Бейби бум темата да взриви и да виждаме само двете черти ! ~бебеправене 605~

• 34 914
  • 1 032
  •   1
Отговори
# 675
То това направо като опашката за HSG Grinning горе-долу същото...

Шегата настрана, но по отношение на комфорт има ли особено значение? В смисъл където и да отидат все ще е стая, в която ще влязат да дадат материал... Предишната СГ на ММ беше в Надежда. Следващия месец мислим да е Афротита, защото там стартирахме и инсеминациите.

# 676
Дудъл, да отиде там,където са добри специалистите. Пробата ще я даде за няколко минути, не мисля, че са от чак такова значение условията. Виж,ако специалистите не могат да си свършат работата с тази проба,това вече е проблем.
Поздравления за мъжа ти, моят е по същия начин супер разбран и подркепящ, та те разбирам от тази гледна точка, че искаш да му е комфортно на твоя. Ако не говорим все пак за някаква база,в която няма елементарни хигиенни норми, бих заложила на добри лекари и специалисти със знание и опит,които могат да свършат добре работата,пред комфорта от условията на базата.

# 677
theDoodle, не че нещо, ама аз никога не съм видяла спокойни мъже в репродуктивна клиника, особено пред андрологичните кабинети и лаборатории Grinning ММ има 8 спермограми до момента. Всеки път се оплаква, че трябва да дава материал и става крив. Прави го, но казва, че не му е приятно. Иначе, по негови думи, в Надежда стаичката е по-хубава от тази в Щерев.

# 678
Много съм съгласна, но аз реално и в двете клиники не знам какви са специалистите. Условията - също. В Неовитро имам наблюдения за кабинетите и толкова. Изчетох всичките теми, преглеждах ембриолозите и кой какъв опит има и пак не знам. И разбирам, че крайно се впрягам за глупости, ама искам после да нямам съмнения дали всичко е ок с резултатите. Поради тази причина не искам да носи от вкъщи, колкото и да сме бързи, според мен пак ще се отрази.

# 679
Моят човек също пусна в Надежда, за няколко минути приключи драмата, като там предварително нали го бяха разпитали за разни неща, той не е пушач, не пие алкохол, малко трябва да свали корема, иначе си е спортист и са му казали, че не вярват да излезнат отклонения при него, така и беше.
Аз също съм на мнение, че мъжете винаги са стресирани и не се чувстват комфортно изобщо точно заради естественото на изследването, а и те не отиват в някаква мизерна мръсна стая, навсякъде е прилично в тези болници.
Да отиват да свършват с това набързо и да забравят, няма какво да му мислят толкова.

# 680
Здравейте,
Минавам да ви кажа какво се случва при мен. Този месец приемах Летрозол 5 дни от 3ти ден на МЦ (04.06).
Отговора на тази стимулация беше по-добър от тази с Кломифен, развиха се 1 ДФ в ляв яйчник и 3 ДФ в десен яйчник. По принцип имам цветна снимка със заключение лява запушена тръба, но според д-р Калчев и двете ми тръби са ОК (той гледа записа от диска на цветната снимка).
Интересното беше, че на 10ти ден на прегледа се видяха всички ДФ и ме извикаха на 13ти ден, за да видим дали са ОК за тригер, като този от ляво беше станал 20мм, а другите 3 в дясно бяха същия размер като на 10ти ден. Имате ли представа на какво може да се дължи това?
Сложихме тригер на 14.06 (13ти ден от МЦ) и усетих О на 16.06 (15ти ден от МЦ) като сутринта усетих болка отляво, за следобед започна от дясно.
Сега НЕчакам МЦ на 02.07, като мисля да тествам на 28.06 (12 дни след О), защото миналия път имах бледа черта от тригера до 11ти ден след О.
Стискам палци това вече да е нашия месец.

П.С. на микробиома ми излезе малко к-во от HHV7, като успях първия месец лечение да до направя преди О, ако не се получи този месец, за следващия преди О вече ще съм минала двата месеца лечение.

# 681
  • София
Дудтл в Неовитро СГ се дава на 3тия етаж в отделна стая, изобщо няма нищо общо с кабинетите на Стойчева и Сенкова.

# 682
Минавам на отчет и аз - минах през Калчев - оправили сме кръвотока. Tada Сега очакваме да има и резултат.
Каза, че сме направили всичко необходимо. Продължаваме да следим хормоните в началото на месеца, правим контролна СГ и наесен - инвитро. Давам си почивка лятото, защото искам да релаксирам и да мисля само кога е следващото пътуване, трябва да събера сили и без това за бъдещите планове. Пък дано ни изненада някое лятно бебе. Hands Pray В Неовитро дали правят обикновена спермограма? В ценоразписа им има само разширена, пък при нас морфологията е ок.

# 683
Чудесни новини, слънце! Пожелавам изобщо да не стигнете до инвитро Purple Heart

# 684
  • На изток от Ада
Слънце браво, защо обикновена Сг? Какво ще покаже ? Инвитро къде предлага ?

# 685
Мерси, Sunshine, надявам се и аз с последни сили. Heart
Наси, подвижността гледаме ние. Бързо подвижните са му само 6%, а А+Б 22%, хубаво е да са над 30, но пък ни казаха тогава от лабораторията, че това не би трябвало да е проблем за естествено забременяване.
Инвитро този път ми говори за Станулов. Подсетих го, че предния ми говори за Турция и ми даде номера и на координаторката на Тургут. А ми е споменавал и за Мемориал също.

# 686
Здравейте, честито на мамите - ако са останали от розовите памперси ще си взема за късмет.
На другите пожелавам хубаво лято - чакаме май едни италиански бебета? Wink
Късмет момичета! На всички!
Днес ми е 7-ми след О(предполагаемо)

О  имало ли е, не знам само нисичък ли е прогестерона?

# 687
Среднощно Слънце, браво за резултата, най-много обичам когато усилията се отплащат. Чакаме да ни зарадваш с бебе в коремчето скоро.

Малко се включвам в темата за инвитро клиниките.

Скрит текст:
Моят съвет е запазете си на няколко места среща с доктори, проучете си базовите важни за вас неща - спрямо женски/мъжки фактор ли сте кой ви е по-важен, репродуктивен ли, ембриолог ли, методи ли, и се оставете на интуцицията къде ще се чувствате най-комфортно, спокойно и уверено. Накрая винаги опира до късмет и съдба къде ще успеете, защото за Надежда, за Афродита и за Неовитро, могат да се наредят сигурно еднакъв брой жени които да ги оплюят и да ги похвалят. Има един факт: там където един е успял, не е гаранция, че друг ще успее. Просто изберете по усет и бъдете положително настроени към мястото на което се спрете.

И още нещо, за мен лично вече е много важен фактор дали издават болнични. Защото ми беше ужасно гадно да съм с непоносими болки след пункция и мястото където са ми направили пункцията да ми кажат ние не издаваме болничен. И да ми се налага в тежко състояние, с кървене и риск от хиперстимулация, аз да обикалям лекари, да звъня на лични лекари, да се моля, те да ми обясняват как нямат право да ми издават и последния път дори пропътувах над 350км в самия ден на пункцията само за да си взема болничен, а на шефа ми да му обяснявам защо аз съм искала да отсъствам еди си кой ден, а болничния ми е ден по-късно защото не съм намерила кой да ми го издаде.

Последна редакция: вт, 18 юни 2024, 15:07 от S.G.C.

# 688
Била съм Щерев, в Афродита и Селена- мога да изпиша стотици редове защо НИКОГА повече.......
Смятам, че истината е Турция, най-вече заради отличната ембриология, която в БГ куца сериозно.
Който желае да се преориентира към съседите, мога да му дам телефона на Айля (Viber +905347474488)-
един изключителен координатор, с който заедно ще изберете най-добрата клиника и доктор, подходящ точто за вашия проблем. В България за съжаление всичко е на конвейер..... Толкова години, сълзи, надежди и пари пропилях по прехвалени лекари - то не беше Савова, то не беше Станулов,  то не беше Ставрев.....  Всичко мога да си върна, дори и надеждите, но времето и годините Не Cry

# 689
Била съм Щерев, в Афродита и Селена- мога да изпиша стотици редове защо НИКОГА повече.......
Смятам, че истината е Турция, най-вече заради отличната ембриология, която в БГ куца сериозно.
Който желае да се преориентира към съседите, мога да му дам телефона на Айля (Viber +905347474488)-
един изключителен координатор, с който заедно ще изберете най-добрата клиника и доктор, подходящ точто за вашия проблем. В България за съжаление всичко е на конвейер..... Толкова години, сълзи, надежди и пари пропилях по прехвалени лекари - то не беше Савова, то не беше Станулов,  то не беше Ставрев.....  Всичко мога да си върна, дори и надеждите, но времето и годините Не Cry

И турция не е панацея само да ти кажа, че имам много приятелки с неуспешни опити върнали се от там да опитват тук в България

Общи условия

Активация на акаунт