Отговори
# 1 770
  • София
Добро утро!
Успех на всички днес! Flowers Four Leaf Clover

# 1 771
  • Пловдив
Успех на децата!
Да са концентрирани и да дадат максимума, на който са способни!

# 1 772
Моите притеснения бяха за първата матура, защото дъщерята е изключително емоционална. Уж всичко мина добре и като си провери нямаше грешки, съмненията ѝ са само за отвореният въпрос с цитата (25ти) и преразказа.
Тази сутрин обаче се събужда в рев, защото “май” е пропуснала една от грешките в текста за корекция. И рев! Ужас, не мога да я успокоя, а матурата по математика ѝ е много по-важна. Разбира обаче, че целта ѝ е много висока и всяка грешка може да е “фатална”.
На мен не ми пука толкова, защото учи и ще се справи добре и ще намерим “елитно” училище, но сега вече съм притеснена какво ще направи като отиде така разтроена Sad а тя като се запъне, че иска на определено място и край!
Идеята за валерианче в кафето хич не е лоша, но нямам.

# 1 773
Какво се случва с децата, които не са могли да присъстват на матурите? Заявленията са до 8 юли за второ НВО, в кои класирания участват при това положение ?

# 1 774
Успех на децата! Да са спокойни, да дадат най-доброто от себе си и да са доволни от резултата! 🍀
И аз сутринта подпитах леко и отдалеко за естествените числа, допустимите стойности и помни ли за координатната система. Получих усмивка и "да, да". Плезих се Stuck Out Tongue Winking Eye, ливнах вода Nature Sweat Drops, направих каквото можах. "Съоткачалки" за обръщение много ми хареса. Laughing За математиците 💯 също.

# 1 775
Успех на децата! Да са спокойни, гладко да им върви мисълта и да  покажат всичко научено, да "видят" нещата във втората част и да ги разпишат добре. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Да, това е най-важното.
Спокоен е, това е важно.

# 1 776
  • Варна
Добро утро!
Успех на всички наборчета днес! 🍀💚
Седмокласникът тръгна спокоен и в настроение. Дано да се справи добре днес, че след представянето по БЕЛ, разчита на математиката за вдигане на бала.  Уж му е по-силната страна, да видим. 🙏

# 1 777
  • у дома
Успех на децата !
Да минава вече и да се свършва с тази мъка Smiley
От опит -чакането на резултатите е още по-голяма мъка!
Успех и късмет на децата!

# 1 778
Не мога да разбера защо просто не организират две дати за матури за 7ми и 12ти клас и децата да могат да се явят на едната или и на двете и да се вземе по-високия резултат. Така ако има здравословен проблем детето, който не налага хоспитализация, ще има втори шанс. Както и децата, които са имали някакъв емоционален стрес - всичко се случва.

# 1 779
Спокойствие, късмет и успех!
🍀🤞🎯

Никой да не се предава докрая на изпита!

Поздрав една теен песен от филма Румбата, Роналдо и аз

https://m.youtube.com/watch?v=8TJ-L1gNHME

Вярвайте в децата, аз не смея да предавам никакви инструкции в последния момент, това само дразни и шашка.

Днес никой никакви ритуали. Миналият път прекалих с Loacker, докато чаках да се върне от мола.

Последна редакция: пт, 21 юни 2024, 08:28 от toplomliako

# 1 780
  • София
Успех на всички дечица днес!
Да бъдат спокойни и уверени в себе си, а ние тихичко ще ги подкрепяме и ще стискаме палчета.

Моите наборки ги събудих тази сутрин с кексчета и свещички, и разбира се музикално оформление - Happy birthday 🎂🎈🎂.
 Едната се скри под чаршафа, а другата измърмори, че съм ги събудила преди алармата. Въпреки това, бяха усмихнати. Дано така се върнат и след изпита.

Искам да ви почерпя виртуално и да поздравя и момиченцето на Мама Ру!
Да са ни живи и здрави, и да имат много късмет в живота! Дано този ден наистина да им е на късмет!

# 1 781
  • Пловдив
Наборът още спи, след малко ще го будя. Вчера го питах дали 0 е естествено число и дали помни координатна система и симетрични точки. Каза, че съм луда и да го оставя на мира. Joy
И аз сутринта набързо препитах 0 дали е естествено число, 1 просто число ли е, абцисна и ординатна ос помнят ли кои са, няколко теореми преговорихме в колата... Но като цяло и аз, и децата сме по-спокойни днес. Дано всичко мине гладко и излезнат доволни от себе си! Успех на всички дечица!!!

# 1 782
Malechka много здрави да са и мечтите им да се сбъднат.

# 1 783
  • Варна
Малечка, честити да са ти момичетата! Дано им носи късмет днес и да попаднат в желаните паралелки!

# 1 784
Не можах да спя, ММ така сладко ми хъркаше на ушенце....
Та днес пак чакане, пак тръпка, дано всичко е ок. Чакам с нетърпение да видя задачите.
В понеделник тръгват на зелено!
Дано последните дни им донесат много и само полижителни емоции!

И после ако може времето до 2.07 да мине за миг, че са си доста дни...

Общи условия

Активация на акаунт