Звездни Компромати - Юни'24

• 363 752
  • 3 250
  •   3
Отговори
# 3 045
  • España
У Гала винаги “дреме” една скрита агресия , от години съм я забелязяла ( не , че и следя кариерата , нито “кафета-мафета”) . А и чувството за хумор и самоиронията не са и силна страна . Рачков , помня в някое от предаванията на Магърдич как я “будалкаше” , а тя , “милата “ не се усеща и дълбае ли дълбае….
Абе …да е жива и здрава жената! 😉

# 3 046
Предаването е старо. Стана ми смешно Лиана как отказа да коментира Благо.

# 3 047
# 3 048
ПО БНТ2 дават "Шивачки". Александра Сърч., Елен Колева, Виолета Марковска, Вергов ( и той млад ) и Блатечки. Какъв каст само Blush
 Един от малкото български филми с не дразнеща игра Heart
Спомням си, че имаше секс сцена между Асен и Александра и дават Алекс топлес.

# 3 049
Много ми е любим Щивачки. Мисля, че Алекс само там не ме е дразнела.
Виолета беше невероятно хубава там.

# 3 050
  • 🌊
Гледах Шивачки на 12г и този филм ми се е запечатал в съзнанието. Тъжното е, че можеха да го пишат "по истински случай", защото е толкова позната история.
От трите, може би Алекс се реализира най-успешно и продължително в индустрията, за Виоета вече не се пише толкова и не знам дали не е продължила изцяло с йогата, а Елен...

# 3 051
Обаче и трите са много красиви!
Сега младите жени са някви киборги, а тези с вълнени шапки и прибрани коси са прелест! Yellow Heart

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 21:16 от Sugаr

# 3 052
Има ли нови новости за Бен и Джен? SANDS Simple Smile?
Не живеят заедно, а той бил по близък с Гарднър, отколкото с Лопес. Не разбирам с какво и двете са толкова обсебени от него. Ако Гарднър си го прибере обратно, тотално ще ми опротивее.

# 3 053
Според мен, Бен Афлек и Дженифър Гарнър имат проблеми с тинейджърите и се налага да общуват, няма как, а това не се нрави на Дженифър Лопес, която се справя не лошо с нейните деца.

# 3 054
Уф, безумна Банда Банда във футболното студио на БНТ в момента. До колегата в костюм стои като прибрана от нощен бар. И доста дразнещ тембър.

# 3 055
Гарднър беше казвала, че той е любовта на живота й. Не знам преди новият й приятел или след него. Маже още да го обича и затова да го прибере (евентуално), а може просто да са добри приятели заради децата. Разбира се медиите търсят скандал, та може и затова да ги снимат - нарочно - за да дразнят другата Дженка

Има ли нови новости за Бен и Джен? SANDS Simple Smile?
Не живеят заедно, а той бил по близък с Гарднър, отколкото с Лопес. Не разбирам с какво и двете са толкова обсебени от него. Ако Гарднър си го прибере обратно, тотално ще ми опротивее.

# 3 056
Уф, безумна Банда Банда във футболното студио на БНТ в момента. До колегата в костюм стои като прибрана от нощен бар. И доста дразнещ тембър.
Добре, че съм в заведение и я гледам без звук.

# 3 057
  • софия
Как от нощен бар? Чувате ли се!
От Гър-ци-я се е прибрала в 6 сутринта. От Гърция!

# 3 058
Аз и преди го казах - има жени, които са красиви пищни и когато отслабнат загубват хубостта си. Мила Михова, Ивана, Джей Ло. Слабостта не винаги е красива, според мен.

# 3 059
Да, набръчкват се като отслабнат.

Нищо чудно Гарднър да си го прибере пак Бен.
Децата им са големи и не виждам защо е нужно чак толкова често да се виждат.

Общи условия

Активация на акаунт