Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 86

• 31 992
  • 754
  •   1
Отговори
# 345
А как се закрепят тези крила? В снимките не е показано.

Погледнах в инструкциите за сглобяване и разбрах.

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 21:06 от Чи лу

# 346
А как се закрепят тези крила? В снимките не е показано.
Дървени летви влизат в улеи на основата и подпират удължението.

Гледам в посочения магазин има и разтегателна маса с механизъм, но съм пападала и в други сайтове на подобни разтегателни маси
https://antar.bg/product/trapezna-masa-derrick
И тази май с подпорки
https://antar.bg/product/trapezna-masa-grigor

Последна редакция: сб, 27 юли 2024, 21:13 от drago_2008

# 347
  • Пловдив
Моята е от Юск и е  с точно такива удължения .Без тях е 160 см , а  с тях става 240 см .Спокойно се настаняват 10 човека .Допълнителните крила съхранявам в един от високите шкафове в кухнята .Не мога да кажа ,че удълженията са супер стабилни ,но спокойно могат да издържат посуда и облягания по масата . Купих  я импулсивно и не бих казала ,че този цвят дъб ми е много присърце .Беше мостра  и с все допълнения на цена от 270 лв ,при редовна цена от 700лв за маса без удължения .

# 348
  • София
Не знам къде да попитам и ще използвам тази тема, като най-обща... Някой да е виждал държач за мопове и метли и подобни (дълъг за повечко неща да кажем 6дръжки) но с изтеглящ се механизъм. Т. Е. да стои на странична стена  и да се издърпва навън... 🙄

# 349
Не знам къде да попитам и ще използвам тази тема, като най-обща... Някой да е виждал държач за мопове и метли и подобни (дълъг за повечко неща да кажем 6дръжки) но с изтеглящ се механизъм. Т. Е. да стои на странична стена  и да се издърпва навън... 🙄
Такъв съм вземала от Лидл, но не е в постоянния им асортимент - предлага се с накрайници (моп, метла). Мисля, че съм виждала и в Метро, не не съм много сигурна.

# 350
  • София
Как така с накрайници?
Не знам дали го обясних добре... Закачалка за шкаф, вадеща се... С механизъм, напред назад, на която да си нащракам парцалите и метлите.

# 351
я да видим дали аз разбрах Smile искате като това , но да може да се издърпва като този механизъм за вратовръзки и колани?

# 352
Как така с накрайници?
Не знам дали го обясних добре... Закачалка за шкаф, вадеща се... С механизъм, напред назад, на която да си нащракам парцалите и метлите.
А, и на другото му казвам държач телескопичен, защото държи различни приставки Simple Smile
Малко се загубихме в превода...
От следващия пост имам неподвижния държач, както и няколко на същия принцип, но единични - тях ги предпочитам, че мога да си ги разполагам на подходящо разстояние един от друг - понякога окачените пособия са по-широки в долния край и си пречат, а освен това мога да ги разделя на групи, докато цялото може да не се събере  точно на предвиденото място.

# 353
  • София
Diffuser мда нещо такова.. за метли и мопове 😁
Ако няма ми остава варианта нещо самоделно с механисми за чекмеджета примерно и дъсчица с каквито там държачи ми е удобно. Проблемът е, че целия "шкаф"/конструкция ще е мн тесен и не знам дали ще мога да ди тикам ръката да бъркам закачам и откачам.. Срещу тях трябва да има нещо такова и цялото чудо със стеници да до50см...

Теснотия. 🤷‍♀️ 😂

Последна редакция: вт, 30 юли 2024, 18:32 от Angel_Dust

# 354
Diffuser точно така 😁
Ако няма ми остава варианта нещо самоделно с механисми за чекмеджета примерно и дъсчица с каквито там държачи ми е удобно. Проблемът е, че целия "шкаф"/конструкция ще е мн тесен и не знам дали ще мога да ди тикам ръката да бъркам закачам и откачам
В такъв случай бих го възложила на мебелиста - издърпващ се механизъм за шкаф с възможност да закрепиш държачите на него.

# 355
  • София
Мерси, без мебелист.

# 356
открих само това с кукички, не е с държачи, но и аз мисля,че мебелиста ще измисли как да ти закрепи държачите за издърпващ механизъм

# 357
  • София
Това къде го има...евентуално като някакъв вариант, ама май не вс ми чистачки имат за закачане.

# 358
В амазон намерих, не знам като цена скъпо ли е за такъв механизъм, има различни от 50евро и нагоре... то верно,че трябва да е здрав,ама те по картинките освен мопове, туби с вода и тигани му накичили Grinning
https://www.amazon.de/-/en/MIDUOLAI-Extendable-Organiser-All-pur … C136&sr=8-15&th=1

# 359
  • София
Мерси

Общи условия

Активация на акаунт