Shein.com- тема 2

• 53 702
  • 742
  •   2
Отговори
# 120
Колко излиза куриерската такса да върнеш нещо?

Днес ми дойдоха две поръчки. Доволна съм. Grin

# 121
  • София
Дъщеря ми върна едни обувки само с посочен телефон, без имейл. Вече има потвърждение, че са ги получили.
Около 7 лв. е платила за връщането - в Спиди.

# 122
Пиша само да кажа ,че се произнася ШИЙН,пише се SHE IN  ,да знаете ,да не спорите с други,които го казват така ,иначе ви следя кой какво си поръчва ,но не пиша ,надявам се да няма съседити,че казвам как се произнася.

# 123
Аз пиша този media@sheingroup.com

Два пъти връщах излезе ми 8-8,5 лв

# 124
Върнах и аз артикули на Shein със Спиди от информацията от групата. Излезе ми 10лв за 1кг . Само да попитам в сайта им пише да им изпратя номер за проследяване на върната пратка или разписка , но не намирам къде да я пратя? Също така, трябва ли да добавям някъде банкова сметка? Платила съм с PayPal

# 125
Прикачвам снимка къде трябва да напишете проследяващият номер. Ако не е много ясно пишете ми на лично.
За банкова сметка не мога да кажа нищо защото аз искам да ми ги връщат в shein wallet.

Скрит текст:

По тази тема.
Втората ми пратка е пристигнала в Полша и приета на 31.07 там и още не е отразено в сайта и съответно няма върнати пари. Комуникацията с бота е много тегава, както навсякъде, та мисля да изчакам до понеделник-вторник и до тогава, ако няма инфо да я търси.

# 126
Прикачвам снимка къде трябва да напишете проследяващият номер. Ако не е много ясно пишете ми на лично.
За банкова сметка не мога да кажа нищо защото аз искам да ми ги връщат в shein wallet.

Скрит текст:

По тази тема.
Втората ми пратка е пристигнала в Полша и приета на 31.07 там и още не е отразено в сайта и съответно няма върнати пари. Комуникацията с бота е много тегава, както навсякъде, та мисля да изчакам до понеделник-вторник и до тогава, ако няма инфо да я търси.

Благодаря намерих го! Иска и име на *Транспортна компания само Speedy ли да пиша ?

# 127
  • София
Здравейте, случвало ли ви се е да не успеете да вземете пратка от Shein преди крайния срок за получаване от офис и съответно да я върнат към подателя? Как процедирате? При мен е била върната малко по-рано днес и се чудя дали има някакъв вариант да ми бъде пренасочена обратно, ако им пиша..

# 128

Скрит текст:

По тази тема.

Благодаря намерих го! Иска и име на *Транспортна компания само Speedy ли да пиша ?

да, speedy или dpd пишете

# 129
Излезе ми реклама във Фейсбук за Shein Mistery Box за 5 лв, изпращат най-различни продукти, защото си разчистват склада. Истина ли е или е поредната измишльотина да излъжат някой?

# 130

По тази тема.

Здравейте! Има ли ъпдейт по връщането Ви, защото и при мен е нещо подобно? Стигнало е при тях на 29.07, но няма никакво развитите все още, а съпорта е безполезен и само ми казват да чакам 5-10 дни, които са вече минали. Чудя се колко още да чакам и какво да предприема.

# 131
Излезе ми реклама във Фейсбук за Shein Mistery Box за 5 лв, изпращат най-различни продукти, защото си разчистват склада. Истина ли е или е поредната измишльотина да излъжат някой?
Точно една страница преди това е коментирано. Смисъл.

# 132
Смених току, що номера на товарителницата и ще изчакам още ден-два.

# 133
Смених току, що номера на товарителницата и ще изчакам още ден-два.

Кой пишете? Този от спиди или този на DPD?

# 134
Бях написала този, който започва с 6... от сайта на спиди. Но сега го смених с този от сайта на DPD на, който пише международен номер и започва с 1...

Общи условия

Активация на акаунт