Facebook / Фейсбук – 8

• 33 885
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Въобще не ми показва иконката с профилната ми снимка или стрелка през телефона, след последна актуализация съм на приложението. В групата, в която пробвам, има анонимни коментари иначе.

# 616
Въобще не ми показва иконката с профилната ми снимка или стрелка през телефона, след последна актуализация съм на приложението. В групата, в която пробвам, има анонимни коментари иначе.

Да не ползвате Lite версията? Там не показва, но в стандартното приложение при мен си я има.

# 617
Да не ползвате Lite версията? Там не показва, но в стандартното приложение при мен си я има.
Не, пълната версия ползвам.

# 618
Извинете,това какво значи-Others(други) за story?🤔

# 619
Извинете,това какво значи-Others(други) за story?🤔

Сторито Ви е публично и това са хора, отворили сторито, които не са Ви в списъка с приятели.

# 620
А за Инстаграм, знае ли някой все още ли се виждат и тези които не са ти приятели и са ти гледали сторито..?

# 621
А за Инстаграм, знае ли някой все още ли се виждат и тези които не са ти приятели и са ти гледали сторито..?
Да, виждат се.

# 622
Извинявам се ако е питано скоро, не съм следила плътно темата. Преди няколко седици месеца ли не знам най-после се появи опция за редакция на съобщенията в месинджър, откога го чаках. Сега обаче забелязвам, че на моменти опцията я няма. Не мога да разбера дали е моментен бъг или зависи от нещо /например дали е само чат или група, дали съобщението е прочетено вече, но не съм намерила връзка/. Идеи защо е така?

# 623
Някой от вас ползва ли "запознанства"? Отзиви?

# 624
  • София
Извинявам се ако е питано скоро, не съм следила плътно темата. Преди няколко седици месеца ли не знам най-после се появи опция за редакция на съобщенията в месинджър, откога го чаках. Сега обаче забелязвам, че на моменти опцията я няма. Не мога да разбера дали е моментен бъг или зависи от нещо /например дали е само чат или група, дали съобщението е прочетено вече, но не съм намерила връзка/. Идеи защо е така?

Да, понякога липсва опцията Редакция. Даже на съобщения, изпратени току що. И аз питах за това тук преди няколко дни.

Последна редакция: нд, 02 фев 2025, 08:26 от Аглея

# 625
За съобщения не знам, но на мен понякога ми липсва опция за редактиране на постове. Веднага след публикуването. Не знам защо.

# 626
Имам питане, знам от преди години за корицата в фб, че всеки има достъп до нея.
Все още ли е така както си мисля?
Или поне има ли шанс ако я виждат хора които не са в приятели, поне да не виждат харесвания та?

# 627
Няма шанс. Текущата корица винаги е публична. Ограничения може да направите само в старите корици.

# 628
  • Пловдив
Момичета, от 3-4 дни имам проблем със сторитата. Виждат се от максимум 3-4 човека или от никой. Прочетох във фейсбук, че май има някакъв бъг пак. При някоя от Вас има ли подобно явление? No Mouth

# 629
Имаше го при майка ми да. Сега не знам как е, не качвам истории във Фб.

Общи условия

Активация на акаунт