Политиката в България - нови избори, нов късмет

• 435 602
  • 13 802
  •   1
Отговори
# 585
Значи този пращал директно информацията в Масква и сега ще е люта опозиция рамо до рамо с ППДБ
Мислех си , че ППДБ едва ли могат да загубят повече от това да направят сглобка с ДПС и ГЕРБ, ама може и да може , ако са опозиция с Костя и полковника

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 13:49 от 0001

# 586
Може да е лют управляващ с твоята партия кой знае?
Опозицията не са непременно заедно Wink

това дето го пише великия у фейса не е ли нещо свързано с държавната сигурност или?

# 587
  • София
ББ-Пеевски- полковници-възрожденци- меч-сеч-Вагнер ..... Scream
Борис Бонев, Слави Т и компания, не ни стигаваха. Rage

Тези от МЕЧ бяха налазили яко центъра на София миналата седмица, та нямах избор, освен да чуя за тях.
Буквално трябваше да прелетиш над Витошка, за да не ти тикнат листовки в ръцете.
Или да прокопаеш тунел под нея.
А аз точно по време на кампании не се мотам много насам-натам, че ме дразнят. Всъщност трябва, за да чуеш.

За "Исторически парк" съм чувала и бях останала с впечатление, че това ще е нещо между увеселителен комплекс и място за отдих, а то какво било.

Последна редакция: пн, 10 юни 2024, 13:49 от missence

# 588
Е не мога да разбера този упрек към избирателите. Не гласуват - лошо, гласуват за някаква партийка - лошо, гласуват за голяма партия - лошо.
Кажете какво е доброто, че то не останаха и гласоподаватели.

Универсално лошо е да не се гласува изобщо. От там нататък всеки смята, че лошо е да не се гласува за тези, които той одобрява. Нито е чудно, нито осъдително, стига реакцията да е в мярка.

# 589
Скрит текст:
синя българия - 1%

величие - 5.

интересно

Айде моля ти се не ме плаши така  -1,6 процента. Субсидия ще взимат, а процента е доста добър за коалиция, която само преди девет месеца имаше 18 000 гласа - т.е. под процент (при (13 000 от София). Сега трябва да използват потенциала си и да атакуват 4-те процента.

Освен Величие другата изненада е МЕЧ - над 3 процента. Никой не говори за нея.
Какво е това пък сега МЕЧ????

Олеле, на този с гелосаната коса. Scream

Спирам да чета. Weary

Мир Единство Чест/Руди Гела - 3,03 по последни данни.
псевдо/националистите са във възход. Червената лампичка трябва да светне на много хора.

# 590
Може да е лют управляващ с твоята партия кой знае?
Опозицията не са непременно заедно Wink
Така ли ...
Защо тогава от ППДБ вадеха справки постоянно колко пъти ДПС били гласували за законопроекти на ГЕРБ, колко пъти били подкрепени от Тошко и Балабанов и подобни...
Предлагат правителство и ВВ , БСП и ППДБ гласуват против ...
Или предлагат бюджет и пак същите против
Това са основните неща които лепят етикети.
Той и Волен не гласува постоянно, ама беше златен пръст и после довиждане, точно заради основни гласувания

# 591
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:
синя българия - 1%

величие - 5.

интересно

Айде моля ти се не ме плаши така  -1,6 процента. Субсидия ще взимат, а процента е доста добър за коалиция, която само преди девет месеца имаше 18 000 гласа - т.е. под процент (при (13 000 от София). Сега трябва да използват потенциала си и да атакуват 4-те процента.

Освен Величие другата изненада е МЕЧ - над 3 процента. Никой не говори за нея.
Какво е това пък сега МЕЧ????

Олеле, на този с гелосаната коса. Scream

Спирам да чета. Weary

Мир Единство Чест/Руди Гела - 3,03 по последни данни.
псевдо/националистите са във възход. Червената лампичка трябва да светне на много хора.
Ужасен ужасон, му викам аз на това.

# 592
бившия ни велик прокурор къде потъна след като си изпусна пиратката от прозореца на колата и се уплаши?

# 593
  • София
Възраждане-МЕЧ-Величие

Хора, работата не отива на добре.

# 594
  • София
Полоковник Марков си го пере сачмана от всякъде, но не знам колко си спомнят, че политическият му прощапулник го осигури ДСБ. Тогава го развеждаха по студията да обяснява, как докато работел в НСО шпионирал Екатерина Михайлова, дори заради него ДСБ искаха да правят специална комисия да разследва НСО. Общо взе те го направиха известен.

# 595
Това е "полковникът":

И от този човек се очаква да прави "независима" политика, да гласува закони, да определя ежедневието на българите...
Просто съм бясна на тези, които са си били камшика някъде си и са решили да ни наводнят с подобни хора, които се нуждаят от определена лекарска помощ.
Toзи човек изглежда като някой трол, особено с този си пост.
Май му харесва да троли хората.

# 596
  • Другата България
JoyJoyJoy
Чудех се какви висини може да достигне даден хейт, съчетан с измислици и халюцинации, дочаках.
Щом ППДБ са опозиция, значи са заедно с Величие и Възраждане.
Но само с тях, нищо  че и БСП и ИТН казват, че ще са опозиция.
Joy
Съгласна съм.
Така е.

# 597
  • София
Скрит текст:
Това е "полковникът":

И от този човек се очаква да прави "независима" политика, да гласува закони, да определя ежедневието на българите...
Просто съм бясна на тези, които са си били камшика някъде си и са решили да ни наводнят с подобни хора, които се нуждаят от определена лекарска помощ.
Toзи човек изглежда като някой трол, особено с този си пост.
Трол, трол, ама с 5% подкрепа. Rage

# 598
Сега излизат с поредното манипулативно заглавие -Възраждане и Величие изпреварват Герб в чужбина.

Заглавието би трябвало да е -  ДПС смачка ПП-ДБ в чужбина, либералите треперят заради националистически партии. После се чудят защо никой не чете вестници. И защо губят ПП-ДБ с подобна риторика. Няма да стане като все другите са им виновни

Макрон постъпи като мъж и подаде оставка. Александър де Кро - и той. Ами Петков, Василев и Нинова-  кога?
Ще използвам коментара и ще ви помоля да видите разликата в резултата на ДПС на двата вота- това са 5% грубо. Или с други думи Турция  съвсем директно ни вкарва една партия.

# 599
https://www.dnevnik.bg/politika/2024/06/10/4636161_koaliciiata_i … ef=home_NaiNovoto
Коалицията изпраща Минчев, Кънев и Хазарта в Европейския парламент

Хазарта с преференция в европарламента?

Общи условия

Активация на акаунт