Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 89

• 47 212
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Не стигнахме до трансфер😔
От 4 хубави оплодени яйцеклетки, нито една не е достигнала 5 ден 😢

Съжалявам, казаха ли защо? Имате ли мъжки фактор?
Да, с мъжки фактор сме.
Направихме чип селекция ако не бъркам наименованието, от 5яйцеклетки се оплодиха 4 и днес ми казаха че нито една не е достигнала развитие до 5-ти ден. Без конкретна причина просто се случвало. Много съм потисната.

Последна редакция: чт, 07 ное 2024, 08:11 от Mytime

# 556
А не ги ли изчакаха до 6ти ден някой път наваксват и си стават с отлично качество

# 557
А не ги ли изчакаха до 6ти ден някой път наваксват и си стават с отлично качество
Ами не ми казаха нищо по въпроса, само че опита ми е приключил -твърде рано 😢

# 558
Mytime, много съжалявам. Имах подобен опит и знам какво е. Пиете ли добавки и двамата?!

# 559
Милата съжалявам да го чуя сви ми се сърцето ❤️Следващия път ще стане сигурна съм !!!!
Ами не ми казаха нищо по въпроса, само че опита ми е приключил -твърде рано 😢

# 560
Милата съжалявам да го чуя сви ми се сърцето ❤️Следващия път ще стане сигурна съм !!!

Благодаря за куража.
Тук вече идва и въпросът кога усещаш че трябва да спреш.
Това ми беше 4 опит и някъде вътре в мен живее страхът от многобройните стимулации и варианта да се развие някоя отвратителна болест. Страхът и желанието се борят. За сега надделяваше желанието, но сега не знам къде се намирам 🙁
Patence1 не нищо не пием, казват че нямало голям смисъл. Като цяло да водим по - здравословен начин на живот.

# 561
Mytime, ако имаш някоя позната в Турция, можеш да си ги поръчаш!

# 562
Здравейте, момичета, исках да питам дали някой имал ли е необичайно високи нива на Естрадиол по време на стимулация?  Например стойности над 8000 pg/mL или 30000 pmol/L в деня на таймиращата.

# 563
Patence1нямам познати които да ми ги поръчат от Турция.
Ако има нещо подходящо на българския или гръцкия пазар ще ми е по-лесно.
Момичета, някой може ли да ме насочи в к-ка Надежда колко струва ин витро на самофинансиране? Знам че зависи от различни фактори, но горе долу.

# 564
Здравейте, момичета, исках да питам дали някой имал ли е необичайно високи нива на Естрадиол по време на стимулация?  Например стойности над 8000 pg/mL или 30000 pmol/L в деня на таймиращата.

Това зависи от броя на яйцеклетките. Разделете на 300 (горе-долу) и ще получите броя на яйцеклетките, които имате. Тоест, нормално е, не е необичайно.
Редактирам: това 30000 ли е??? Тогава вече не знам. Аз го прочетох като 3000 в първия момент.

# 565
Редактирам: това 30000 ли е??? Тогава вече не знам. Аз го прочетох като 3000 в първия момент.
30 хиляди, да, на 10ти ден от стимулация - деня на таймиращата.
На 7ми ден беше 12 хиляди, също страшно високо.
Двата теста са от различни лаборатории и е невъзможно и двете да са толкова преувеличени та имам доверие, че това са реалните ми нива.

# 566
30 хиляди, да, на 10ти ден от стимулация - деня на таймиращата.
На 7ми ден беше 12 хиляди, също страшно високо.
Двата теста са от различни лаборатории и е невъзможно и двете да са толкова преувеличени та имам доверие, че това са реалните ми нива.

Чакайте, сега отново прочетох какво пишете в първия пост. 8000pg/mL си е точно така, както Ви писах преди малко. Ако го разделите на 300, е малко над 26, тоест имате 26 яйцеклетки, което не е необичайно. Другата стойност (30000) е в друга единица (pmol/L), което сега в момента не мога да пресметна, но в нета има много калкулатори, вижте и съм сигурна, че ще Ви покаже същото. С две думи, всичко е наред, успокойте се, а утре сутрин, ако още Ви е тревожно, просто звъннете на лекаря, за да се успокоите. Желая Ви успех от сърце! 🤗

# 567
Аз съм напълно спокойна Simple Smile
Но бъркате мерните единици.
Стойностите 250-300 са в pg/mL , това са единици естрадиол на зрял фоликул.
Моите са 8000 pg/mL което е същото като 30000 pmol/L, просто ги написах и двете за информация.
Да разделим 8000 на 300, пак се получават близо 30 фоликула а аз да имам половината някъде най-много. Та това с броят фоликули се знае но не съответсва при мен за това питам за други подобни случаи евентуално.

# 568
Аз съм напълно спокойна Simple Smile
Но бъркате мерните единици.
Стойностите 250-300 са в pg/mL , това са единици естрадиол на зрял фоликул.
Моите са 8000 pg/mL което е същото като 30000 pmol/L, просто ги написах и двете за информация.
Да разделим 8000 на 300, пак се получават близо 30 фоликула а аз да имам половината някъде най-много. Та това с броят фоликули се знае но не съответсва при мен за това питам за други подобни случаи евентуално.

Да, да, не ги бъркам, точно същото написах и аз, а колко точно имате не знам. 26.666 се получава, което не е необичайно. Четох толкова много и толкова различни теми назад из този форум, че вече не помня къде какво пишеше, но съм сигурна, че имаше и други момичета с такива високи стойности, за това Ви казах, че не е необичайно. А щом сте спокойна, значи всичко е наред, все пак това е много важно, а не е лесно, на фона на целия този стрес, през който преминава човек по време на процеса. 🙂

# 569
  • Sofia, Bulgaria
Много варират цените и зависи на вас какво точно ще ви трябва. Има ценоразпис в сайта: https://nadezhdahospital.com/polezna-informacia/cenorazpis/ 

Това, което те ми дадоха като инфо е следното:
Ехографски прегледи | 8 | - 304 лв. общо
Хормонални изследвания | 10 | - 220 лв. общо
Пункция | 500 лв.
Класическо инвитро оплождане | 1800 лв.
ICSI оплождане | 2000 лв.
Ембриотрансфер | 425 лв.
Криоконсервация на предимплантационни ембриони | 250 лв.
Лекарствени продукти при класическо инвитро или ICSI | 2300 лв.
Трансфер на размразени ембриони | не повече от 600 лв.

Надявам се да съм полезна и пожелавам успех при следващ опит Green Heart Flowers Four Leaf Clover

Patence1нямам познати които да ми ги поръчат от Турция.
Ако има нещо подходящо на българския или гръцкия пазар ще ми е по-лесно.
Момичета, някой може ли да ме насочи в к-ка Надежда колко струва ин витро на самофинансиране? Знам че зависи от различни фактори, но горе долу.

Общи условия

Активация на акаунт