Януарчета 2025 тема 2

• 41 231
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Аз да се оплача,  като ме е хванал някакъв летен вирус и място не мога да си намеря , всички екстри.  Мога ли да взимам нещо друго освен натриев цитрат?

Аз бях така миналата седмица. Гинекологът ми каза да слагам свещички Вомакур, да пия активен въглен и Смекта и нещо от типа на Стоперан Хидра или Рехидратин алфа или производно хидратиращо. Преди свещичките спасение нямаше, така че ако е много зле положението започвайте. Успех!

# 526
Здравейте, момичета малко ми е неудобно да питам такова нещо , но ми е първа бременност и се притеснявам за най- малкото.. та, как сте със стомаха имате ли проблем при ходенето до тоалетна. Аз днес имах запек и от толкова  напъване се притесних да не е станало нещо и да не предизвикам раждане или разкритие. Вие как мислите дали е  възможно нещо такова  в 21г.с. съм.

# 527
Здравейте, момичета малко ми е неудобно да питам такова нещо , но ми е първа бременност и се притеснявам за най- малкото.. та, как сте със стомаха имате ли проблем при ходенето до тоалетна. Аз днес имах запек и от толкова  напъване се притесних да не е станало нещо и да не предизвикам раждане или разкритие. Вие как мислите дали е  възможно нещо такова  в 21г.с. съм.

Не е ок да се напъваш. Проблемите със стомаха са съпътстващи бременността Simple Smile Лаксатинил си вземи , мармалад е и действа чудесно.

# 528

Не е ок да се напъваш. Проблемите със стомаха са съпътстващи бременността Simple Smile Лаксатинил си вземи , мармалад е и действа чудесно.

Да, това със сигурност ми е за последен път , но мислиш ли , че може да съм направила нещо с това напъване.

# 529
  • София
Със сигурност нищо не си направила, не се притеснявай Simple Smile

Да, това със сигурност ми е за последен път , но мислиш ли , че може да съм направила нещо с това напъване.

# 530
  • Пловдив
Не напъвай, че може хемороиди да си докараш.

# 531
Всеки ден пия по едно саше от Омни Биотик Панда (става и за бременни, и за кърмачета после). Знам го от свекърва ми, която е микропедиатър. Много съм ѝ благодарна, защото решава чревните въпроси а и дава имунитет срещу вирусчета. Действа веднага при мен.
Отделно сега ям всеки ден сини сливи и круши от градината, но зрели. Но не спирам Омнибиотика. Но не напъвай. 🙄

Здравейте, момичета малко ми е неудобно да питам такова нещо , но ми е първа бременност и се притеснявам за най- малкото.. та, как сте със стомаха имате ли проблем при ходенето до тоалетна. Аз днес имах запек и от толкова  напъване се притесних да не е станало нещо и да не предизвикам раждане или разкритие. Вие как мислите дали е  възможно нещо такова  в 21г.с. съм.

# 532

Не , спокойно. Просто хемороидите са в кърпа вързани с това напъване… сега има сливи да добре действат, магнезия на мен също ми помага. Но си държа лаксатинила при нужда и спасява.

# 533
Здравейте!

Аз малко късно се включвам в мамешките теми този път.
От вчера съм в 20гс, терминът ми е 25.01.2025.
Децата ми ще са с 8 години разлика. Първото е родено в България, второто ще се роди в Австрия и всичко ми е като за първи път.
С предната бременност не съм правила натоварване с глюкоза, но тук е задължително и имам час за 25 седмица. Доста ме притеснява, защото още ми се гади и от време на време повръщам.
Опитах се, но не можах да изчета цялата тема и прескочих няколко страници. Видях да се споменава ФБ група. Ще се опитам да съм редовна тук, но ще се радвам да ми кажете и как мога да се включа във ФБ групата.

Успех на всички 🍀

# 534
Здравейте, как лекувате настинка и болки в гърлото.

# 535
Биозин мама и ен-ти-тус за смучене.

# 536
Биозин мама и ен-ти-тус за смучене.
Грануфолин

# 537

С първата бременност в България имаше едни Прополки с Малина, които бяха Ок за бременни. Много бяха вкусни и много помагаха. За хрема тогава си купих инхалатор, който вече повече от 8 години активно ползваме. За съжаление тук утре температурите ще паднат с 10 градуса и вирусите и настинките ще започнат. Тук и учебната година започна вече, та съм е нисък старт.

# 538
Момичета, тези които имате дечица, с каква разлика ще са с бебето? Мислили ли сте как ще се справяте, когато дойде време да се роди бебето и през първите месеци?
аз съм с момче на 8г

# 539
Момичета, тъй като разглеждам колички онлайн ми излезе в Rays Toys до 18.09 20%, ако някоя се е насочила към този сайт за покупки, важи не само за колички.

Общи условия

Активация на акаунт