Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 86

• 31 548
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
имa печки на пелети
без  кюнци
какво ти слугуване- за кеф, не за отопление пита потребителката
зареждаме я веднъж, палим и се наслаждаваме

# 31
Лейди буквално ни пита "Какво ще кажете" и "Харесват ли ви?" Няма нужда да апострофираш всеки, който отговаря по въпроса и си пише как ги възприема.

# 32
не беше ясен отговорът ти- харесва ми, ама не ми харесва
а , дали ще апострофирам, зависи от интересът ми по темата, и дали имам свободно време

# 33
На мен лично, точно тези не ми харесват или по-скоро не ми се вписват в този интериор.

# 34
Мацки, къде да ходя да гледам хубави плочки за баня?

# 35
Ох, много искам такава печка. Ще ѝ се кефя.

# 36
Ох, много искам такава печка. Ще ѝ се кефя.
и аз много я харесвам, но няма да ми се впише. Имам си камина де, не съм жална за жив огън и топлина.
ДХ3, зависи какво търсиш. Има много красиви плочки, обикновено неизложени в магазините, а само в каталози.

# 37
Мои близки, които живеят в чужбина, си купиха апартамент в Сф. и ще
правят ремонт.Искат хубави материали, но нищо специално.В смисъл, че няма да се изхвърлят , но да са качествени неща.

# 38
Ние пазарувахме в артгрес преди време. Останах доволна от отношение, избор, качество.

# 39
Аз съм доволна от gaudi ds

# 40
Такава печка е хубаво нещо само на картинка.

Един от най-щастливите дни в живота ми беше като се отървах от твърдото гориво, въпреки че котелът беше в котелно помещение извън жилището. Наличието на такава печка и дори еднократното и запалване означава прах и пушек и бърсане на стъкла и под и въобще... настръхвам само като си спомня. С уют това нещо може да го свърже само човек, който или еднократно е гледал такава печка в някоя хижа през зимата и не и е слугувал, или е предозирал с американски семейни коледни филми или и аз не знам... За бога, баба ми с радост замени печката на дърва с климатик.

# 41
Няма такова нещо.Имам камина и си я палим с кеф-какви пушеци, какви сажди, какво чистене?Да, стъклата се почистват, ама чак такава драма.

# 42
И аз съм "За". И аз имам опит от няколко години с вграденаа камера. Таванът беше по-чист в помещението с камерата от този в центъра на малка уличка и на висок етаж. Сажди освен от стъклото не сме чистили. За основно отопление си е хамалогия, но за уют и ние пак си купихме.

P.S. При свекърва ми и пушек, и сажди има, но те са в резултат от ЛОШО изпълнен и с по-малък от необходимото диаметър комин!

# 43
ЛОШО изпълнен и с по-малък от необходимото диаметър комин!
допълвам само-
не само диаметърът , но и височината вън!
който го смята за слугуване- да не си слага
аз не мога да си представя уютен дом , без огън

# 44
Няма такова нещо.Имам камина и си я палим с кеф-какви пушеци, какви сажди, какво чистене?Да, стъклата се почистват, ама чак такава драма.

Мечтая си за такова нещо,но май няма
да имам място.

Общи условия

Активация на акаунт