Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 89

• 48 035
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, момичета,
Две инсеминации ме делят от преминаване към инвитро, но съм приела, че вероятността за успех от тях не е висока.

Включвам се с въпрос:
Има ли някоя от вас, която да е с “недостижим” яйчник? Ако да, нави ли се някой да се пробва да ви го пунктира и къде?
Док, при която ходя, винаги ми е казвала, че левият яйчник е зад и над матката. Веднъж май питах това проблем ли е и май ми отговори, че при пункция би било проблем.
Ходих на второ мнение наскоро и там един известен доктор заключи, че левият ми яйчник е “недостижим”. Не се сетих на място да го питам става или не става за пункция.
Та ако има някоя от вас, с яйчник в подобно положение, моля да ми отговори тук или да ми пише на лично. Бих посетила още някой доктор, който се е сблъсквал с такъв проблем успешно.(все пак знам, че всичко е строго индивидуално)

Желая на всички успех с предстоящите процедури!

# 466
Здравейте, когато се пуска кръвен тест за бременност, има ли проблем преди това да съм приела назначените лекарства - еутирокс, утрогестан, естрофем? Или трябва да са след теста... не ми се вярва, но да попитам

# 467
Няма значение.

# 468
Здравейте, 13ти ден след трансфер на три тридневни пуснах кръвен и резултата е едва 30miu/ml.. дали според вас има смисъл да го повтарям след 2 дни 😟

# 469
Здравейте, изписаха ми Циклогест по едно сутрин и вечер.
Вие сутрин като си го сложите сутрин вагинално по колко време лежите?

# 470
Да, разбира се! Успех! 🍀
Здравейте, 13ти ден след трансфер на три тридневни пуснах кръвен и резултата е едва 30miu/ml.. дали според вас има смисъл да го повтарям след 2 дни 😟

# 471
Здравейте, изписаха ми Циклогест по едно сутрин и вечер.
Вие сутрин като си го сложите сутрин вагинално по колко време лежите?
Слагам го час-час и малко преди да стана

# 472

Има тема за Чхг ,питай там .
Успех 🍀
И кутията ти е пълна с писма 😉

# 473
Има смисъл. Повторете и ако се увеличава, пуснете отново. Дай Боже да се е удвоило!

# 474

Не ,мага да ти отговоря на писмото което си ми писала понеже не всичките писма си изтрила ,но както и да е ..
Просто искам да ти пожелая успех и да мислиш позитивно .
Ще ти стискам силно палци 🍀

# 475
Здравейте!  Бихте ли ми пропоръчали към коя клиника да се насочим за забременяване. Аз съм от Добрич, ако има жени, които са се сблъскали, ако може да кажат. Правим опити за бебе, но не се получава. Аз съм с поликистозни яйчници и нередовен цикъл. Пия от една година дуфастон по препоръча на гинеколога, но не се получава. На приятелят ми преди няколко месеца пуснахме спермограма и неговия резултат не беше добър и от няколко месеца пие прахчета Андроситол. И се чудим към коя клиника да се насочим и да действаме

# 476
Щом сте от Добрич, най-добре в Тутракан.

Здравейте!  Бихте ли ми пропоръчали към коя клиника да се насочим за забременяване. Аз съм от Добрич, ако има жени, които са се сблъскали, ако може да кажат. Правим опити за бебе, но не се получава. Аз съм с поликистозни яйчници и нередовен цикъл. Пия от една година дуфастон по препоръча на гинеколога, но не се получава. На приятелят ми преди няколко месеца пуснахме спермограма и неговия резултат не беше добър и от няколко месеца пие прахчета Андроситол. И се чудим към коя клиника да се насочим и да действаме

# 477
Здравейте!  Бихте ли ми пропоръчали към коя клиника да се насочим за забременяване. Аз съм от Добрич, ако има жени, които са се сблъскали, ако може да кажат. Правим опити за бебе, но не се получава. Аз съм с поликистозни яйчници и нередовен цикъл. Пия от една година дуфастон по препоръча на гинеколога, но не се получава. На приятелят ми преди няколко месеца пуснахме спермограма и неговия резултат не беше добър и от няколко месеца пие прахчета Андроситол. И се чудим към коя клиника да се насочим и да действаме

Преди да се насочите където и да било, препоръчвам и двамата да прочетете книгата
 " Всичко започва с яйцето " на Ребека Фет
Аз дълго време я пренебрегвах, защото бях изчела какво ли не, но се оказа че е много добре структурирана и много улеснява процеса по подготовката, а това е най-важното.

# 478
https://youtu.be/qAnCIK567ds?si=6uGbt7Nl2RxlV-C6

Не съм сама в това и вие не сте! В красивата мечта да носим живот с безкрайна любов!
Поздрав момичета! Не сте сами, НЕ СМЕ САМИ❤

# 479
Здравейте момичета, вече четири пъти отлагаме началото на стимулацията заради задържан фоликул (киста). Пробвахме с дуфастон, регулон, ясмин, сега съм на примолут нор. Силно се надявам на следващият преглед кистата да я няма, но ако е още там, има ли такива от вас, които са започнали стимулация въпреки, че имат киста? С какво друго мислите, че може да се повлияе? Много ще съм благодарна за каквито и да е съвети. А междудругото приемам и билки и добавки, които подпомагат борбата с кистите на яйчниците. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт