Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 32 439
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 15
Файона, с алергиите съм много на “ти” от дете, направо не ги отразявам вече 😁 Радвам се, че не е лаймска болест и успех с бебеправенето тези дни! 💚

Сис, при мен таймиращата и двата пъти спука Ф след 24 часа.  А процедурите ги правихме 3-4 часа след това, но според мен идеята е била да ги правим на неспукани Ф, но уви..
 В масовия случай е 30-36 часа след поставянето. Щом си усетила О и сте правили опит непосредствено преди това, значи имате големи шансове да е станало! Успех🍀

# 16
Честита нова тема! Нека бъде  бебеносна !
Благодарности на Rave ❤️ 
Дриим лека бременност 🍀
На всички успех и хубави новини!

# 17
V_gs, този опит който давам за пример беше месец Април и беше неуспешно.
На база него искам този месец да направя план да имаме поне 2 опита преди О и един след О, но в същото време гледам да бебеправим макс по 1 път на ден, за да може материала да е обновен колкото може повече.

# 18
  • Ст Загора
Сис, обновен материал няма. Спермата сe прави 3м . Не е добре да се прави мн опити. През ден ок.  Около О може и всеки ден

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 12:19 от nasito8988

# 19
Честито, Dreamer! Нека всичко е наред до пухкав финал! Flowers Four Leaf Clover

Нека новата тема да носи много плюсчета и всички да се изнасят към отчетните теми! Flowers Tulip

# 20
Запис и от мен, да ни е много бебеносна темата!

rave Heart dream90, благодаря за орисването и ти желая лек остатък от бременността до пухкав финал! Heart

sis, знам, че най-големи шансове има деня преди О и дена на О, така че според мен си ги сметни така, че да имате контакт деня преди пукането на Ф и деня на О. Успех, дано това е вашия месец!

fayona Party Time пооплаши те този обрив, ама се радвам, че всичко е наред в крайна сметка и отново сте в играта! Хайде дано се похвалиш с плюсче скоро!

v_gs, стискам палци да се изненадаш с резултата от кръвния!

golden, дано и при теб О е от правилната страна!

Успех на всички - пишещи или само четящи! Flowers BlossomFlowers Four Leaf Clover

# 21
Здравейте на всички! С моят съпруг сме заедно от 5 години и решихме вече да увеличим семейството си и започнахме опити за бебе. До сега сме се пазили единствено с прекъсване и това при нас работи, нямахме проблем. Редовно отивам на лекар, всичко ми е наред, резултати от изследвания също. Единствено имам цикъл с по-голям интервал, но всеки лекар ми казва, че при мен явно е нормално. Трудно ми е да уцеля овулацията си именно, защото ми закъснява винаги и другия месец ще пробвам с тестове.. Та вие как се справяте с постоянно мислене? Знам, че така стресирам тялото си като мисля за това постоянно, въпреки че бях наясно че ще отнеме време и няма да стане веднага.. въпреки това постоянно мисля. При Вас как протече този период с опитите? Много се радвам на всички, които сте успели и пожелавам на всички, които искат-чудото да им се сбъдне най-скоро!❤

# 22
П.С. четох в интернет, че О настъпва до 36-40 часа след таймираща инжекция, като при мен беше точно така 39-40 часа.
Сега моето притеснение е от това, че всъщност ние имаме само 1 опит, което на мен ми се струва малко и искам за този месец да мога така да направя плана, че да имаме поне 2-3. Моля за съвети как сте процедирали вие.

Точно, пункциите ги правят на 36 час.

Най-важни дни за опити са денят преди о и денят на о. Т.е. оптимална схема 2 дни преди инжекцията опит, 1 ден след нея опит и 2 дена след нея опит.

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 12:09 от Одри ♡

# 23
Айсун и моят цикъл не е регулиран и в повечето месеци е по-дълъг, между 28-33 дни. Някои момичета може би ще те посъветват да използваш лентички за следене на О, но при мен това причини ужасен стрес. Трите ми забременявания се случиха по една и съща схема - 8-9 дни след началото на цикъл започвахме опити през ден и така до 20-25 ден от Ц. И трите пъти не съм следила О, първата бременност ми беше с късна О, втората (неуспешна) нямам идея кога е била О, защото ембриончето не се развиваше правилно и третата (в момента съм 22+1 г.с.) с ранна О, около 10 ден на Ц.  Какъвто и подход да избереш, гледай да има минимум 24 часа между опитите, защото трябва време да се възстановят сперматозоидите. Желая ти успех и скоро да се похвалиш с + тест Heart

# 24
Много ти благодаря! Като чета и някак си се окуражавам. Лека бременност ти пожелавам!❤
Айсун и моят цикъл не е регулиран и в повечето месеци е по-дълъг, между 28-33 дни. Някои момичета може би ще те посъветват да използваш лентички за следене на О, но при мен това причини ужасен стрес. Трите ми забременявания се случиха по една и съща схема - 8-9 дни след началото на цикъл започвахме опити през ден и така до 20-25 ден от Ц. И трите пъти не съм следила О, първата бременност ми беше с късна О, втората (неуспешна) нямам идея кога е била О, защото ембриончето не се развиваше правилно и третата (в момента съм 22+1 г.с.) с ранна О, около 10 ден на Ц.  Какъвто и подход да избереш, гледай да има минимум 24 часа между опитите, защото трябва време да се възстановят сперматозоидите. Желая ти успех и скоро да се похвалиш с + тест Heart

# 25
  • Замък сред облаците
Такова нещо като възстановяване на сперматозоидите за 24 часа няма… Почетете малко за сперматогенезата преди да давате грешни съвети.

# 26
АА, като качество е ясно, че за 24 часа няма да са мръднали, но почивката 24 часа не се ли прави, за да се възстанови обемът? Иначе защо за СГ искат поне 2 дена въздържание, ако след няколко часа въздържание би било същото?

# 27
  • София
Благодаря за темата, Рейв Simple Smile
Дриймър, стискам палци за хубаво чхг!

Аз съм го подкарала ММ всеки ден Grinning

# 28
За да се “подсигуря” и аз така.. всеки ден🤷🏼♀😂

# 29
АА, съветите и схемите за бебеправене са противоречиви, процесът е комплексен и няма единна формула за успех. Аз споделих моя опит, който разбира се няма да работи при всеки, но не намирам нищо лошо в това да говорим и от опит.

Общи условия

Активация на акаунт