Facebook / Фейсбук – 8

• 33 873
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Е, значи никаква работа не ми върши. Аз не знам кой ме е блокирал 😆

# 661
DiaMia, аз това го дадох като опция, защото съфорумка имаше съмнения дали човек, с когото не са били приятели, я е блокирал, или си е деактивирал профила. (По принцип, ако си изтриеш профила, имаш 30-дневен срок, в който да размишлиш. Едва след това профилната снимка се маха и акаунтът окончателно е изтрит. Мисля, че това е редът.)
Вече, ако ти се съмняваш, че някой те е блокирал и можеш да го откриеш по име, търсачката е опция, да. Особено ако има нещо, което ви свързва - общи приятели или разменени съобщения. Списък с хора, които нас са блокирали, няма откъде да видим.🙂 И по-добре, че опцията е дискретна.✌️
Деактивирани профили не би трябвало да се показват по никакъв начин в търсачките.

# 662
Дада, просто мислех, че се вижда и кой ни е блокирал, защото така разбрах, че излиза списък от който и ние можем да блокираме в отговор. Размечтала съм се нещо 😁
Но пък като видях що народ съм блокирала... 😈 Дано няма ограничение!

# 663
  • Пловдив
Аз преди време имах много покани, сега пак. За три дни имам над 500 покани за приятелство. Вече се отказах да ги изтривам. Да идват колкото си искат Joy.
Някои са изпратени от фейса автоматично явно, без титуляра да знае. Сигурна съм, защото имам покана от втори профил на приятел, който не е влизал от години, тъй като не си знае паролата.
Скрит текст:

От време на време за около седмица получавам много покани за приятелство от непознати хора, после има затишие и след това пак покани ...

# 664
  • FMSTEREO
Дада, просто мислех, че се вижда и кой ни е блокирал, защото така разбрах, че излиза списък от който и ние можем да блокираме в отговор. Размечтала съм се нещо 😁
Но пък като видях що народ съм блокирала... 😈 Дано няма ограничение!
Така като си подакарала да блокирваш,сигурно си блкориала и арменския поп,за това че не тие откликнал на оплакванията Simple Smile

# 665
Не, блокирам глупаците и простаците. 😁

# 666
  • FMSTEREO
Браво добра стратегия Simple Smile

# 667
Здравейте, може и да е питано вече но не видях...
Как се пуска анонимен КОМЕНТАР? На няколко пъти ми попадат анонимни постове в разни групи и в коментарите освен авторът който е 'анонимен' има и други анонимни, като 'анонимен 874' или 'анонимен 294'. Търсих опцията на мобилното Lite приложение, но не я намирам. Само от компютър ли става, от пълното мобилно приложение или има друга хитрина?
Благодаря!

# 668
  • Stockholm
Администратор съм на група. До известно време се виждаше кой е видял постовете, но вече не. Как да върна тази опция обратно?

# 669
Здравейте, може и да е питано вече но не видях...
Как се пуска анонимен КОМЕНТАР? На няколко пъти ми попадат анонимни постове в разни групи и в коментарите освен авторът който е 'анонимен' има и други анонимни, като 'анонимен 874' или 'анонимен 294'. Търсих опцията на мобилното Lite приложение, но не я намирам. Само от компютър ли става, от пълното мобилно приложение или има друга хитрина?
Благодаря!
Върнете се няколко страници назад в темата и ще намерите отговор.

# 670
Здравейте, аз имам проблем с известията за рождени дни. Ако вляза с търсене виждам кой има рожден ден, но не получавам известия като преди. Някой знае ли как да го оправя?

# 671
  • Бургас
И при мен е същото,най вероятно е поредния бъг.

# 672
Аз имам известия, но идват чак по обяд.

# 673
Кажете ми  следното.... защо на някои приятели не мога да видя кой е последния добавен.
Това го виждам от лаптопа - някой примерно кой е добавил в приятелите си последно.
Това съм го виждала преди време, но сега не ми позволява.
Мога да видя кои са му в приятели но не й да видя което ме интересува.
Не мисля че може да се скрие.
Помогнете

# 674
  • София
Кажете ми  следното.... защо на някои приятели не мога да видя кой е последния добавен.
Това го виждам от лаптопа - някой примерно кой е добавил в приятелите си последно.
Това съм го виждала преди време, но сега не ми позволява.
Мога да видя кои са му в приятели но не й да видя което ме интересува.
Не мисля че може да се скрие.
Помогнете

Защото последният месец не е добавял никой.

Общи условия

Активация на акаунт