Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 174 899
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 165
Някой има ли купон за фъстъчено масло за 1 ст., който няма да използва?🙂

# 166
  • София
Здравейте! Търся този вентилатор: .
За София става въпрос, някой виждал ли е налични бройки? Мисля, че беше от брошурата миналата седмица.
Благодаря!
В Дружб 1 на Искърско шосе имаше много преди два дни.

# 167
На почивка съм в Смолян и от тукашния Лидл си взех едни сандали /не ми позволява да кача снимка/ обаче номер 37 бяха само те в коша. Супер удобни са и са ми тамън, но сякаш номер 38 ще са ми с една идея по-свободни и удобни. Разгледах в последните 3 брошури за месеца и не ги откривам. Искам да проверя дали някъде ги има изостанали в някой магазин в София. То е ясно, че ще трябва да се обадя на националния им телефон. Просто исках да споделя покупката си, и ако все пак има друг вариант да ги заменя, ще съм ви благодарна да споделите някоя и друга идея.

# 168
В Лидл на Вихрен има сандали в един кош, сиво с лилаво са май, ако искаш снимай твоите и ще ти кажа същите ли са.

# 169
Днес няма купони за пекарната. Изобщо тая седмица много орязана откъм предложения Joy

# 170
  • София
Вчера се учудих да срещна тези два артикула намалени (първият е пост. асорт) а Флан карамела (6 бр 2,50лв) не съм сигурен дали е ПА /беше намален предната/
Скрит текст:
Не ги разбирам - при оставащ срок 2 дни - за мляко, намаляват само с 30%?
Скрит текст:
От година не съм търсил и виждал... 5те ножчета за Мач 3 - не този комплект? Да не са ги спрели - бяха 13лв (на други места са поне 20лв)...
Скрит текст:
Също и бисквитите в пакет, картонен... ( 4-5 пакета по 4бр (Рок...), два модела за 3лв са ги махнали.
Но вдигат любимите вафли с 10ст :
Скрит текст:
ПП: Кленовия сироп пак не го видях къде е.
Подарявам:

# 171
Нашия Лидл е като след зомби апокалипсис, няма нищо. Цели витрини празни

# 172
За 1 ст. имам пържена царевица, сладолед или шоколадов донат.
Подарен!

Последна редакция: нд, 23 юни 2024, 11:51 от The Stranger

# 173
Безлактозното мляко е много хубаво, но явно не се купува, защото при нас има непрекъснато с оранжев етикет.

# 174
  • София
На мен пък изобщо не ми хареса безлактозното мляко, за мен е ужасно! На вкус е разредено и по-сладко от нормалното (заради ИР не мога да пия прясно мляко, но определено това съвсем не става за мен). Чудех му се отдавна, та взех 1 с оранжев етикет.

# 175
  • Бургас
Ползвам ръкавици аз.Ако няма само тогава щипки.

Като няма ръкавици има един лесен номер.
Ако взимате една-две бройки, взимате торбичка от плодзеленчука, обръщате я и през торбичката хващате нещото и обръщате торбичката.
Или пък с торбичката хващате и слагате в кесия/друга торбичка.
Аз нещата от пекарната си ги слагам в торбичките за плодовете. Тези кесии са ми много гадни.

# 176

Моят бил за -20%.

# 177

Подарявам, изтича утре.

# 178
На мен пък изобщо не ми хареса безлактозното мляко, за мен е ужасно! На вкус е разредено и по-сладко от нормалното (заради ИР не мога да пия прясно мляко, но определено това съвсем не става за мен). Чудех му се отдавна, та взех 1 с оранжев етикет.
То безлактозно не е по-добро за теб щом заради ИР избягваш лактозата... Това че пише без лактоза не значи че е премахната от млякото, примерно както от обезмаслено е премахнато маслото. От това нещо дори по-бързо ще ти се вдигне кръвната захар и съответно и инсулинът, хич не ти трябва, камо ли да си струва да плащаш повече за него и/или да се занимаваш да го търсиш специално.
Такова мляко е просто за хора които не могат да я разграждат, съответно има добавен ензима директно в млякото защото те не си го произвеждат сами.
Т.е. тази лактоза пак си е в млякото, но вече разбита на глюкоза и там както се казваше втората захар дето заедно правят молекула лактоза. Затова и ти сладни повече, глюкозата веднага я усещаш на езика. Има хора правят пък друго - консумират мляко но вземат таблетки лактаза, принципно е същото.

# 179
  • Бургас
А защо не може да се пие мляко при ИР? Аз също съм диагностицирана отскоро и никъде не съм чела това твърдение.

Общи условия

Активация на акаунт