Просто се влюбих в Нея!

• 5 002
  • 64
  •   1
Отговори
# 30
Ще кажеш ли на колко години сте? 🙂
Аз съм на 31, тя е на 25
Според мен няма да стане. Заиграва се с теб защото няма нищо интересно на хоризонта. Даже да правите секс, това ще бъде веднъж и после ще си още по-зле.
Играе си с теб и иска да види до кога ще издържи. Ако са падаш мазохист , както сме повечето мъже може да продължиш. Но накрая ще страдаш. Щом те прегръща, със сигурност те харесва. Намирате за привлекателен, но няма пеперуди. Кво да се прави.

# 31
  • Далечният изток
Аз пък мисля, че тя нито си играе, нито си чеше егото с него. Имам една такава теория, че авторът, съжалявам, сега ще го обидя, но си мисля, че е малко смотан и не особено адекватен и момата ходи подире му като майка орлица или по-голяма сестра да го възпира от глупости. Тя просто не го вижда като мъж. Осъзнала е, че онази целувка е грешка и се стреми отношенията да са както и преди, но няма как да стане след като авторът вече е хлътнал с двата крака.

# 32
Аз пък мисля, че тя нито си играе, нито си чеше егото с него. Имам една такава теория, че авторът, съжалявам, сега ще го обидя, но си мисля, че е малко смотан и не особено адекватен и момата ходи подире му като майка орлица или по-голяма сестра да го възпира от глупости. Тя просто не го вижда като мъж. Осъзнала е, че онази целувка е грешка и се стреми отношенията да са както и преди, но няма как да стане след като авторът вече е хлътнал с двата крака.
Няма да го прегръща ако и е безразличен.
Като прегръщаш доста близо заставаш до другия. Да не влизам в подробности, кой какво усеща. Както каза младежа не му се дърпа от прегръдките.

# 33
Не знам на колко сте години, и аз залагам на тийн годините и в това няма нищо срамно, не виждам защо го криеш.
След като тя се съгласява да я опипваш, явно има интерес към теб. А целувката защо не й е харесала, не мога да кажа, но пробвай нещо друго, ако ме разбираш - мини на друга база. Като не ще целувки, не напирай, и без тях може.
момчето е написало 30 и 26

# 34
Момчето излъга за годините. Такова поведение не е нормално нито за 30 годишни мъже, нито за 25 годишни жени.
А в тийн годините колко сме се прегръщали, без това да означава абсолютно нищо...
Деца, които опознават ситуации с другият пол, това е.

# 35
  • Далечният изток
Скрит текст:
Като прегръщаш доста близо заставаш до другия. Да не влизам в подробности, кой какво усеща. Както каза младежа не му се дърпа от прегръдките.
Е що пък не - като сестра, като майка както казах, а той да си изкривява ситуацията през влюбения си мозък.

# 36
Скрит текст:
Е що пък не - като сестра, като майка както казах, а той да си изкривява ситуацията през влюбения си мозък.
Може ли мене малко да ме попрегръщаш?

# 37
  • Далечният изток
Мога бе. Ама да не вземеш да си помислиш, че го правя с/от любов...

# 38
Мога бе. Ама да не вземеш да си помислиш, че го правя с/от любов...
Лично аз си мисля .... ако някоя девойка ме прегръща повече от 1 2 секунди и се ме доближава с цяло тяло. Не само ръце те. Има нещо повече от здравей. Аз с приятели отдалече леко бузите вместо целувка. Стигне ли да я хвана през кръста и да си я придърпам, свирен е мача.

# 39
  • Далечният изток
Тоест не правиш разлика между прегръдка между приятели и между влюбени...
Ми добре. Той и авторът така.
Ти я придърпваш. Що? Щото си влюбен ли? А тя какво да прави, да не те е придърпала тя?!

# 40
Ти я придърпваш. Що? Щото си влюбен ли? А тя какво да прави, да не те е придърпала тя?!
Правя. Това се опитах да обясня. Няма как ако жената ме прегръща и ми седи в прегръдките да е само здравей. Поне аз така си мисля. Може и да греша. С много жени се прегръщам всеки ден. Но за 1 секунда и после си говорим от 1м  1.5м. С прегръдката доста навлизаш в личното пространство.

# 41
  • Далечният изток
Значи. Ти можеш да коментираш от твоята гледна точка, а не от тази на жената, която ти прегръщаш и придърпваш. Разбираш ли разликата?!

# 42
Правя. Това се опитах да обясня. Няма как ако жената ме прегръща и ми седи в прегръдките да е само здравей. Поне аз така си мисля. Може и да греша. Да се включи и някой друг мъж.
ти още веднъж ми доказа че е не възможно приятелство между мъж и жена.Преди години да е било 2019 ,работех в Лондон и един се задяваше с една и ,уж били само приятели,чудех се какво става , защото тогава бившият и нейният мъж бяха приятели.Писах го вече тук но в друга тема.Та , викам на мацката , добре,но ако му се обадиш и поискаш секс от него,дали ще ти откаже и се хванахме на бас.Е ,спечелих 100  паунда!Пича веднага се съгласи! Мъжете по природа сте първични същества и сте способни всеки момент да се възбудите. Според мен е много наивно жена да се прегърне с мъж , облечена с голямо деколте и тя да си мисли че прегръща приятел.

# 43
Правя. Това се опитах да обясня. Няма как ако жената ме прегръща и ми седи в прегръдките да е само здравей. Поне аз така си мисля. Може и да греша. Да се включи и някой друг мъж.
ти още веднъж ми доказа че е не възможно приятелство между мъж и жена.Преди години да е било 2019 ,работех в Лондон и един се задяваше с една и ,уж били само приятели,чудех се какво става , защото тогава бившият и нейният мъж бяха приятели.Писах го вече тук но в друга тема.Та , викам на мацката , добре,но ако му се обадиш и поискаш секс от него,дали ще ти откаже и се хванахме на бас.Е ,спечелих 100  паунда!Пича веднага се съгласи! Мъжете по природа сте първични същества и сте способни всеки момент да се възбудите. Според мен е много наивно жена да се прегърне с мъж , облечена с голямо деколте и тя да си мисли че прегръща приятел.

То нищо не пречи да се думкате и пак да сте приятели. Аз принципно с приятели бих спал, от непознати малко ме е гнус Grinning

# 44
Значи. Ти можеш да коментираш от твоята гледна точка, а не от тази на жената, която ти прегръщаш и придърпваш. Разбираш ли разликата?!
Разбирам. Но в прегръдката са двама души. И ако ти изпращаш сигнали е важно да знаеш какво мъжете ще си помислят.

Общи условия

Активация на акаунт