Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 81 (м. юни)

• 42 315
  • 1 355
  •   1
Отговори
# 690
Разбира се, тиквичките могат да се ядат на всякакви парчета. Готвя ги по различни начини. На мен просто ми харесват и като спагети- но не, за да ми заместват истинските спагети, за мен тези от тиквички са даже по-вкусни.🙂

# 691
  • В центъра на моретата
Ето хранителната стойност на конджак спагетите. Различават се. Беше станало на въпрос преди за уред за спагети, а и след като се порязах с моето ренде, ето вече и моята придобивка. Голямо е, колкото чаша за мляко и съм много доволна от резултата. 

Последна редакция: нд, 16 юни 2024, 17:03 от zaek

# 692
  • София
Ами май нямаше нищо на което да пишеше конджак онзи ден.
Нищо де, все ще намеря отнякъде да го дегустирам.
Ама тук май Нати кази, че не и харесало.
Тя да каже.
Офф, и аз вчера докато ги намеря в Лидл..... Дори питах един от служителите, които зареждаха рафтовете и той: Нее, нямаме такива! Joy Добре, че упорстввах, защото прочетох тук, че има, и накрая си ги намерих. Stuck Out Tongue И аз взех 3 бр. Blush
Те са с нулева стойност на всичко - В М П, нямат никаква миризма, след като минат през вряща вода, само първочално като се извадят от пликчето и преди да се изплакнат. После приемат вкуса и аромата на соса. Дори и дъщеря ми ги предпочете пред стандартната паста, която й предложих за болонезе-соса, който правих за обяд (тя сега е на тема да си следи калориите).
Нямам уред за тиквички. Имам, де, ама един опростен, за да не заема място, и е без дръжка.

# 693
А на какво имат вкус, ако се опитат без нищо?

# 694
  • София
На нищо! Вкусът аз не мога да го определя на нещо. Нека и другите, които са ги опитвали, да кажат 😊

# 695
Ето хранителната стойност на конджак спагетите. Различават се.  
Скрит текст:
Мерси Simple Smile
Знаех си - хартия Satisfied

# 696
Заек, определено с "острилката" за спагети е по-безопасно.🙂
Размерите на моя уред са показани на кутията (сглобен):

Размерите на кутията са почти същите, но височината вместо 26 см е 17,5 см (дръжката се разглобява за компактно съхранение).
Не знам кога ще ги опитам аз спагетите конджак. Ако нямат вкус на нищо- ок, ама ако са с вкус на хартия...лошо.😅

# 697
Ха, чудих се откъде ми е познато.
Конджак е глюкоманан.
Бях решила да го купувам за запека. По-скоро се чудех и се отказах.

# 698
Ами то фибри, както и всякакви трици, хуск и прочие - баластра. Не се шегувах като написах че е залъгалка. Някой зеленчух там нарязан на такива хвърчила повече файда има да го изяде човек.

# 699
Аз съм фен на конджак спагетите, тъй като приличат на истинските. Не заради хранителните им стойности. Имаше вечери, в които се връщах ужасно уморена и си ги правих само със сос от домати и кайма или консерва риба тон. Понякога имам нужда от разнообразие и тези вършат работа. Слагам ги в супите вместо фиде. През зимата трудно се намира карфиол, а тези спагети могат да седят.

# 700
  • на острова на мечтите
Хубави са конджак спагетите. ММ не обича тиквички, но обича спагети. С конджак спасявам положението. Невер, като не обичаш, недей да купуваш. А спагети от тиквички далеч не наподобяват вкуса на спагети. Пускат много вода и разводняват пастата.
И тофу приготвено както си трябва е вкусно. В един ресторант в Лисабон, близо до военноморският музей, ядох невероятна порция тофу. Така че, зависи.
Аз уреда за спирали го купих, за да правя моркови по корейски. Отдавна не съм правила. Но в по-скоро зимна салата. Пикантна.

# 701
Много вкусно станало тук
То спагети ,то ориз, то тиквички, пуканки. Рязко огладнях 😂

# 702
danilu, не съм казала, че не обичам - не съм ги опитвала, просто ми се губи смисълът. Говоря за мен лично, който иска и намира някаква ценност в яденето на такива, да си ги яде разбира се. Не агитирам, просто ми се струва безсмислено на мен.
Съжалявам, че развалям атмосферата. За мен храната е за нахранване, не за удоволствие. Най-малкото което очаквам от храната си е да ме храни, не да ме забавлява. Издигането на храната в култ и като средство за удоволствия е също част от проблема.

# 703
  • Варна
Инфлуенснахте ме и тъкмо вечерях болонеза с тиквички - кайма, морков, лук, малко доматен сос и тиквичките - топ топ!

Препоръчвам ренде Бьорнер за този тип "спагети" от зеленчуци и цялостно за рязане на зеленчуци - най-използваният ми уред е

Скрит текст:

# 704
danilu, не съм казала, че не обичам - не съм ги опитвала, просто ми се губи смисълът. Говоря за мен лично, който иска и намира някаква ценност в яденето на такива, да си ги яде разбира се. Не агитирам, просто ми се струва безсмислено на мен.
Съжалявам, че развалям атмосферата. За мен храната е за нахранване, не за удоволствие. Най-малкото което очаквам от храната си е да ме храни, не да ме забавлява. Издигането на храната в култ и като средство за удоволствия е също част от проблема.
Това казах и аз, аз също не ги харесвам но не казвам да не ги ядат другите, доста хора пък ги харесват. И нямат против че е залъгалка, а не баш хранително.
Единствено не ми харесва ако примерно цяло хранене на някого е това нещо плюс малко сос там, защото на мен не ми звучи като нахранване. Но пък едва ли някой се храни така често.

Общи условия

Активация на акаунт