Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 159
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 285
  • На изток от Ада
Защо да няма смисъл? Ох извини ме сигурно вече досаждам с тази Сг!

# 286
  • Замък сред облаците
Не, Жаки, реално съм 8+4 по ПРМ, ако смятаме по О - 7+6. Ембрионът и сакът отговарят на 6+1, а преди повече от 2 седмици отговаряше на 5+1. И сама можеш да направиш сметките че развитието е минимално.
Отделно както споменах преди седмица беше 4-5мм измерен ембрионът, вчера 6мм. Това е разлика за един ден развитие, не за седмица по принцип.

Наси, какво ще ми покаже сега СГ? Няма да правим опити половин година, защо да даваме 200лв?

# 287
  • На изток от Ада
Добър въпрос Аа! Ами , за да се види как е . Не баш сегa веднага..Но преди опити 2 3м.
Май трябваше на лс да пиша.

При мен днес имаше кафяво прицапване след секс . После оранжево... Сякаш имам по странни болки в Яйчниците и гърдите. Ще ми се сигурно..

# 288
Не, Жаки, реално съм 8+4 по ПРМ, ако смятаме по О - 7+6. Ембрионът и сакът отговарят на 6+1, а преди повече от 2 седмици отговаряше на 5+1. И сама можеш да направиш сметките че развитието е минимално.
Отделно както споменах преди седмица беше 4-5мм измерен ембрионът, вчера 6мм. Това е разлика за един ден развитие, не за седмица по принцип.

Наси, какво ще ми покаже сега СГ? Няма да правим опити половин година, защо да даваме 200лв?

Сигурна съм, че скоро ще забременееш и ще е до финал, но да с такова изоставане очевидно нещата не са наред. Сама ли ще оставите да се изчистиш?

# 289
Влизам...гледам...много известия и си казвам...."Ахаааа, хубави новини...." Ала, уви...😔
Момичета ❤️ Съжалявам за това, което ви се случва и трябва да преминете, отново и отново .... Кураж, сила.... Дайте си почивка, обичайте се, вървете на пътешествие, море, планина.... каквото ще да е.... и вярвайте! Аз вече само това правя .... друго понякога просто не ни остава!
Силно гуш! ❤️

# 290
  • Замък сред облаците
Да, моята док предпочита минимална намеса. Излишни детайли, които са повече за абортната, моля, който не се чувства комфортно да не чете:

Скрит текст:
То сега въпреки че сложих прогестерон сутринта продължавам с кървенето и ми се струва че и лигавицата почна да се лющи. Няма да слагам повече, та да приключи утре всичко и в понеделник да ме види чистя ли се правилно. Been there, няма смисъл да удължавам процеса.
За сравнение - с КЯ задържах нещата с циклогест 2 седмици като почна кървене, сега дори и той не го спира. Женското тяло е мощно нещо.

П.п. Моя грешка за КЯ и HLA - в 15% от случаите имуноглобулини Е могат да са причина за КЯ, намерих го в някакъв балийски медицински журнал.  Аз обаче смятам, че имунотерапията е последна дупка на кавала и първи се отхвърлят съществените неща за качеството. Пак казвам - в моя случай. При липса на оплождане примерно бих го смятала първо наред по важност със СГ.

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 12:55 от АА

# 291
Да, моята док предпочита минимална намеса. Излишни детайли, които са повече за абортната, моля, който не се чувства комфортно да не чете:

Скрит текст:
То сега въпреки че сложих прогестерон сутринта продължавам с кървенето и ми се струва че и лигавицата почна да се лющи. Няма да слагам повече, та да приключи утре всичко и в понеделник да ме види чистя ли се правилно. Been there, няма смисъл да удължавам процеса.
За сравнение - с КЯ задържах нещата с циклогест 2 седмици като почна кървене, сега дори и той не го спира. Женското тяло е мощно нещо.
Хващай ММ, детето и някъде далеч от всичко.... планувай една почивка и си дай време само за вас! ❤️

# 292
  • На изток от Ада
Белив, аз примерно не мога да забравя, да се отърся и почина от мислите. Нз ако имах дете , нямаше чак толкова да мисля

# 293
  • София
Наси, пак го мислиш... не вярвам да има човек, който да застане и да каже аз не го мисля, оставила съм се на течението да става каквото ще!
И аз уж съм приела, че каквото такова, това изобщо не означава, че не гледам да сме най-активни около О /то и да не искам да гледам мен така ме гони нагона, че днес събудих ММ в 5 след егати и розовият сън...../. И пак уж каквото такова ама всеки месец се надявам да видя 2те чертички....

# 294
  • На изток от Ада
Шантал говори ми!
Аз и без опити ми се ще да стане, нали прекъснат акт...
Хем също уж го приех.

# 295
Аз също съм така, нямаме дете (ММ има голямо дете от предишен брак) ... винаги ме е подкрепял и за всичко е бил до мен ... не сме се отказали, също сме много активни около О, ходя на фоликулометрия и т.н и т.н ... но определено, когато повече се стягам в мислите си, когато се разстройвам, депресирам и прочие не променям нищо ...
Знам, че няма как да си кажеш "Няма да го мисля" и да се изключа с копче, но и постоянно да ровя в раната, кому помагам?!

# 296
  • На изток от Ада
Белив, при мен е друго. Няколко аборта. Винаги се чудя, къде е проблема? Имам мн изследвания .
Реално нищо нямаме. Аз хроничен ендометрит, но той от кигаье бил не е бил от 1аборт..
За жалост тук няма доктори...
Дали не трябваше да направим тва екзомното?

# 297
АА много съжалявам Sleepy Относно теорията ви с Мацето, има нещо. Моя приятелка имаше няколко спонтанни аборта в средата на бременността. Все момичета. Накрая забременя и роди живо и здраво момче. После искаха второ и пак няколко аборта с момичета, сега има още едно момче. Иначе тя има брат.

Какви добавки ще даваш на мъжа си за подобряване на СГ? Искам да дам нещо и на моя, но при наличие на две деца и никакви аборти (освен съмнение за биохимична август месец) не смятам да правим някакви задълбочени изследвания или процедури. Ако не стане още няколко месеца ще го приема, че не е писано и ще се откажем.

П.п. С Мацето дъвчем една теория, че е възможно генетично да се износва определен пол

Последна редакция: сб, 08 юни 2024, 13:45 от Bibi85

# 298
  • Замък сред облаците
На FertilAid for men, която се води.

# 299
AA много съжалявам, въпреки че звучиш доста силна и спокойна от случилото се, само ти си знаеш какво ти е, сили и кураж за нови успешни опити след почивката. Аз си го и мислех ,че нещо не е ок да не се виждат пулсации на този късен етап, въпреки че ти звучеше доста убедително, че е рано и има време. Ако всичко е наред, най-често в 6 седмица се чува пулс при добра техника и лекар. Не че форума не познава и други случаи с по-бавни ембриони, ама са си рядкост. Dreamer тебе те знам от толкова отдавна, така се зарадвах като ти видях снимката с положителния тест, после обаче прочетох за какво става реч и пак, за съжаление, беше ясно че нещо не е ок. Дано това да ви е последното препятсвие и на двете
АА за добавките за мъже, най-много хвалят mito motile ако не ви е проблем, че са по-скъпи може да пробвате тях

Общи условия

Активация на акаунт