Facebook / Фейсбук – 8

• 35 224
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
И аз да питам нещо, защо когато нямам съобщения и известия на самата иконка на фб ми пише цифрата 1 или 2.?

# 451
  • FMSTEREO
И аз да питам нещо,има хора с които само един път съм си писал,дори и без те да са ми отговорили,на скоро на няколко такива потребители ,ми излизаха в списъка с приятели без да сме приятели,пробвах с изтриване на чата продължават да стоят,докато не ги блокирам изцяло.защо толкова промени се правят,това вместо да ни улеснява ни прави по трудно ползването на фейсбук. Весели празници !

# 452
Здравейте, аз отворих прословутия вирус. Успях да си върна профила, но оттогава имам проблем. Постоянно ми го заключват. Направих нов профил, ми и него го заключиха. Как да реша този проблем? Сега отново нямам достъп до Фейсбук, а аз го ползвам за работа. Вероятно новия профил го заключиха, защото добавих доста от приятелите си. Или пък някой, който много ме обича ме докладва постоянно и за това ги заключват и двата профила?

какъв вирус

# 453
  • София
Здравейте, аз отворих прословутия вирус. Успях да си върна профила, но оттогава имам проблем. Постоянно ми го заключват. Направих нов профил, ми и него го заключиха. Как да реша този проблем? Сега отново нямам достъп до Фейсбук, а аз го ползвам за работа. Вероятно новия профил го заключиха, защото добавих доста от приятелите си. Или пък някой, който много ме обича ме докладва постоянно и за това ги заключват и двата профила?
Първо изчиствате интернет кеша, после пускате пълна антивируска проверка и там протви зловреден софтуер и тем подобни, после създавате чисто нов имейл и тогава с него създавате нов провил във фейса. Ако и тогава ви го блокират това означава само едно, че някой „доброжелател“ ви съдейства за това и помислете за профил с псевдоним със строго ограничени контакти.

# 454
Има ли как да кача профилна снимка без да бъде орязана?

# 455
Качвам от тел но я оправям от лаптопа, пробвала съм  винаги от браузъра но не се получава(от тел).

# 456
Качвам от тел но я оправям от лаптопа, пробвала съм  винаги от браузъра но не се получава(от тел).
Качвам от тел, но няма как да коригирам след това от лаптоп, защото дефакто вече е орязана...

# 457
Ами направо от лаптопа я качи. Преди години беше ок, нямаше такива проблеми.

# 458
Благодаря! Качих от лаптопа, пак изглежда изрязана, макар че не е като я отвориш Simple Smile Весели празници!

# 459
Благодаря! Качих от лаптопа, пак изглежда изрязана, макар че не е като я отвориш Simple Smile Весели празници!
Не съм сигурна какво искате да постигнете. Ако искате цялата снимка да се вижда в кръгчето като се отвори профила Ви, трябва да й добавите празни полета от двете страни. Примерно, ако сте снимана в цял ръст и искате в прозорчето да излизате пак в цял ръст. Аз обработвам снимката в приложението Polish и там има опция да се добавят такива полета.

Ако просто искате да се качи цялата снимка и като се отвори самата профилна да се отваря цяла, а не изрязана, тогава през браузър. Аз се логвам във Фейсбук през браузъра на телефона и качвам оттам. В кръглото прозорче се вижда част от снимката, но като се отвори си е цяла и не е изрязана във формата на квадрат, както прави приложението.

# 460
Как мога да си изтрия кореспонденцията в Месинджър с конкретен човек ? И той ще види ли, че съм ги изтрила?

# 461
Здравейте,

В публичната информация за мен се виждат 3 значки, че съм "топ фен" на три страници и тази информация е публична и не може да се редактира да се виджа от само от мен или от приятели.

Имате ли идея как се премахва?

# 462
Не съм сигурна какво искате да постигнете. Ако искате цялата снимка да се вижда в кръгчето като се отвори профила Ви, трябва да й добавите празни полета от двете страни. Примерно, ако сте снимана в цял ръст и искате в прозорчето да излизате пак в цял ръст. Аз обработвам снимката в приложението Polish и там има опция да се добавят такива полета.

Ако просто искате да се качи цялата снимка и като се отвори самата профилна да се отваря цяла, а не изрязана, тогава през браузър. Аз се логвам във Фейсбук през браузъра на телефона и качвам оттам. В кръглото прозорче се вижда част от снимката, но като се отвори си е цяла и не е изрязана във формата на квадрат, както прави приложението.
Rebel, точно исках  цялата снимка да се вижда в кръгчето като се отвори профила, но не знаех как да го постигна и затова качих снимката през лаптопа и се получи втория вариант, който сте описала  - В кръглото прозорче се вижда част от снимката, но като се отвори си е цяла и не е изрязана във формата на квадрат. Ще пробвам и този Polish, ако успея да се справя с него Simple Smile Благодаря!

# 463
Здравей, от известно време виждам, че хора които са скрили своите приятели в Фейсбук. Под тяхната снимка пише например 400 приятели и 10 общи. Аз го тълкувам, че повече не може да си скриеш колко са броя на приятелите ти?

# 464
каква в тая лавина от лигави лексоконски истории?
и с хелп- клипчета ми е пълен фийда 🙄

Общи условия

Активация на акаунт