Facebook / Фейсбук – 8

• 33 868
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Отскоро може всеки да ти изпрати. Много досадно.

# 646
  • София
Аз преди време имах много покани, сега пак. За три дни имам над 500 покани за приятелство. Вече се отказах да ги изтривам. Да идват колкото си искат Joy.
Някои са изпратени от фейса автоматично явно, без титуляра да знае. Сигурна съм, защото имам покана от втори профил на приятел, който не е влизал от години, тъй като не си знае паролата.
Скрит текст:

# 647
::V.I.P::, да, аз влизам във фейсбук през браузъра, не от приложението, за да избегна досадните нотификации.
Може ли скрийншот къде е тази търсачка? Сега пробвах и през браузър - не виждам.
Ето при мен как е:
Скрит текст:

Аглея, и аз съм имала такъв период. Погледни го от хубавата страна - можем рязко да станем инфлуенсъри Joy

# 648
Разбира се, ::V.I.P::, но аз съм писала и преди, че влизам във фейсбук предимно от телефон.🙂
Скрит текст:

Като цъкнеш тук, ти излиза търсачката.

# 649
Разбира се, ::V.I.P::, но аз съм писала и преди, че влизам във фейсбук предимно от телефон.🙂
Скрит текст:

Като цъкнеш тук, ти излиза търсачката.

С тази търсачка излизат и се намират само хората, които ние сме блокирали, но не и тези които са блокирали нас. Аз също я ползвам когато реша да отблокирам някой който съм блокирала .

# 650
SHE_IS, излизат дори и тези, които първи са блокирали нас. Проверено.🙂

# 651
SHE_IS, излизат дори и тези, които първи са блокирали нас. Проверено.🙂

При мен е само които аз съм блокирала..  с възможност да ги отблокирам отстрани до името, както се вижда и при твоя скриншот.

# 652
При мун работи подходът на green_lizard, с тази разлика, че при мен не излиза търсачка, която търси сред вече блокираните потребители. Избирам Add to blocklist и там откривам тези, които вече са ме блокирали.
Скрит текст:

# 653
Влизам във фейсбук предимно през Chrome от телефон.
Със сигурност има някои различия с приложението и десктоп версията - дали вече някои функции липсват изцяло, или е по-голяма играчка да ги намериш.

# 654
За жена, която знам, че ме е блокирала го пробвах през Lite и я блокирах и аз като знам, че има вероятност някой път да ме отблокира да види как съм, ама няма да намери нищо.Sunglasses Готина опция.

# 655
Като натисна Add to block list и няма нищо, освен поле "въведете име и имейл". 🤔

# 656
Е да въвежда се името на този, който искате да блокирате. То излиза дълъг лист на всички с това име във Фейсбук. Потърсете и добавете.

# 657
  • Sofia
Само да споделя, че тази опция я има от мнооого отдавна, но не знам дали баш в същата формулировка. Simple Smile

Още през далечната 2014 г. се сещам, че успях да блокирам една персона, която първа ме беше block-нала. Съвсем сама бях намерила тази опция, ровейки се в профила си. Но мисълта ми е, че не е нещо ново.

# 658
Искам да видя кой ме е блокирал както обяснявате.

# 659
В случая опцията не дава информация кой е блокирал профила. Ако знаете кой Ви е блокирал, търсите го по име, както е обяснено, и следва да се появи опция и Вие да го блокирате.

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 17:29 от Rebel Rebel

Общи условия

Активация на акаунт