Лидл 185 - лятно отпускарска (юни-юли)

• 174 938
  • 2 186
  •   1
Отговори
# 210
А в тази връзка, как е свинската мас която от скоро забелязвам в ПА? Има ли нещо общо с истинска

# 211
  • shumen
Картофите 1,20 са без Лидл плюс.
Сладолед исках аз,но не беше хубаво замръзнал при нас и не взех.

# 212
От рулетката ми харесват наградите.
Падна ми се слънцезащитно мляко за 1 ст.
Не съм ползвала досега на Сиен тези продукти.

# 213
  • In transit
А в тази връзка, как е свинската мас която от скоро забелязвам в ПА? Има ли нещо общо с истинска
Много е хубава, а опаковката е много удобна за ползване.

# 214
И аз харесвам свинската мас, а и опаковката е супер удобна наистина.🙂
Черпя виртуално за рождения ми ден (почти всички продукти са купени от Лидъл):

Скрит текст:

# 215
  • София
Кайсиите уж са 2.99, а на касата 3.49, не е драма за парите, така или иначе не са скъпи, но е тъпичко

# 216
  • Велико Търново
Да си здрава и щастлива,  долче!
Тортата изглежда повече от страхотно!!!

# 217
Някой пробва ли ги вече?
  Исках да взема, но цената ме смущава и може би ще чакам да им сложат оранжев етикет Joy

# 218
  • In transit
Dolce, честита да си. Здрава и щастлива. Heart Бива да ли показваш такива красоти по нощите? Прияде ми се торта по никое време. Heart Eyes

# 219
  • Sofia
Сладък да ти е живота, dolce, и щастлив и спокоен. Честит рожден ден 🎂🥂

# 220
Здрава и щастлива да си, dolce! 🤗

# 221
При вас изглежда кварталните дебили (с добър външен вид или без няма значение) са си намерили разнообразие в пекарната. Обикновенно ровят ПиЗ или "тестват с нокът" пакетираните храни.

А, то щото ако не е "прошляк" да се забележи отдалеч, е много ОК да се опипва наред...
Щом има възможност, все ще има някой да го направи това, без значение какъв е. Всякакви съм виждала.
Даже точно той по-малко вероятно да си избира чак толкова, той щом е отишъл да краде взема и бяга.
Кога съм казала, че е ок да се опипва стоката от не прошляци? Не ми изкривявайте думите, ако обичате. Ама от прошляк дето живее на улица, не се мие,
вони от километър, по има вероятност да хванеш нещо. Колко се е мотал в магазина и какво е пипал само той си знае, и хич не си бързаше да се изнася.

Сега дойде рерда за инфлуенсване на пакетираните буболечки с назване протеини Simple Smile Бръмбърите в пласмасови кофички не се пласират та са ги опаковали да докарат търговски вид Ха Ха Ха

Някой пробва ли ги вече?
  Исках да взема, но цената ме смущава и може би ще чакам да им сложат оранжев етикет Joy
Скрит текст:

# 222
о, Долче, жива и здрава да си! прекрасна торта!

# 223
Подарявам:
Скрит текст:

Подарен

Последна редакция: ср, 26 юни 2024, 01:58 от Viara T

# 224
  • Mostly in my mind
Честита да си, Долче! Heart

Общи условия

Активация на акаунт