Сериозен ли е или не, как да разбера ?

• 8 186
  • 178
  •   1
Отговори
Здравейте!
Това е втората тема, която пускам тук.
Имам няколко въпроса, свързани с  отношенията мъж- жена.
1. Как да “ подбера”  правилния мъж за връзка и семейство и по какво се познава той?
2. Как се държи мъжа, когато има сериозни намерения към жената ?
3. В каква среда са тези мъже, как изглеждат, и може ли изобщо да са и красиви и сериозни  и млади, тъй като аз съм на 26г., и мъж над 33 (най- много) не желая.
4. Ако жената си легне с мъжа на 2-3 среща това как се приема от мъжа?
5. И въпрос предимно към мъжете- Ако харесвате жена, която обаче се окаже много сексуална и още от началото на отношенията ви това си личи.. и се случва, как го приемате като + или -.
 6. Как да позная мъжа за една вечер?
7. Какво се случва в главата на мъжете, който търсят просто се*с без обвързване и еднократни такива отношения ли предпочитат или дългосрочни?

# 1
Познава се, че има нещо повече от само секс, ако след като си вдигнете гащите не се разбягвате кой на където може, а ви се иска да останете заедно, да си говорите, да се гушкате и ви е хубаво, а не досадно.

# 2
  • SF
Това изглежда като онлайн лексикон.
Някаква статистика ли те интересува?
Имаш ли избор сред познати мъже, с които имаш отношения и можеш да "подбираш" сред тях или още не се е появил никой за "подбиране"?

# 3
Ще ти отговоря с едно изречение.
Когато търсиш мъж на всяка цена, няма да стане.
Хубавите неща се случват случайно, когато не ги търсиш.
Няма такова нещо като мъж само за секс и за сериозна връзка.
Има мъж за теб, и такъв, който не е за теб.
Станаха повече изречения, но имам въпрос.
На 26 къде си се разбързала?
Аз на 47 още търся любовта.

# 4
  • У дома... някъде
По същество:
1.Да държи винаги на думата си!Наблюдавай как се държи във всякакви ситуации,дали може да взема решения,дали иска да се развивате заедно.Винаги действия наблюдавай!Няма ли ги или не ти ли носят щастие и комфорт...по-добре далеч.Първо правило;Винаги думите трябва да съвпадат с действия!

2.Личи си по отношение най вече!То си казва доста.Да гледа да ви радва,да ви усмихва  макар и с дребните и малките неща.Примерно кафе в леглото,закуска,бележка закачлива,цветенце без повод и т.н.
3.Може да са всякакви!Външният вид и годините,нито образованието са критерии за сериозността на един мъж.
4.Не съм мъж....няма да отговоря
5......Също като 5...
6.По държанието,свалката,нахалността,обсипва те с комплименти,прави намеци за секс,постоянно гледа да те докосва,но най-често по твърде сладките приказки колко си уникална.
7.Като точка 5 и 6

# 5
  • Terra incognita
Иска се малко емоционална интелигентност.
Химията се усеща дори и без физически контакт. Винаги.
Усет трябва, ама това не се учи.

# 6
Имаш ли избор сред познати мъже, с които имаш отношения и можеш да "подбираш" сред тях или още не се е появил никой за "подбиране"?

Не нямам около мен мъже, към който да имам интерес. Проблема е в това, че не разграничавам “свестния” от “тъпака” - женкар, лош или каквито и да са подобни типове мъже. Свестен ми звучи като скучен… и все те хвърлям на едни….. а искам това да се промени,  за това търся инф. какви всъщност са тези “свестните” мъже.

# 7
  • Terra incognita
Ясно, падаш си по лоши момчета. Ами, няма как да стане.

# 8

Не нямам около мен мъже, към който да имам интерес. Проблема е в това, че не разграничавам “свестния” от “тъпака” - женкар, лош или каквито и да са подобни типове мъже. Свестен ми звучи като скучен… и все те хвърлям на едни….. а искам това да се промени,  за това търся инф. какви всъщност са тези “свестните” мъже.
Записките от форум тук няма да помогнат. Отивате на психолог и започвате да копаете - от къде идва това желание, къде се корени, какво трябва да направите за да спрете да ги искате тези не-свестни мъже. И там вече сами ще започнете да разбирате къде са и какви са. А тъй и адрес да ви кажем, където ще има 50 свестни мъже, вие пак ще си скочите на единствения неправилен там.

# 9
  • У дома... някъде
Свестният мъж не е задължително да е ръб или скучен.
Може би си ги избираш по визия само на първо ниво и там разбираш,че бъркаш.
Човек не е само външност,а качества,принципи,сиво вещество и т.н.
Струва ми се,че при първоначалния подбор на мъж си доста повърхностна и от там грешиш.Не се гледа само опаковката за сериозни неща,а съдържанието.Ако  я има -то тя е просто бонус.
Успех!

# 10
Здравейте!
Това е втората тема, която пускам тук.
Имам няколко въпроса, свързани с  отношенията мъж- жена.
1. Как да “ подбера”  правилния мъж за връзка и семейство и по какво се познава той?
Сърцето ти казва. Ще разбереш като го видиш. Мъжете не са домати да ги подбират.
2. Как се държи мъжа, когато има сериозни намерения към жената ?
Иска често да е с теб. Няма тайни. Говори за бъдещето с теб.
3. В каква среда са тези мъже, как изглеждат, и може ли изобщо да са и красиви и сериозни  и млади, тъй като аз съм на 26г., и мъж над 33 (най- много) не желая.
И аз не желая да ставам сутрин за работа.

4. Ако жената си легне с мъжа на 2-3 среща това как се приема от мъжа?
Няма такова нещо. Но да на първа среща по скоро целувка. Ако правите секс на първа среща мъжа знае че го правиш и с други.
5. И въпрос предимно към мъжете- Ако харесвате жена, която обаче се окаже много сексуална и още от началото на отношенията ви това си личи.. и се случва, как го приемате като + или -.
Аз много добре го  приемам. Плюс е.
 6. Как да позная мъжа за една вечер?
Отиваш на втора среща и ще е за две вечери.
7. Какво се случва в главата на мъжете, който търсят просто се*с без обвързване и еднократни такива отношения ли предпочитат или дългосрочни?
Мъжа иска каквото жената иска.
Да не си губи времето и да има мислещ и социално зрял човек срещу себе си.
Никой не почва с къса или дълга връзка.
Срещаш се с човека и ако ти е хубаво искаш повече и повече. Така става дългосрочна. Никой не мисли за брак на първа среща.

Мъжете не са еднакви.

Трябва да си умна. Ако си само красива Никой няма да те иска. Поне за по дълго.

# 11
И като ги разпознаеш свестните, какво? Те явно не те привличат.
По-скоро отдели време да опознаеш себе си, и да поправиш дисфункционалните модели, които следваш. Едва тогава ще се промени нещо.

# 12
Много инфантилна авторка с много инфантилни “житейски” въпроси, па макар и на 26 с едно дете.

# 13
Станаха повече изречения, но имам въпрос.
На 26 къде си се разбързала?
Аз на 47 още търся любовта.
[/quote]
Бах тази любов как се е скрила. Няма намиране.

# 14
Като поглед между първата и втората тема - Свестни мъже се търсят на трезва глава. На шише ракия между двамата ще се редуват само боклуци - просто цената е толкова свалена, че свестен няма даже да се спре.
А още по-кофтито е, ако излезе и "име", че има от "онуй" само срещу бутилка алкохол. От там трябва да се почне, и чак после точки, подточки, претенции.

Общи условия

Активация на акаунт