🌹 Ергенът 🌹 Между 2 сезона, #2

• 484 797
  • 6 705
  •   1
Отговори
# 3 810
  • София
Аз никой не съм следвала и никой няма да следвам... Очаквам тук да ме информирате Joy

# 3 811
Помислих си, че би било адски абсурдно да е новия Ерген. Но защо би качвал Валерия тогава.

# 3 812
Помислих си, че би било адски абсурдно да е новия Ерген. Но защо би качвал Валерия тогава.

Е, как защо? За да участва пак и да спечели, този път без излишно напрежение.

# 3 813
  • България
За първи път чух за Цвети в другата тема преди месец-два. Цветито е доста различна от Валерия. На Цвети ниските килограми не й стоят добре. Сега направо свети с каченото и нормализирано тегло. Дано се е наяла на луканки и суджуци покрай празниците. Аз лично на вегетариански и веган режими само съм качвала килограми.

Биометов да не е посмял да поставя Валка на диети, момичето е много слабо и без това.

Аз бих се чувствала ужасно зле на толкова малко сън, на такива зверски условия и то придружени от един вампирски дядо за разкош.

# 3 814
Който иска да се вози в колите на дядото, явно това е цената - зверски диети, зверски режими и вампирски дядо за разкош Joy

# 3 815

Каквото и да разкрием, бабите и 2027 ще им пожелават 2 прекрасни дечица да си имат с Генко. Турският сериал не може да рухне, разбирайки, че се е хванала с техен набор..💔

# 3 816
Айлин май се уреди най-добре, ама тя си беше и най-хитра Simple Smile
И на Айлин не е най-симпатичния и млад, мисля че имат разлика 15г. Едва ли би била с него, ако нямаше екстрите. Като се бяха разделили, говореше нещо как я подтискал, но вече не помня подробности.

# 3 817
  • България
Е, как да им развалим идилията на хората... Те са видяли само режисирания Ерген по телевизията, нямат ни най-малка идея за развитието на турския сериал в реалния живот. За масовия зрител 60+ Евгени и Валерия са приказни герои в човешки тела. Хората не заслужават да им се разваля приказката.

# 3 818
15 години за мен е нормална разлика , а и си изглежда добре приятеля на Айлин .

# 3 819

Случайно какво открих
https://www.instagram.com/p/DBEHrjrNByL/?utm_source=ig_web_copy_ … =MzRlODBiNWFlZA==

Въпросът е кой на кого мъсти? Или се състезават за по кофти ново гадже? 🤣

# 3 820
  • София
Това е старо, от Октомври. Показаха го и в тази тема малко след като излязоха снимките от фотосесията на Ивка.

# 3 821
Най-хубавото на новата клюка е, че вече няма да се дъвче заедно ли са Евгени и Валерия Tada

Аз не виждах някаква конспирация в тяхната връзка, защото ми се струва абсурдно продукцията да ги кара да подпишат договор, че ще се преструват на двойка за 2 години... Не виждам никаква изгода за никого. За цялото време да са се появили макс десетина пъти някъде заедно. И да не го бяха правили, резултатът пак щеше да бъде същият.

Иначе както винаги темата е много образователна, научих за още един бг милионер и видях къщата и колите му Satisfied Мерси за снимките и линковете Flowers Hibiscus Според мен е хубаво, ако двамата са се харесали, наистина имат доста сходни интереси и сигурно ще им бъде приятно заедно. Но най-много ме зарадва инфото, че Биомета е любител на кучета, поне няколко сладурчета живеят хубав живот. Дано наистина помогне в по-мащабните планове на Валерия и да направят някакво приемливо място за болни или бездомни кученца. Възхищавам се на такива хора, защото и аз безкрайно обичам кучета, но не съм успяла да направя кой знае какво в сравнение с тях. А за да се издържи в такава атмосфера, наистина трябва да си доста отдаден на каузата и не малко луд. Но ако ги нямаше тези "луди" светът щеше да бъде доста по-мрачно място.

За протокола - по време на предаването бях от тим "Елена", защото нали пренебрегнатите трябва да се подкрепят, но като им гледах изявите после повече започнах да харесвам Валерия, въпреки че никога не съм харесвала нейните крайности по някои въпроси.

P.S. Разликата във възрастта мен не ме впечатлява, но по принцип нашето общество е доста пуритански настроено и всички трябва да живеят в доста тесни граници, за да бъдат масово одобрени. В чужбина далеч по-често се срещат връзки с голяма разлика в годините и сякаш не правят такова впечатление. Аз имам и личен пример, моите баба и дядо имаха 20 години разлика, а бяха най-щастливото и хармонично семейство, което въобще съм срещала. Разбира се, това по никакъв начин не се отнася за В+В, но това са е техният живот и техните решения, защо трябва така да се критикуват...

# 3 822
Ееей, Генчо и Ифка с matching outfits ❤
В състезанието за по-готино ново гадже гласувам за Ваньо.
Как може за една година някой да пожелава 2 деца на ексГенчеви 😂

# 3 823
А, лесно. Децата на Валерия ще са от Генчо, а кученцата от Ваньо.

# 3 824
  • София
Валерия беше обещала да роди на Евгени близнаци. ФБ фенките й напомнят. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт