Facebook / Фейсбук – 8

• 35 204
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Вчера имах празник. ФБ ме уведомява че 27 души са писали в дневника ми (timeline), но не успявам да видя 27 публикации, а само 3.
Как мога да си прочета пожеланията? Sad

След 3-те публикации, трябва да има виж още . Натискаш го него и ти излизат още. Така докато видиш всичките.

Последна редакция: ср, 01 яну 2025, 09:20 от bugi6

# 481
Кажете ми защо на приложението фб ми излизат цифри 3 или 5 примерно... Понякога 1 или 2.
А нямам съобщения в никоя папка. Или известие....

# 482
Кажете ми защо на приложението фб ми излизат цифри 3 или 5 примерно... Понякога 1 или 2.
Бъг. Случва се често и при много потребители.

Другият вариант е да имате непрочетени съобщения в message requests.

# 483
По повод на забранените коментари. В профила на същия приятел имаше вчера публикация, специално обърнах внимание, публична. И без опция за коментар.

MTV, всякакви кодове, са знак за нещо съмнително. Имаш ли двуфакторно удостоверяване? Аз скоро сменях телефон, веднага имах алармиращи мейли, че в профила ми се влиза от друго устройство, дали съм аз. А за достъпа на новото устройство ми пращаха код за верификация на имейл.

# 484

MTV, всякакви кодове, са знак за нещо съмнително. Имаш ли двуфакторно удостоверяване? Аз скоро сменях телефон, веднага имах алармиращи мейли, че в профила ми се влиза от друго устройство, дали съм аз. А за достъпа на новото устройство ми пращаха код за верификация на имейл.

Да, имам...аз не се връзвам; просто реших да предупредя тези, които не са попадали на тази схема..

# 485

Никое от двете не е.

# 486

Никое от двете не е.
А какво е?

# 487
Ако знаех нямаше да питам.

# 488
Как тогава знаете, че не е бъг?

# 489
Защото винаги е така от както ползвам нов телефон. И да актуализирам приложението все така седи.

# 490
Отиди в Messenger и виж тук дали имаш червена точка. Ако има, отвори и чети

# 491
Правила съм го милион пъти, всичко е наред.

# 492
Ами тогава го приеми за лично отношение от Meta Nerd
И аз си мислех така, ама се оказа, че като отворя повторно някои чатове, рикуести и спам, както и служебни съобщения, нямам вече цифричка на месинджъра, ама ти пък съвсем всичко си направила и си ги имаш.

# 493
Правила съм го милион пъти, всичко е наред.
Ако не намирате съобщение, то явно такова няма. Бъг.

# 494
Здравейте, бях пуснала стори и забелязах, че имам гледане и от някой, който обаче само е отчетен като бройка,но не се вижда кой е.
Някой има ли представа, защо става това?

Общи условия

Активация на акаунт