Facebook / Фейсбук – 8

• 35 199
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Казвала съм в темата, за настолна версия имам инсталирано това: https://www.fbpurity.com/install.htm
Излиза нотификация за Unfriend или неактивен профил. Рядко го ползвам, защото рядко полвам и настолната версия, но си работеше.

# 286
Здравейте. Неотдавна ми беше блокиран Фейсбук профила. Успях да го отблокирам, но оттогава досега за да ме пусне да вляза всеки път ми иска да въведа код за потвърждение, който ми изпраща по е-мейла. Мога ли да премахна това, защото ми омръзна да го въвеждам код на всяко влизане.
Например, ако си сменя паролата ще престане ли да ми иска код?
/Паролата ми никога не е променяна и е една и съща откакто ми съществува профила - повече от 10 години/

# 287
Благодаря, V.I.P.! Ползвам предимно мобилната версия (по-подредено ми е някак), така че при мен не е вариант, но ще го имам предвид.
Колкото до приложението, за което аз споменах - Unfriend Finder, вчера е излязъл новият ъпдейт и всъщност се оказа, че проблемът се е дължал на това. Зачетох се в последните мнения на хората от ревюто, оплакванията им са били същите. От приложението са били така добри да отговорят, че проблемът е бил в старата версия и в момента съм с изтеглено работещо приложение.✌️ Ако някой търси подобно за телефон, вече може да го изтегли.🙂

# 288
V.I.P., и аз ти благодаря! Инсталирах си го успешно на стария лаптоп, чак не повярвах, предвид стария Уиндоус 7.

# 289
Здравейте! От снощи на тел не ми работи месинджъра. Отварям го за секунди и се затваря сам. Общ ли е проблема?

# 290
Нямам проблем с месинджър на два телефона.

# 291
Как се премахва окончателно статус Сгоден/а
Приятелите вече не го виждат, но ако непознат види профила и веднага излиза.

# 292
Щом приятелите не го виждат няма как непознати да го.Thinking От "Относно " и "Добавяне на взаимоотношение" избери неутралното "Статус на обвързане". Може от дясно горе да го направиш на "Само аз".

# 293
  • София
Здравейте, как мога да видя кои от приятелите ми са онлайн? Пише само общ брой, но не намирам начин как да ги сортирам.
Гледам на мобилната версия, но и на другата не намерих как.
И още едно въпросче - понякога снимката на аватара при списъка с приятелите е оградена в по-дебело и леко примигващо кръгче, защо е така?

# 294
Добро утро! Как да забраня получаването на съобщения в месинджър от някоя от групите без да излизам от тях?

# 295
  • Варна
По повод "приятелите" Току-щи открих,че се показва общия брой "приятели" в десктоп версията,дори и да са скрити публично Пробвах го с доста профили.
Под името стои брой приятели. Ако опиташ да видиш от панела не можеш,но виждаш общия брой.

Някой знае ли как може да се скрие тази бройка? Винаги много ме е дразнел тоя Фейсбук с липсата на конфиденциалност. Уж са скрити приятелите и изведнъж - бройка. Ми не че нещо, ама...

# 296
Как мога да скрия активност от минали години?

# 297
По повод "приятелите" Току-щи открих,че се показва общия брой "приятели" в десктоп версията,дори и да са скрити публично Пробвах го с доста профили.
Под името стои брой приятели. Ако опиташ да видиш от панела не можеш,но виждаш общия брой.

Някой знае ли как може да се скрие тази бройка? Винаги много ме е дразнел тоя Фейсбук с липсата на конфиденциалност. Уж са скрити приятелите и изведнъж - бройка. Ми не че нещо, ама...

Ами,аз точно за това писах.При мен всичко е приве И въпреки това се п8казв брой френдове.Не че е нещо кой знае какво,ама показва колко е читав фейсбук.
В тая връзка,забелязвам доста френдове да намаляват активност там Аз също,от година и половина,може би.
Как мога да скрия активност от минали години?
От настройки-постове-лимитираш кой може да види минали постове.
Трябва да знаел,че тива скрива всичко и ако искаш нещо да се вижда,трябва да го направиш ръчно

# 298
  • София
Днес видях анонимен коментар, на не анонимна публикация в група. Не знаех, че може. Но не разбрах как става.

# 299
  • Варна
Red Soul, именно. Аз просто питах има ли начин да се махне тази бройка. При мен приятелите също са скрити и изведнъж - бройка. Кому е нужна?

Общи условия

Активация на акаунт