Facebook / Фейсбук – 8

• 33 936
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • София
В продължение на предния ми отговор, пак проверявах за restrict/unrestrict - ами тези стъпки дава, които коментирахме: https://www.facebook.com/help/messenger-app/1021314848608781?cms … platform_switcher
Не знам защо не се получава.
Някой пита защо не може да редактира съобшения в месинджър - днес пробвах и аз. Примерно за съобщение от вчера - не мога да редактирам, но за скоро изпратени - мога. За андроид. Не знам, ако е Iphone, да не би там да е разковничето?
И в десктоп версията не можеш да редактираш стари съобщения и такива на които е отговорено вече.

# 601
  • FMSTEREO
Имам следният проблем,примерно писал съм си с някого,ако съм купувал нещо от някой профил,или изобщо съм списал с някой без да ми е приятел,тия с които съм си писал и не са ми приятели,ми излизат в листата с приятели,и не мога да ги махна по никой друг начин,освен ако не им блокирам профила,давам да изтрива чата с тях но си стои,има ли друг начин да ги махна без да ги блокирвам мерси ?

# 602
Искаш да не ти излизат най-отгоре в месинджър ли? Натискаш продължително върху снимката и после -> Hide contact.

# 603
  • FMSTEREO
Аз не ползвам месинджър,а през уеб браузер,не само най отгоре,не искам изобщо да са ми в списъка.

# 604
  • София
Здравейте, тази сутрин забелязах, че след отваряне във Фейсбук ми даваше, че някой е влезнал в профила ми от друг град. От там веднага смених паролата си. Опитах се да направя Two factor authentication, но ми иска код, който уж трябва да изпрати на Whats up, но до момента нямам такъв.
Преди малко обаче пак ми даде,  че е влизано от въпросният град от телефон. Дадох му да го отпише и в този момент се отписа директно от моят телефон... Има ли шанс нещо клетките на самият оператор да не са наред или реално да има влизане от друг човек в моят профил?
И как го правите този Two factor authentication след като не изпращат въпросният код?

# 605
  • София
Здравейте, тази сутрин забелязах, че след отваряне във Фейсбук ми даваше, че някой е влезнал в профила ми от друг град. От там веднага смених паролата си. Опитах се да направя Two factor authentication, но ми иска код, който уж трябва да изпрати на Whats up, но до момента нямам такъв.
Преди малко обаче пак ми даде,  че е влизано от въпросният град от телефон. Дадох му да го отпише и в този момент се отписа директно от моят телефон... Има ли шанс нещо клетките на самият оператор да не са наред или реално да има влизане от друг човек в моят профил?
И как го правите този Two factor authentication след като не изпращат въпросният код?
Здравей, случвало ми се е да ми дава, че се намирам извън населеното ми място - проследявам реално по операционна система и всичко. Прави грешки - за съжаление Мета имат много още какво да изчистят.

Аз имам автентикация, която ми е с друго приложение за андроид телефон - Authenticator, че не ползвам whatsupp.  Доколкото знам - понякога кодовете идват със забавяне и си трябва търпение.

# 606
  • София
Ами на мен ми се случва за първи път подобно нещо. Ще изчакам да видим и ще проследя.

# 607
Ти си това, не е влизал друг. Аз съм в София, редовно ми показва влизане от Бургас...

# 608
Случвало ми се е и на мен. В София съм, а ми показва друго място. Показва се обаче IP адресът. Винаги проверявам какъв а моят и си правя изводите.

Това с WhatsApp не минаги сработва, не знам защо. Една приятелка така го мъчи една вечер, накрая се справи, но не съм сигурна дали не успя да пренасочи съобщението да не се получи в WhatsApp.

# 609
  • София
Влизах от компютъра, но не ми показва IP адрес ами само местоположението...

# 610
Сега погледнах известията, които съм получавала и по-рано е имало бутон Review login, който сега вече липсва.
Скрит текст:
Преди:

Сега:

В приложението има откъде да се види от кои устройства съм логната в момента и къде ме локализира. В София съм, нищо, че ме локализира в Родопи.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 30 яну 2025, 14:24 от Rebel Rebel

# 611
Как става да публикуваш коментар анонимно в група, когато публикацията не е твоя? В някои групи виждам, че има такива коментари като потребителят е "Анонимен" и номер след това?

# 612
  • София
Как става да публикуваш коментар анонимно в група, когато публикацията не е твоя? В някои групи виждам, че има такива коментари като потребителят е "Анонимен" и номер след това?
Във Facebook групите възможността за анонимно участие, включително публикуване на коментари, зависи от настройките, зададени от администраторите на групата. Ако администраторите са активирали функцията за анонимно участие, членовете могат да публикуват, коментират и реагират анонимно, както и да персонализират псевдоним. За да публикувате или коментирате анонимно, потърсете опцията "Анонимна публикация" или "Анонимен коментар" при създаване на публикация или коментар. Ако не виждате тази опция, вероятно администраторите не са я активирали. Имайте предвид, че някои анонимни функции може да не са налични във всички групи.

# 613
Администратор съм на няколко групи, анонимни публикации има в настройките, но опция за анонимен коментар не. В група, в която членувам и има такива коментари не ми показва такава функция за мен като член.

# 614
Натискате секция коментар на публикацията и отляво, до полето за писане, излиза профилната Ви снимка. Ако има опция за анонимен коментар, то до снимката ще видите една стрелкичка за drop down меню и оттам ще можете да изберете опцията да коментирате анонимно. Ако я няма стрелкичката, значи няма такава опция.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт