Shein.com- тема 2

• 53 805
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
Ами, може би никой не ги е ползвал.

# 181
Аз ви питах за гримовете как са никой не ми отговори,мерси😖
Специално за гримовете не мога да дам мнение, но имам червила на SheGlam от там, които са страхотни.

# 182
Аз ви питах за гримовете как са никой не ми отговори,мерси😖
Специално за гримовете не мога да дам мнение, но имам червила на SheGlam от там, които са страхотни.
Настина ли ,дълготрайни ли са?

# 183
аз първо пробвах да продавам в групата, но почти нищо не успях да продам от различни поръчки и затова реших да пробвам да върна.
Първото ми връщане беше една блузка за 4-5 евро за проба да не рискувам, ако нещо се случи и не я получат.
Следващият път бях 2 неща. И сега към склада им пътуват две пратки с по 4-5 неща вътре. Всички пъти съм платила достава между 8 и 10 лв, бях чела преди това за хора платили 30+ лв за връщане в такъв случай и аз не бих повторила.

# 184
Точно за техните неща, честно казано и 5лв не биха ми се давали за връщане. Аз затова и не рискувам кой знае колко с покупките де, няма да ме е яд ако нещо не се окаже много удачна покупка.

# 185
В Тему връщането е безплатно. Но пък на шейн са им по-добри стоките. Имам аз няколко дрешки с неуцелен размер, ама все тая....
Не мисля, че ще могат да се продадат някъде, макар че има хора , които успяват.

# 186
Аз имам дънки от Shein, ами любими ми са. Нямат еластан, прибират доста ханша абе хубави са много. Купих ги от една ВУ за 2-3 лв. После видях, че са Shein.

# 187
Точно за техните неща, честно казано и 5лв не биха ми се давали за връщане. Аз затова и не рискувам кой знае колко с покупките де, няма да ме е яд ако нещо не се окаже много удачна покупка.

точно това  е и моята политика. Да вземам неща които и да се окажат неподходящи няма да са тотал щета . И по принцип да са неща които не мога да си купя от тук. За сега единствения ми "провал" е каишка за смартуоч за малко под 3 лева. Оказа се че не съм догледала ( а имаше снимки) .

Забравих да спомена че това е първата ми придобивка .Струваше по-малко 30-тина лева

# 188
Я, това изглежда много добро, не бих отказала линк да го прегледам по-подробно. Имам страшно много пръстени и обеци които не са сребро или стомана, съответно гледам да ги съхранявам всяко отделно че ако ги омешам ще си сменят цвета набързо. Имам подобно нещо, но не е чак така разделено ами съм си го пригодила аз, но му мисля как още да го подобря.

# 189
ключови думи

Transparent Plastic Jewelry Box Drawer Style Multi-Layer

Когато преглеждаш внимавай колко са рафчетата на изделието , както и как изглеждат защото има много варианти - с 1 , 2,  3 , 4 , 5 рафтчета, самите рафтчета с различен дизайн ( по-големи, по малки клтки). Иначе глобалния размер на изделието е все един и същ. Аз исках 5 рафта и всички с малки клетки - 4 на 6 клетки  всеки рафт, общо 120 клетки.  Педята ми е около 22-24  см, затова съм дала на снимката оразмеряване с ръка, да стане ясно че е компактно изделие

примерно

https://eur.shein.com/1pc-Transparent-Plastic-Jewelry-Box-Drawer … pe=4&imgRatio=3-4

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 20:33 от _re_ge

# 190
Благодаря за линка.
Някакси очаквах по-ниска цена да видя, това ако го поръчам ще ми е най-скъпата покупка от SheIn до момента Grinning
Иначе те са дадени размерите, а и на снимката се виждат кутийките с по един пръстен във всяка, точно такава ми е идеята и на мен.
Ще го мисля. Метнах го в уишлиста и в кошницата, те ще ме наспамят ако пък го намалят случайно Grinning

# 191
под 15 евро не го намерих тогава но за мен беше ок да дам колкото трябва. Виждам че и сега се върти 14-15.

# 192
То за работата която върши не е скъпо, просто за себе си имам някаква психологична граница моя си за цена на нещо което бих купила от такъв сайт.
Ще го мисля, не е като да ми е спешно, благодаря още веднъж за линка.
Най-много да го забърша ако видя такова на някоя разпродажба и/или ако видя че са ми се събрали повече точки пък по някое време. Което ме подсеща че за последните ми 2 поръчки не съм писала отзиви, ето къде ми е мотивацията да напиша Grinning
Аз така едни чехли, които никога нямаше да поръчам от там за 40 и няколко лева, накрая като ударих чертата май нещо като 16лв ми излязоха. Те ги бяха намалили, че 30те процента в кошницата, че точки... Е, така вече ме устройваше да рискувам да не стават.

# 193
Днес тръгнах да правя една поръчка и като минах към плащане си добавих купон и натрупани точки, но ми направи впечатление, че най-ниска цена ми даде само с купона, а като добавя натрупаните точки и цената се увеличава. Много гадно са го направили.

# 194
Каква беше крайната сума като добавиш и точките? Да не би да си паднала под минималната да безплатна доставка и да ти начислява сума за нея? Правила съм го това понякога, поръчвам обикновено за малки суми и се случва да съм на границата на тази сума накрая.

Общи условия

Активация на акаунт