Отговори
# 1 800
# 1 801
  • Варна
Вариант 1
Хайде, да е на късмет!

# 1 802
Успех на всички дечица днес!
Да бъдат спокойни и уверени в себе си, а ние тихичко ще ги подкрепяме и ще стискаме палчета.

Моите наборки ги събудих тази сутрин с кексчета и свещички, и разбира се музикално оформление - Happy birthday 🎂🎈🎂.
 Едната се скри под чаршафа, а другата измърмори, че съм ги събудила преди алармата. Въпреки това, бяха усмихнати. Дано така се върнат и след изпита.

Искам да ви почерпя виртуално и да поздравя и момиченцето на Мама Ру!
Да са ни живи и здрави, и да имат много късмет в живота! Дано този ден наистина да им е на късмет!

Малечка, честити ти пораснали момичета. С моята девойка са астрални тризначки значи. Живи и здрави да са ти и да влязат там, където ги тегли сърцето.
Нашата торта още не съм я взела.
Тази сутрин и аз запалих свещичка на едно мъфинче и с песента я събудих. Взехме и кутия "Рафаело" почерпи на входа, директорката посрещаше. Пак стратегически изчакахме да мине тълпата и да е сама. Дано й се паднат благосклонни квестори, консултантът е същия от оня ден, така че е спокойна, обяснила й е каквото трябва, за да може моето да се сети и стигне до отговора сама. Дано й позволят да си провери сметките с калкулатора, уж има право на това. Така ще избегне някои глупави грешки като да забрави знак -.
След обед сме на басейн. Ще получи волейболна топка и в добавка някой от близките дни ще си избере нови сребърни обеци - това си пожела. Големият й подарък е другия уикенд на "Златните".

# 1 803
Хайде пак Вариант 1

# 1 804
  • София
Честити да са рожденичките! Да за здрави, щастливи, успешни и да влязат там, където искат най-много!

Пак по вариант 1 ще пишат децата, дано им е на късмет!

# 1 805
Живи и здрави да са рожденичките! Много, много щастие!
Късмет на децата и аз да кажа.
Аз се чувствам като в самолет - и да тръгне да пада нищо друго не мога да направя освен да си хвана главата с ръце и да се наведа напред!
Само да кажа, че тия дето пият и сладолед употребяват!

# 1 806
Ние го измислихме още предния път Вариант 1 да са номер 1 важи и за сега!

# 1 807
Честити да са рожденичките! Съдбата да бди над тях! Да дадат най-доброто от себе си в днешния ден и в живота!

# 1 808
Пием кафе с ММ на Фантастико Драгалевци, но нито един самолет не виждам. Кво правим Joy

# 1 809
  • София
9 часа. Нека изтрещяването започне сега! Боже, пази еднаквите триъгълници, симетралата и речното течение!

# 1 810
Пием кафе с ММ на Фантастико Драгалевци, но нито един самолет не виждам. Кво правим Joy
Слагаш си в кафето от другото.

# 1 811
Доливаш малко силно и всичко се визуализира

# 1 812
При мен в Бургас на последните 20 минути три прелетяха.

# 1 813
9 часа. Нека изтрещяването започне сега! Боже, пази еднаквите триъгълници, симетралата и речното течение!
А, моята помни за еднаквите триъгълници, тази сутрин ме пита какво значи "Две страни и ъгъл, заключен между тях", буквално й го показах с два пръста на ножица. Но ако задачата е в първи модул има шанс на нея.
Искам движение, искам диаграма и средно аритметично, % без лихви и разтвори/ смеси, евентуално и от работа. Другото какво дойде, оказа се, че и в първите задачи с разните му уравнения решава нещо и уцелва верни отговори чат пат.

# 1 814
  • Пловдив
Мойта дъщеря за текстовата задача викаше, че ще е от общите: тип като на задачата с тортите от 2021г. Скоро ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт