Facebook / Фейсбук – 8

• 33 877
  • 745
  •   2
Отговори
# 630
Имам група за обяви във ФБ. От една седмица насам публикациите на хората имат много нисък рийч от едва 10-20-30 достигания... Групата е над 10 000 човека и обичайният рийч доскоро беше между 200 и 1200...
Дано да е бъг някакъв. Групата е с чисто "досие". Не сме имали предупреждения и свалени от ФБ постове. Много странно...

# 631
Момичета, от 3-4 дни имам проблем със сторитата. Виждат се от максимум 3-4 човека или от никой. Прочетох във фейсбук, че май има някакъв бъг пак. При някоя от Вас има ли подобно явление? No Mouth
Да и при мен е така, и аз се питам защо така но явно е избирателно от Мета

# 632
  • София
Как някои българи успяват да си заключват профила? Пише, че не е активна тази функция за България.

# 633
Как някои българи успяват да си заключват профила? Пише, че не е активна тази функция за България.
Може са или са били в чужбина, когато са го заключили.

# 634
  • София

Имаш предвид, че не всеки може да види съдържанието, което постваш ли? Или като цяло да е скрит профила?

# 635
  • София

Имаш предвид, че не всеки може да види съдържанието, което постваш ли? Или като цяло да е скрит профила?

Не мога да направя скрийншот, фейса не позволява на заключени профили. Не се отваря профилната снимка и корицата. И пише, че еди кой си си е заключил профила.

Може са или са били в чужбина, когато са го заключили.

По всяка вероятност е така.

# 636
  • София
Даже не знаех, че има такава функция Grinning

# 637
  • Бургас
Писахме си с един човек в месинджър без да сме приятели.На следващия ден чата стои,но не мога да му пиша. Изписва ми "този човек не е на линия в месинджър".Блокирал ли ме е?

# 638
Най вероятно си е деактивирал профила.
Питах подобно преди дни, защото един ми беше писал и от интерес му отг.
И след това ми изписва ще същото.

# 639
Мисля, че има начин да се разбере дали някой те е блокнал, или профилът му е деактивиран. В опция "блокиране" в настройките на личния ви профил има поле с търсачка. Там можеш да въведен и откриеш дори човек, за който знаеш, че те е блокирал. Профилът излиза единствено с цел, ако и ти искаш да блокираш същото лице. Така съм откривала и блокирала човек, който ми беше навредил. Аз вече бях блокирана от него, но исках да съм сигурна, че ако ме отблокира, по никакъв начин няма да вижда профила ми.
Щом с конкретно лице вече сте имали чат комуникация, лесно би се показал профилът му.

# 640
Леле, грийн, мерси много! Това изобщо не го знаех. Много готина опция и се възползвах веднага от нея.Innocent

# 641
Много полезна публикация, green_lizard! Благодаря!

# 642
През браузър ли се вижда? Аз от приложението не виждам такава търсачка.

# 643
::V.I.P::, да, аз влизам във фейсбук през браузъра, не от приложението, за да избегна досадните нотификации.

# 644
Аз пак се чудя как получавам покана за приятелство от човек с който нямаме общи приятели? А съм задала в настройките си, че само хора с общи приятели могат да ми пращат покана.

Общи условия

Активация на акаунт