Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №27

• 38 015
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Галина, със закъснение, но честита да си!
Много здраве ти пожелавам, радост, усмивки и леко да преминеш през този неизбежен етап от живота.
Изглеждаш чудесно и много свежо Simple Smile

# 496
Повече чета, но то вече не се търпи. Явно със скорост съм се запътила към съседната тема. От 6 месеца без цикъл. Криво настроение, пот се лее,, даже и на климатик, а като отмине пък ме втриса от студ. Бонус килограмите, които са се закотвили, за радост, но не мърдат надолу, колкото и да съм орязала въглехидрати.
Според гинеколожката ми, не ми трябват никакви добавки и най-доброто ще е да влезна в менопауза, заради миоми и кисти в гърдите. Да, но гледайки се в огледалото много бързо се сбабичосвам:(

# 497
Ох, вече не ми пука колко ще се сбабичосам, само да спрат тия гадни цикли и да се махне тъпата миома. Дай Боже всичко да мине безпроблемно, пък бръчките ще ги мислим после.

# 498
Аз пак отрязах сладкото, плодовете и въглехидратите, ще пробвам за 3 месеца, пък ще видим ще издържа ли. Нещо съм вдигнала захарта и се притеснявам.
Та, от как аз съм на диета от 10 дена, мм отслабна с 2 кг, аз хич. 🤦😎😄

# 499
  • София
Мъжете са подли същества. Спират хляба и сладкото, тичат веднъж седмично и опа - минус 10 кг.

# 500
  • Пловдив
Аз си мисля все за тая Зона и все не почвам...трудоемко ми се струва и сложно.

# 501
Бръчките не ги мисля толкова, но все едно лицето ми се свлече. Физиономията ми се промени и изглеждам изморена и зле.
Не очаквах, че ще е така рязко.
Започнах ударни дози D, К и MG, че витамин Д почти се  губи, но едва ли е достатъчно.
Около мен много жени са в Зоната и имат огромна промяна, но за мен като ритъм, навици и работно време е най-подходящо ВМНВ.

# 502
Мъжете са подли същества. Спират хляба и сладкото, тичат веднъж седмично и опа - минус 10 кг.
Даже без да тичат, което е най-гадното 🤪

# 503
Аз пия колаген (на таблетки, пила съм и дозички, но те са сладки, ще купувам на прах, скоро) за вътрешно и мажа кремове за лице с хиалурон. Но от поне 3г, дали не са и повече. Трябва си натрупване, не става от днес, за утре. При хипо на ЩЖ има също такова свличане на лицето.

# 504
  • София
Винаги има свличане на тази възраст. Аз нали бях на доктор да си запазя инжекционна процедура, минах консултация, ама си пропуснах часа.

Последна редакция: нд, 14 юли 2024, 08:32 от Rockstar

# 505
При мъжете, тестостерона играе голяма роля, освен другите хормони, които на нас ни пречат, да отслабваме бързичко. Знаете ли, вашия тестостерон накъде е, изследвали ли сте го някога? Той помага и за трупане на мускулна маса.

# 506
  • Б
А то като ти спре и пак проблем с други неща. Много ми е интересно как така миомата изчезва от самосебе си като спре окончателно цикъла? Там е но не мислиш за нея  сигурно. На майка и бяха казали, че се калцинирала с времето и така си стояла.

# 507
Даже без да тичат, което е най-гадното 🤪

Не, най-гадното е, когато яде баници, сладки, сладолед, хляб и каквито си искаш въглехидрати, една крачка пеша не изминава, щото цял ден е с колата и въпреки това е като глист Grinning
Справка - моят вкъщи. Иде ми да го утрепя с поглед като го видя да вади торта за десерт след вечерята Grinning

# 508
  • София
Аз сладко въобще не купувам за вкъщи. Хляб също. Търча по над 10 хиляди крачки на ден. И кантара седи като закован ....

# 509
Вие мъжете ги изкарахте едва ли не тънки фиданки, които се тъпчат с боклуци и не помръдват да се раздвижат....
Истината е, че и те трябва да полагат доста усилия, за да изглеждат и да се чувстват добре.
С ядене на баници, торти и сладолед, и немърдане от колата, това няма как да стане.

Общи условия

Активация на акаунт