🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 488 601
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 765
Мен пък са ми забавни разсъжденията как Ваньо може да е 60+, ама във форма и това е в пъти по-добре от 30 годишен тюфлек 😂 Както и че възрастовата им разлика не е кой знае какво. Тя Валката е много зряла, а пък той може би малко инфантилен. Средноаритметично температурата е 36,6!

# 3 766
Мен пък са ми забавни разсъжденията как Ваньо може да е 60+, ама във форма и това е в пъти по-добре от 30 годишен тюфлек 😂 Както и че възрастовата им разлика не е кой знае какво. Тя Валката е много зряла, а пък той може би малко инфантилен. Средноаритметично температурата е 36,6!

Ми добре, нека сериозно си го кажем, има маса млади хора, които наистина си изглеждат зле. Малко такова, ако като млад си бил грозен, като стар ще си смачкан и грозен. Пиърс Броснан е изглеждал откачено добре, когато е бил около 30, и сега си изглежда доста добре за "богат дядка". Биометов полага бая грижи ся, хора на 62 попринцип са развалини напрао. И да, кинтите и начинът му на живот абсолютно си оказват ефект. Хора си представят Шишито Пеевски къде пак стана шишко. Ама богатите вече не са грозни и дебели по стандарт като преди с днешните технологии, процедури, фитнес мания.

# 3 767
На мен ми е забавно как чичо е срещнал любовта точно с Валката. Видиш ли  досега никоя не го е укротила, но  с умната и целеустремена  Вал ще е различно. Фантазии . Чичо използва филтри. Една снимка , на която му личат годините. Може ли някой да ми каже как се поставя в скрит текст.

Последна редакция: нд, 05 яну 2025, 13:40 от Anvelope

# 3 768
На мен най-забавни са ми фенките на Валерия. Видиш ли, всички и завиждаме, че е с чичак, даже дядо на 60, само защото е милионер. Мне, мерси.
Защо обобщаваш? Аз съм от фенките на Валерия, но ме дразни, че влезе в клишето - млада манекенка със стар милионер. 🙄

# 3 769
Вие сте доста мили с този ‘чичо или вуйчо ’, чист дядо си е Simple Smile детето ми ако го води, 100 процента ще го нарече дядо.

# 3 770
Компанията е от 30 години, а парите от поне 60. Бащата на ваньо консул тук там по света в силните години на соца, сещате се колко чували с пари са окрадени, връзки с ДС 100% и т.н. и хоп момчето 91ва си отваря фирма със седалища в цяла Европа. 😑🤢

# 3 771
  • София
В клюкарската тема писаха, че новината тръгнала от това, че ги видели на НГ заедно в някакво заведение в София. Бг мамма детективките потвърдиха със снимки от кучешки празници и Коледа. Самият Биометов вчера се похвали и то съвсем с основание според мен 😃 Та не виждам и аз опция нещо да не е така.

И в предаване в национален ефир около Коледа Евгени каза, че бащата на "бившата му годеница" е шофьор на камион - какъвто е бащата на Валерия.

# 3 772
На мен не знам защо, но историята с връзката на Валерия и въпросния Ваньо Алексиев ми изглежда като някаква ПР акция или пък опит за натриване на носове на бивши. Един вид заигравка с публиката. Двамата хич не си ги представям като двойка като знам тя какво неопитомяемо жребче е. Grinning
Вероятно двамата се познават отдавна по някаква линия щом и дарител на приюта й е станал още когато не беше известна за публиката. Но ще разберем предполагам скоро. Blush
Отдавна не бях влизала в темата и сега изчетох назад коментарите ви. Обсъждали сте дали Алексиев има деца. Има син. Това мога да го потвърдя със сигурност тъй като моя мъж го познава от дете (от квартала, в който живееха).

# 3 773
Колко голям е синът? Сега да не излезе, че Валето се е снимала с новия си свекър?

# 3 774
Ще го питам после знае ли на колко години е горе-долу. Той дори ми го е показвал в началото на връзката ни. Имам спомен, че ми обясняваше, че по нищо не можеш да познаеш, че баща му е такъв паралия (тоест явно не е парадирал с финансови възможности). Но то като ви чета, че бащата е стиснат може и затова синът да не е имало с какво да парадира. Grinning
С моя мъж сме заедно от 20 години, значи синът е над 30-35 според мен, защото беше младеж, когато го видях. Но да не пиша наизуст, ако разбера повече ще пиша. На тези години е идеален за Валерия. Grinning

# 3 775
  • Вестерос
Айде, айде, то щото всички сме били много зрели в ранните си двадесет.
Не знам откъде тръгна това, че Валерия не е много умна, вероятно от фенове на "умната и дълбоката", но постовете и са по-грамотни и по-смислено написани от 90 % на тези, които витаят в общественото пространство. Момичето учи, има професия и кауза. За упоритостта и няма да отварям дума. Откачена е, да, но ние не сме преживяли и една десета от това, което преживява покрай каузата си. Аз имам осиновено ЕДНО куче и още ми се свива сърцето, когато трепери при всеки непознат  звук, или подвидва опашка, когато мъжът ми хване някакъв инструмент с дълга дръжка. При мен не, явно само мъже са го били.
Kaква е професията ѝ?

# 3 776
Има една приказка, то я има в много варианти, но в един неин вариант на английски е

New money talks, old money whispers.

Може би затова тогава синът не е парадирал по един или друг начин с финанси. Точно за него иначе много биха завидяли, мисля, че бащата предизвиква по-скоро усмивка, отколкото завист.

Но ако синът е образован, богат, свестен и красив, Валерия изобщо не би трябвало да му е в плейлистата. Другото е, че повечето такива деца на много богати родители отдавна са напуснали бедната ни родина и едва ли някога биха се върнали.

# 3 777
То и "приятелки" на Цвети Василева от ноември разказваха във фризьорските салони, че я е заменил с Валерия, ама тогава никой не вярваше щом никой не е забелязал присъствието на кучетата на Вал в имението на Ваньо. Явно истинските клюки тръгнаха от нова година, когато са ги видяли заедно.

# 3 778
Синът сигурно верно е в чужбина и не му се нрави кви ги върши баща му. Големи сте оптимисти да си въобразявате, че Валката е всъщност с към 40 годишния син, което всъщност пак не е окей 😂🤣😂🤣😂 Особено предисторията на Дърт Вейдър.

# 3 779
Браво на Биометов, че има голям син, който не се спряга по тукашните жълти сайтове (като един Гущеров-младши, например). За вуйчо Ваньо нищо лошо не мога да кажа освен че явно в последното десетилетие кара доста тежка криза на средната възраст. Можеше да не се орезилява с тия интервенции и мисля, че щеше да изглежда по-добре. Можеше и да не парадира с гаджетата-трофеи. Не че да ги крие, ама то с Валка си е парадиране. Но някои екстравагантни решения не омаловажават добрите постижения поне в моите очи. Сега ще поизхарчи малко пари с кеф по новото завоевание. Ще се видим Валката как в крайна сметка ще си подреди и тя нещата. 

Айлин май се уреди най-добре, ама тя си беше и най-хитра Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт