Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 917
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 570
2402, кой ден от цикъла ти е?

Ние както казах също пропускаме този месец и аз чинно си чакам ваденето на мъдреца. Силно се надявам, че няма да се наложи да пия антибиотик, пък ако се наложи, ще помоля док да ми даде такъв, който би бил подходящ при опити за бременност.

И аз тези дни повече чета, защото нямам с какво да се включа. Стиснари палци за всички чакащи! 💚

# 571
24ти ден ми е. Предния цикъл овулацията ми беше на 31ви ден, по-предния на 24ти. Та хич не знам кога я очаквам.
Иронично, месеца с овулация на 31ви беше месеца, в който пиех инозитол по 2гр и очаквах, че ще се измести по-рано тогава.

# 572
Иронично, месеца с овулация на 31ви беше месеца, в който пиех инозитол по 2гр и очаквах, че ще се измести по-рано тогава.

Месецът, в който смених Иногинола с Инофолик Комби, беше месецът, в който цикълът ми започна да се удължава. Два месеца беше по 37 дни, на третия - 40 дни. След дългия цикъл започнах прием на Иногинол по 2 капсули дневно и ми дойде на 29-ти ден. Продължих схемата и този месец, но вече е 32-ри ден и няма дори наченки да дойде. По календар трябва да ми дойде на 36-ти ден. Спрях иногинола и мисля да си дам почивка от няколко месеца.

Днес за първи път бях на Боуен терапия, подейства ми изключително добре, очаквам в следващите дни ефектът да се "разгърне". Мисля да я правя веднъж на 3 седмици, доста е приятно. Надявам се да се почувствам по-спокойно и да действаме по-спонтанно идните месеци, без следене и чудене.

# 573
  • На изток от Ада
Инофолик комби е слаб. Освен това не e за хора който не усвояват синтетични вит от Б групата, фолиевата не е метилирана

# 574
Никой не ми е и препоръчвал да взимам нещо "по-силно" предвид резултатите от изследванията и вече десетките прегледи. И все пак, няма логика такава доза да обърква цикъла или един месец да действа, на другия - не. Но, ето че така се случи. Както и да е, аз ще почивам от всякакви инозитоли и пр., а ще обърна внимение на това, което ми куца - по-малко нерви и повече движение.

# 575
2402 ,2 гр. Инозитол е малко. Аз пия 4 гр. без да имам някакви проблеми и от 31 дневен цикъл и овулация на 18-ти ден, цикъла се измести на 28 дни, а овулацията на 14-ти ден.

# 576
  • София
аз много искам Сенкова да се навие да сменим летрозола за последната пункция с надеждата да изкараме повече от 2 фоликула. За предната имахме план Летрозол + инцекции ама то си остана един фоликул.

При нас стават 2г от операцията на 27т.м. две години без никакъв успех...

# 577
  • На изток от Ада
Никой не ми е и препоръчвал да взимам нещо "по-силно" предвид резултатите от изследванията и вече десетките прегледи. И все пак, няма логика такава доза да обърква цикъла или един месец да действа, на другия - не. Но, ето че така се случи. Както и да е, аз ще почивам от всякакви инозитоли и пр., а ще обърна внимение на това, което ми куца - по-малко нерви и повече движение.
. Аз за Ир пия инозитол. Пих и аз инофолик комби от ендокринолог.. обаче смених

# 578
rocket , аз не смея да пия 4гр на своя глава, а пък според лекарите не ми е нужно. Реално миналата година имам 2 цикъла, които не са предизвикани по някакъв начин, та не ги бърка тях имам ли спонтанна овулация или не, за лекарите важното е да имам цикъл, че да вървят процедурите.

# 579
Едит, объркала съм си мисълта: Аниго, щом си с по-ранна О, твърде възможно е да НЕ е ЗФ. Аз доколкото разбрах, не могат на ехограф да определят, освен по размера им. На мен така на втората инсеминация ми объркаха О явно със ЗФ. Според мен си действайте след 2,3 дни по твой усет и стискам палци!

От кломен бях направила и двата пъти ЗФ. И с това приключи приемът му..

Файонка, пращам ти много прегръдки, подкрепа и вяра (каквато и аз самата май нямам вече). 🩷
При нас на есен стават 3 години без нито един + тест, без установен проблем. Този месец като видях отново 0 на кръвния, плаках с глас (не помня за последно кога ми се е случвало, сигурно като дете). Като цяло аз съм доста силен човек и бързо се съвземам, ама вече нито пътуванията ни, нито други забавления, могат да заместят тази празнина. Няма какво да ви обяснявам, знаете много добре 🙂

Последна редакция: пт, 14 юни 2024, 18:13 от V_gs

# 580
  • На изток от Ада
Аз разбрах че не съм готова за опити, не за опити,а за неуспех!

# 581
Много се чудя как да броя този МЦ. Вчера на обяд имах розово зацапване и след няколко часа вече видях по-голямо количество, но пак не беше ярко червено. Вечерта вече си беше ярко червено. От вчера ли да броя 1 ден или от днес?

# 582
Еми, от днес.
Стискам палци за всички скоро да се похвалите 🍀🍀🍀

# 583
  • София
Кактусче, ние теб те чакаме Simple Smile

# 584
Един пример в подкрепа тезата на АА за пулса по време на менструалните фази. Както виждате има покачване по време на ову и 7 дни след нея, после има спад понеже няма бременност и се очаква новия цикъл. Има си проучвания на тази тема, ако имате гривна може да се следи и по този начин. Мерси на АА че преди време сподели, за мен е удобно
Скрит текст:
]
Става въпрос за resting heart rate
редактирам се - пика е на прогестерон, не на лх

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 15:23 от AlisonParker

Общи условия

Активация на акаунт