Сериозен ли е или не, как да разбера ?

• 8 378
  • 178
  •   1
Отговори
# 135
  • Paris, France
Ми, да. Трябва да се бърза, че и в Словения не е цвете с младежта. Поне е близо.

# 136
Не ми липсва женско внимание, като изляза някъде след хора всеки ден ме заглеждат красиви жени дори ми се е случвало непознати жени да ме заговарят, не съм женкар и да се възползвам. Аз съм вярващ човек, наистина имам недостатъци не съм съвършен.

# 137
  • София
Аз пък не ща с плочки. Искам да е висок и леко закръглен - към 100 кила, да си тежи на мястото. 😁
Мъжете, които твърде много държат на тялото си, имат други недостатъци...

# 138
  • Paris, France
Хм, 100 кила за мене е шопар, освен ако не е Шварценегер.

# 139
Бе чак плочки, нЕма нужда. Достатъчно е да няма шкембе и да може да ме вдига Joy

# 140
За мен е важно да го вдига Laughing

# 141
Ееее стига, де. То нали това е баш целта на занятието. Демек базова функция Joy не знаех, че трябва да е в "изискванията". Scream

# 142
Тия плочкаджиите не са особено добре в леглото, а само като чуеш, че приемат разни добавки, стероиди треба да бегаш бързо.
После ми стават пациенти на по 30- 35 години.
Ай, мерси.

# 143
Тия плочкаджиите не са особено добре в леглото, а само като чуеш, че приемат разни добавки, стероиди треба да бегаш бързо.
После ми стават пациенти на по 30- 35 години.
Ай, мерси.

Всъщност са си пушки в леглото, поне докато продължават да се боцкат Grinning За после не е много сигурно наистина.

# 144
Само пред огледалото.

# 145

Мая не каза с какво да я вдига. 😆

# 146
Aбе с тая намаляваща раждаемост, по градовете и селцата само пенсионери. Кви чатове, кви 5 словенски крони.
В чужденците ни е надеждата Wink
Ша ма прощаваш, брат, ама Словения са евро. Като нас почти, ама след 10-15 години.

# 147
Aбе с тая намаляваща раждаемост, по градовете и селцата само пенсионери. Кви чатове, кви 5 словенски крони.
В чужденците ни е надеждата Wink
Ша ма прощаваш, брат, ама Словения са евро. Като нас почти, ама след 10-15 години.

Сори сестро, ама не прощавам аз Wink
Да се самоцитирам от друга тема:
Цитат
Жените обръщат внимание не на красивите мъже, а на мъжете с красиви жени.

# 148
Естествено, щом друга го е избрала, при тва красива, значи става. Като е сам, значи никоя го не ще, значи е минавка. Винаги съм се чудил на тая женска логика, ама тва е.
За химията е така, оная работа направо увяхва. Един познат така, супер тяло, плочки, мускули, дълго време никоя го не искаше, щото се говореше, че не го вдига. Изглежда спря тия боклуци и се ожени преди няколко години.

# 149
Труден народ са тези жени!

Общи условия

Активация на акаунт