам проблем с Месинджър. От месец забелязвам, че когато вляза тогава си получавам съобщенията, друг път излиза известие. Когато си иска. Изтрих месинджър и наново го инсталирах, но проблема продължава
И при мен се получава от време на време. Приемам го по-скоро като бъг.

Общи условия

Активация на акаунт