Истина и брутална откритост или лицеприятна, но лъжовна престореност?

• 13 015
  • 592
  •   1
Отговори
# 495
Е, признавам си, че не успях да изчета всички мнения, все пак и съм на работа, въпреки, че в момента нямам работа и скучая.
Но оставам с впечатлението, че не се хвалиш, ами се оплакваш с цялата тази тема.

# 496
  • сф
Скрит текст:
Скрит текст:
Поли явно е сметнала, че това е нещо имагинерно, че винаги има нещо скрито, измамно, лъжовно, престорено. Ми не е така.
По-скоро е била предадена веднъж и сега е готова на компромиси.

Скрит текст:
Нарци, статистиката би била коректна при равен прой поли и равен брой моно двойки, но точно от опит в областта твърдя, че броят на двата вида двойки не е равен.

по-скоро.. съчинения по картинка. била съм предавана, да. както и почти всеки човек. решението за ЕНМ съм го взела в момент, в който съм била сама, без какъвто и да било партньор.
Steana, взела съм си отпуска специално за да ограмотявам масите Trollface

А защо сте чакали 3 години, за да отворите "връзката" си? Нали отношенията са били изяснени в началото? 🤔
Подготвяли са се психически и физически. Лаборатории, изследвания, прегледи, нагласи, планове, сметки, логистика..Кой кога как.
Откриване на други с такива нагласи.
То сложна работа тая поли нещо си там, само истински и открити хора с много желание и амбиция могат да го практикуват. 😉
Шегувам се.
Мне, по-скоро това, което вече казах.

Прекрасная Василиса, не мисля, че съм написала някакво оплакване.

# 497
  • сф
Как се взима решение, че можеш да си влюбена в повече от един човек, когато си сама?

Пояснила съм как. Вижте там, където обяснявам специално на Прекрасная Василиса.

# 498
Подсъзнателно отдавна явно не се чувстваш добре, това казах. А вече ти е избило и на съзнателно ниво, заради което търсиш някаква сламка, за която да се хванеш, да се убедиш самата себе си, че трябва да си продължиш отношенията с това аморе. Ако не си сигурна, че трябва да прекратиш, изчакай още малко. Решението ще дойде само. След като нямате общи деца, имоти, бизнес, кредити, и ти си независима, те спира мисля, единствено страхът, да не останеш сама. Не бой се. Ще си намериш друг, единственият, надявам се. Млада си още. Цял живот да живееш с нагласата, че не си достойна да бъдеш единствена за твоят мъж, че по всяко време е готов да те замени с някоя друга, и заради това да си съгласна на всякакви компромиси, си е страхотен психически тормоз. Потърси сила първо вътре в себе си, а след това в разни случайни връзки с обвързани мъже, на които грам не им пука за теб.
И, последно, от мен - този вашият общ проект, да не би да е свързан с инвестиции от твоя страна? Този човек, в твоето ли жилище живее? Той, лично, допринася ли с нещо, освен с присъствието си, ти да се чувстваш като да имаш мъж, в добро и в зло? Да те подкрепя, обича и уважава, докато смъртта ви раздели🤣
И не, не съм религиозна, нито пък католичка. Само питам. Или, и ти реши да си походваш, щом той може. Или, си го държиш, докато намериш нещо по добро, което, в контекста на семейното ти положение, както и други фактори, явно не е толкова лесно?
Мен лично, не ме интересува, запитай самата себе си. Успех ти желая. И не се опитвай, да се самозалъжеш отново, това не е за теб. Няма полза, само вреда ти носят подобни отношения.

# 499
офф, то пък във връзка от разстояние сякаш това би могло да е основния проблем...
хипотезата ви в случая не отговаря на реалността, но нека отчета, че е напълно валидна. при по-различни обстоятелства, можеше да е реалност това. обаче за момента нямам такава опитност и не мога да ви отговоря от личен опит. не се е случвало количеството секс да е негативно повлияно заради останалите ни връзки досега.
но ако се случи, ще се върна тук да докладвам.
Нищо не разбрах. Задавам 2 конректни въпроса:
1. Не те ли е гнус да разменяш секрети с други жени?
2. Как правите секс, когато е бил при нея и вече си е удовлетворил нуждите?

# 500
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Поли явно е сметнала, че това е нещо имагинерно, че винаги има нещо скрито, измамно, лъжовно, престорено. Ми не е така.
По-скоро е била предадена веднъж и сега е готова на компромиси.

Скрит текст:
Нарци, статистиката би била коректна при равен прой поли и равен брой моно двойки, но точно от опит в областта твърдя, че броят на двата вида двойки не е равен.

по-скоро.. съчинения по картинка. била съм предавана, да. както и почти всеки човек. решението за ЕНМ съм го взела в момент, в който съм била сама, без какъвто и да било партньор.
Steana, взела съм си отпуска специално за да ограмотявам масите Trollface

А защо сте чакали 3 години, за да отворите "връзката" си? Нали отношенията са били изяснени в началото? 🤔

защото през първите години бяхме в период, в който нямахме капацитет да сме привлечени от никакви други хора. също както при моногамните хора се случва.

Скрит текст:
Прекрасная Василиса, вие май живеете в паралелен свят, в който някои мои мнения от темата съществуват, а други - не. описала съм кога, и по какъв начин съм достугнала до идеята, че съм ЕНМ. описала съм и кога и по чия инициатива е била отворена тази връзка. няма общо с представата ви, но разбирам, че ви е по-лесно да си измисляте, отколкото да прочетете. така лесно можете и факти в подкрепа на тезата си да си измисляте. сигурно става въпрос за ограничен капацитет, но.. важното е, че сте с добро сърце Heart
права сте, с групов секс дотук нямам опит. защото не съм искала да имам. предпочитания.
[/spoiler]

Риторичен въпрос беше. 😉

Определяш се сама(докато си без партньор) като полиамортна, но практиката я включваш, след като "пеперудите излетят". И всичко това, за да ни ограмотиш как да запазим семействата си, при изневяра.

При изчерпана връзка, аз бих си тръгнала, колкото и удобна да ми е. Както и повечето хора.

# 501
Не се сърди човече, хората предполагам се мият. Не е там проблемът, друг е.

# 502
Не се сърди човече, хората предполагам се мият. Не е там проблемът, друг е.
В устата на всеки човек има милиони бактерии. Някои си живеят при даден човек без проблем, но при друг създават такива. Подобно смесване м/у няколко човека е направо... а и той едва ли се ограничава до обикновени целувки...

# 503
  • сф
ЕлиСБ, изобщо не съм се и опитвала да насаждам кой как да си 'спасява' семейството, спасявайте се, както намерите за уместно. темата не е за да се убеждаваме едни други колко ние сме добре, а другия - зле. аз не държа някой да си обръща светогледа и да плюе на ценностите си, а за опознаване и разбиране на другата гледна точка.
никакъв страх нямам да си тръгна от изчерпана връзка, правила съм го. обаче когато е била изчерпана. случаят не е такъв.
ей, ама опасна работа сте, в този раздел и "колко е часът" тема да пуснеш, отговорът ще е "време е да се разведеш" Bowtie

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 20:21 от people.of.poly

# 504
  • Някъде там
А търсиш ли си заместител на по нисшия в йерархията, който е в чужбина?
Любовницата на този с който живееш има ли си мъж с който живее, а той има ли жена? Интересно ми е колко човека са навързани по веригата. Пропуснала съм ако си казала, че то всеки ден нови неща се казват.

# 505
  • сф
не, в момента нищо не търся.
тя последно нямаше приятел, но не знам каква е ситуацията към момента.

# 506
...аз не държа някой да си обръща светогледа и да плюе на ценностите си, а за опознаване и разбиране на другата гледна точка...
Приемам твоята гледна точка и не ме бърка, че 6 човека (минимум) си разменяте разни неща. Питаш какви са нашите причини, т.е. предполага се, че искаш да ги опознаеш? Ето - физически не бих могла да се контролирам, просто ми се повдига при мисълта да го целуна, ако знам, че езикът му преди това е бил в друг човек.
Същото и с изчерпаната връзка - за всеки има различно значение. За мен, например, стигне ли се до момента да имаме нужда от помощници за интимната част, връзката е напълно изчерпана. За теб и за друг това може да значи, че е даже във възход. Ок.
Е, опознахме се и се приехме, надявам се Simple Smile

# 507
# 508
не, в момента нищо не търся.
тя последно нямаше приятел, но не знам каква е ситуацията към момента.

Брей, искаш да кажеш, че няма нищо против единствената ѝ връзка да е с 40-годишен полиаморен чичка, с когото се вижда веднъж на няколко месеца?

# 509
  • сф
не си го представям, тя е млада и хубава. не твърдя, че сама сега, така беше последния път, когато говорехме за това. аз не държа да съм в течение с подробности. ако нещо значимо за мен се случи, ще знам. имаше някаква сложна ситуация около нея, която нямам съгласието й да разгласявам. не ме обвинявайте, че нямам желанието да я разнасям без нейно знание. нещата, които казвам и не казвам на вас, са също по някакъв начин съобразени с моите близки и очаквам това да се подразбира.

Общи условия

Активация на акаунт