Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 174 921
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 180
А защо не може да се пие мляко при ИР? Аз също съм диагностицирана отскоро и никъде не съм чела това твърдение.

Предполагам, че госпожата избягва всякакъв вид захар, включително и млечна захар, т.е. лактоза

# 181
Защото млечните продукти са инсулиногенни.

# 182
  • Варна
Някой да има купон за лазаня, който няма да ползва? Simple Smile

Изпращам. Днес изтича.

# 183
Подарявам.

# 184
  • София
А защо не може да се пие мляко при ИР? Аз също съм диагностицирана отскоро и никъде не съм чела това твърдение.
Защото лактозата си е захар, макар и млечна. И ограничавам въглехидратите, а в чаша прясно мляко има над 10. Sad
Дори и киселото не е ок, въпреки че лактозата е "изядена" от бактериите, покачва инсулина.

# 185
  • shumen
Аз утре ще отида за картофи и праскови.

# 186
# 187
При нас също е така. Повече от половината пекарна е празна. Мислех си, защото е много голям регала, а закуските са по-малко като бройка. Даже някъде се повтарят. Има на 3-4 места кроасан с масло, на 3-4 малките земели. Да запълнят мястото..

# 188
В моя филиал пекат закуските доста късно, в 9 часа още не са готови и ми казват да изчакам. Вечерта регала е пълен, но кроасанчетата вече не са топли

# 189
  • София
Подарявам, изтичат днес.
----
За бадемите е подарен.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 10:20 от Аня♥♥♥

# 190
Добро утро, подарявам купоните:
Пишете на лс 📩

# 191
  • София
Подарявам и тези купони (енергийните са до сряда, останалите до края на седмицата):

Скрит текст:

# 192
Коя цена на картофите е актуална. Защо има две цени?

# 193
Подарявам
     Калмарите и соленките са подарени
Скрит текст:

Дани, едната цена е с карта Лидл, другата цена не е с карта.

Последна редакция: пн, 24 юни 2024, 12:40 от marinadp

# 194
  • София
Дрехите от днес са много хубави. Дамските панталони са дължина над глезена, за мое разочарование, но това е модерно (1,75 м съм). И мъжките неща са много хубави, ММ си взе 2 чифта чехли, мокасините също изглеждаха много добри, за който харесва такъв тип обувки. Има хубави къси панталони, тениските и тези с яка също са много приятни. Най-сетне Есмара се отсрамиха с някакви по-хубави неща.

Общи условия

Активация на акаунт