Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 89

• 47 073
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
Звъннаха ми.От 2 извадени яйцеклетки,едната е спряла развитие.Остана ми една,но за сега се развива добре.

# 646
Момичета, чета ви редовно, но рядко пиша. Можете ли да споделите опит при кой лекар/в коя клиника правите инвитро.
Аз трябваше да съм вече започнала, но за пореден месец ме отлагат и не виждам отдеденост от страна на лекарите, та смята да сменя клинката. Ще ми е полезно да споделите опит.
Благодаря предварително и успех на всички Flowers Four Leaf Clover

# 647
Момичета, чета ви редовно, но рядко пиша. Можете ли да споделите опит при кой лекар/в коя клиника правите инвитро.
Аз трябваше да съм вече започнала, но за пореден месец ме отлагат и не виждам отдеденост от страна на лекарите, та смята да сменя клинката. Ще ми е полезно да споделите опит.

В Бахчеджи беше моето. Юли бях на преглед и веднага започнахме от същия ден стимулация, август пункция, септември трансфер и съм бременна. При мен нямаше какво да се чака, защото вече бях минала през всякакви изледвания , махане на миома на полип и т.н,имах и бременност началото на годината естествена, но завърши в ранна седмица... Преди прегледа имах снимка на тръбите , мъжа спермограми и реално не изяснен стерилитет... Ние от 3 години се борим и разбирам мъката ви при чакането. За мен в Бахчеджи просто действаха не искаха да отлагаме повече, което ми хареса...

# 648
Благодаря ти много за бързата реакцият, но при мен Турция не е опция, понеже съм без партньор и ползвам доносрски материал.
Успешна бременност желая на теб.

В Бахчеджи беше моето. Юли бях на преглед и веднага започнахме от същия ден стимулация, август пункция, септември трансфер и съм бременна. При мен нямаше какво да се чака, защото вече бях минала през всякакви изледвания , махане на миома на полип и т.н,имах и бременност началото на годината естествена, но завърши в ранна седмица... Преди прегледа имах снимка на тръбите , мъжа спермограми и реално не изяснен стерилитет... Ние от 3 години се борим и разбирам мъката ви при чакането. За мен в Бахчеджи просто действаха не искаха да отлагаме повече, което ми хареса...

# 649
Здравей, аз бих ти препоръчала Д-р Станулов. Макар, че все още нямам успех с една биохимична съм и сега съм след трансфер и много се надявам моето чудо да се случи най-накрая. Преди това имам и друга история, която няма да коментирам сега. Освен лекар е и човек, отношението е много добро, винаги ще имате връзка с него, когато и да му пишете или да му звъннете ще ви отговори или ще ви върне обаждане, което според мен е много важно. Търси причината за неуспех и променя начина на действие, ако не се получат нещата. Преди да го избера се порових  в интернет и като цяло само положителни неща прочетох. Не съжалявам и за секунда, че се преместих при него и бих го препоръчала на всеки.

# 650
Да, чувала съм за прекрасното отношение на Станулов и професионализмът му. Имате ли информация кои са ембриолозите, които работят с него в Доверие?

# 651
Да, чувала съм за прекрасното отношение на Станулов и професионализмът му. Имате ли информация кои са ембриолозите, които работят с него в Доверие?

Знам, че се премеси с две от ембриоложките от Афродита, не знам имена. Може да пишете в групата https://m.bg-mamma.com/?topic=1685850

# 652

Две от момичетата са от Афродита Нели и Ивелина, а Кристиана главния ембриолог е от клиниката на Баев.

# 653
Момичета,след пункцията кога ви се обаждат? Моята беше в петък и още нямам позвъняване ..Започвам да се притеснявам вече

Би трябвало да звъннат днес, така предполагам, щом пункцията е била преди уикенда.
На мен ми звъннаха на следващия ден, през седмицата.

# 654
  • София
Не се заблуждавайте от нагласените коментари от този доктор ,защото това което преживях аз беше меко казано ужасно.Толкова незаинтересован доктор на който му задаваш въпрос и той те прекъсва и даже не ти отговаря .И за финал ти казва "Ако искаш си намери друга болница или се откажи".И двете момичета ,които работят с него  са биоложки ,а не ембриоложки има голяма разлика.

# 655
Аз малко се отчаях.Вчера ми звъннаха и каза,че от 2 те ми яйцеклетки само 1 се е оплодила и се развива добре.Днес ми звъняха отново и казаха,че се развива ама има много фрагменти.Назначиха ми трансфер за сряда,но още нищо не се знае

# 656
Извинявам се ако сте писала и преди, но това в Доверие лие, първи опит ли ви е? и не са ли ви пускали някакви допълнителни изследвания?

Аз малко се отчаях.Вчера ми звъннаха и каза,че от 2 те ми яйцеклетки само 1 се е оплодила и се развива добре.Днес ми звъняха отново и казаха,че се развива ама има много фрагменти.Назначиха ми трансфер за сряда,но още нищо не се знае

# 657
Моника, и при мен бяха такива (много разочароващи за мен) резултатите след първата ми пункция. Ембриончето ни така и не стигна до бластоцист, за съжаление. Обикновено първата стимулация е опознавателна и резултатите вероятно ще са по-добри при евентуални бъдещи стимулации. Обаче, стискам палци да не проверявате теорията ми, а това ембрионче да се развие и да е детенцето Ви. Flowers Four Leaf Clover

При следващите имах все повече яйцеклетки и бластоцисти (от втората - 4Я и 2 замр. Е, от третата - 9Я и 3 замр. Е).
Сега след 4тата пак съм малко разочарована, макар че ми е ясно, че това не е математика. Сега пак ми извадиха 9 яйцеклетки, но от тях само 6 зрели, 4 са се оплодили. Чакам утре да разбера колко бластоциста, но на ден 3 надеждата беше в само 2 от тях, другите се бавеха повече.

Редактирам: 3 са успели да стигнат до бластоцист Hands Clap
И моят АМХ е нисък (0,51-0,59), но сме с МФ (Asthenozoospermia).
На 36г съм, имам БХ и мисед от спонтанни бремености и мъжки кариотип 46, ХУ,22s+ (сателитен полиморфизъм на хромозома 22), заради които правим ПИД.
Още не съм правила трансфер, надявам се да е в началото на новата година.Hands Pray

Последна редакция: вт, 03 дек 2024, 12:35 от Nelity

# 658
Извинявам се ако сте писала и преди, но това в Доверие лие, първи опит ли ви е? и не са ли ви пускали някакви допълнителни изследвания?

В клиника Малинов съм аз.Това ми е първи опит.Преди това имам 4 инсеминаци.Ние сме с донорски сперматозоиди,при мен уж ням установен проблем,освен ниското амх(0,52).

# 659
И аз започнах първа инсеминация ,но в МЦ Афродита ще видим какво ще стане, като цяло съм много доволна от екипа и отношението , но истината е ,че с инсе шанса за бременност е много малък.  Като чета май всички са минали първо на инсеминация и после ин витро .

Общи условия

Активация на акаунт