Слънцето силно грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в коремчето ни лудее Тема 6

• 35 760
  • 749
  •   1
Отговори
# 720
И на мен ми показва от тогава пак да става горещо, и аз за София говоря. Ясно е, че прогнози 2 седмици напред не са много надеждни, но показват някакъв тренд, а той хич не ми харесва.
Климатик имаме само в една стая, но аз все пак бих се прибрала в София не за да стоя на климатик, а за да си върша разни работи и да ходя по срещи, което става малко невъзможно в тази седмица.

# 721
  • UK
Ljoli, другата седмица ще е още хубаво. Но аз си взех билет за след 11 август и майка ми ме наплаши, че точно тогава отново става ад, а и прогнозата ми дава 41 градуса. Ние също мислим да мръднем към морето, но седмицата в София в такъв случай я пиша загубена и май ще променям плановете.

Ние имахме вече една много гореща и непоносима, но пък екзотична почивка. Аз си бях казала, че ще си пътувам и ще правя нещата, които и по принцип ми се правят, но все пак предпочитам да мога да отида поне на басейн и да съм активна през деня.

Не е ли вариант някъде на планина да избягате? Погледнах сега прогнозата и аз, малко се изплаших, но билетите са вече купени, днес ми дадоха fit to fly бележката и това е.

# 722
Момичета, някой може ли да коментира за желязото и глюкозата? На мен ми изглежда нормално, останалите показатели също са ми наред:
Скрит текст:

Показателите при желязото не ги разбирам особено, затова питам най-вече.

# 723
Браво, момичета, много се радвам за хубавите новини!

Да си призная, на мен и сега ми идва малко ударно жегата, кацайки вчера в София от едни 18 градуса 😄 но пък и аз го мисля като последна почивка без бебе, виждане на близки хора и т.н., а и вършене на неща, та се прибрахме въпреки увещанията да не го правим. За тази седмица съм наредила ендокринолог, последна фетална и други разни неща, та ще комбинирам. Единствено по-бавно, не по жегите и с почивки, много нетипично за мен като цяло 😂 Дано не се сбъдне прогнозата за големи жеги, че тогава ще е трудничко.

Забравих да ви споделя, в петък си правих ваксината за коклюш (т.е. И за коклюш, тя е комбинирана). Имах болка без зачервяване или подуване на ръката с ваксината за ден-два. Сега всичко е наред - като цяло това ми бяха реакциите. 29г.с. я сложих.

За подредбите, ние почнахме с освобождаването на бебешката стая, която досега битуваше като гостна. Като се приберем, почвам да преглеждам кашони и да изхвърлям / сортирам неща, за да я освободим изцяло, и едва след това започваме с взимането и сглобяването на мебели. Но ние вече сме ги харесали, та не го виждам като твърде времеотнемащо. С малко повече късмет ще си донесем и завеси от България, тамошните детски хич не ми харесват. Направихме кооператив с една приятелка и имам две големи торби дрехи за началото, които ме чакат да ги прегледам, изпера и изгладя. Остават сушилня и фризер, но съм много дзен и за двете. Дори и след като се роди бебенцето да ги вземем, няма страшно.

# 724
Ще избягаме към Гърция, ако това може да се нарече бягство. А престоя в София най-вероятно ще го скъся, не виждам много смисъл да вегетирам на дивана вкъщи.

По повод придобивките, аз се сдобих с втори хладилник за килерчето. Нашият вграден в кухнята е доста малък, а планирам да се заредя със заготовки, които после само да размразявам.
Изпрах и прибрах бебешките дрехи. Стори ми се много досадно, знам че на други им е сладко да простират миниатюрни дрехи. А, и сега се чудя дали не го направих много рано, но каквото такова.

Moonlit, приятно и пълноценно изкарване! Сега сигурно е топло, но определено поносимо.

# 725
Момичета, някой може ли да коментира за желязото и глюкозата? На мен ми изглежда нормално, останалите показатели също са ми наред:
Скрит текст:

Показателите при желязото не ги разбирам особено, затова питам най-вече.

Всичко е наред

# 726
Ние започнахме да обикаляме по магазини за количка и бебешко легло с повивалник. Изборът е толкова голям, че се обърках още повече. 😀

# 727
И на мен ми беше досадно простирането, прибирането и гладенето на дрешките. Мразя да гладя и това, че го правя за малкия човек не помогна особенно. Гладих с една.просха ютия, която не загряваше та положението беше още по досадно.
mommy22, всичко ще бъде наред. Нормални са притесненията.
*Sweety* и MayaJane, около 30 км от болницата съм. Евентуално ще говоря с една приятелка. А ако не както казахте има време между едното и другото.
Жегата от сега ми се отразява. Започнах да разхождам кучетата от 9 до към 10 и вече накрая е ад. Не ми се мисли, ако е по топло.

# 728
  • UK
Изпрах и прибрах бебешките дрехи. Стори ми се много досадно, знам че на други им е сладко да простират миниатюрни дрехи. А, и сега се чудя дали не го направих много рано, но каквото такова.

Почувствах се несама, хихи. Сладичко ми е, ама като знам после какво сгъване и пране, и сега ми стига/ Smiling Imp Когато ти стане досадно, се замисли, че някои гладят и от двете страни на дрехата, както и чорапи. Laughing

# 729
Привет и от мен мамита 🥰 Аз пера и гладя усилено всичко за малкия ни мъж, пазаруваме по малко всеки уикенд, още нямам завършена графата в списъка ми за аптечката и какво трябва да съдържа, приемам помощ😄 направихме и някои размествания в хола за да ми е по удобно и по широко, като днес оправих и разчистих в кухнята  специална станция+ шкафче, където смятам да държа бебеуредите, контейнерчета, шишета и т.н. Иначе бебешките мебели са сглобени, ние заложихме на ИКЕА за бебешката стая легло+скрин и претапицирахме стария фотьойл в подходящ цвят. Взехме и next to me за спалнята, където малкия ще спи първите месеци, имам и гнездо, което ще ползвам навсякъде общо взето, събира се и в двете кошари, за дивана също. Друго нещо, което ме тревожи е, че имам усещането, че не се храня достатъчно и то защото не съм гладна, хапвам сутрин, обед и вечер, но само сутрин е по обилно количеството. Гладна не стоя! Просто ми е тежко и някак не успявам за засиля количеството храна, в 27 седмица съм. Мислите ли, че това би било проблем за наддаването на бебето? На преглед съм чак около 20 август и леко се притеснявам ..

# 730
Тези дни и при мен е така с храненето, а хапвах доста предишните два месеца. Днес бях на преглед и ми обясниха, че е нормално, защото всичко расте и притиска 😅 За мебели още умуваме дали да не е кошара, която се трансформира в легло. Next to me взехме, но тези колички…побъркват ме. Давайте съвети 🫣

# 731
Аз се спрях на количка tutis uno 5+ .За мен има всичко което ми е нужно върви страхотно.Една приятелка я има и знам лично че наистина върви добре и лесно

# 732
Аз се спрях на количка tutis uno 5+ .За мен има всичко което ми е нужно върви страхотно.Една приятелка я има и знам лично че наистина върви добре и лесно
Сега я видях онлайн. Чудесна е! 🥰 Аз бях се спряла на Чиполино Елит 3 в 1, но на бащата му се видя малък коша 😅

# 733
Ans браво че сте си изкарали готино на моренцето. 🥰🥰🥰
И аз съм като теб с хремата, задна  Sad  и за момента ползвам само Солемар спрей и билкови хапчета Геломиртол. Сподели ти как ще я лекуваш. 
[/quote]

Пия си коластрата от аквасорс в по-големи количества и зелена енергия също. Не виждам влошаване, затова така ще си продължа още 2-3 дни. Аз цялл живот имам проблеми с носа и сякаш ми е рутина вече. Не лекувам с нищо по-специално.

Честно казано се чудя, когато сме болни дали отново трябва да се обръщаме към АГ или може и към личен лекар..?

# 734
Аз като бях болна се обърнах към ЛЛ.

Общи условия

Активация на акаунт