"Дневникът 2'' - да отслабнем всички заедно

• 19 704
  • 454
  •   1
Отговори
# 60
и още нещо от мен-аз сигурно ще изкарам само една семица на японското чудо. в повече ми идват яйцата и месото. аз месо ям по веднъж на седмица. после сигурно ще си направя някакъв режим на плодове и салати

# 61
и аз да се запиша

# 62
дА се отчета-още съм на житото ама нещо не ми спори
в понеделник си сварих точно 200гр.но тъй както я карам ще ми стигне за седмицата
ама на ябълките наблягам-дано не е фатална грешка
айде ,че голямата напира за компа
пак ще пиша

# 63

Аз успях това да направя
Тази табличка е супер.  bouquet

# 64
Збравих да кажа,че днес ми беше 6-ти ден на японско чудо.Утре диетувам до обет и вечерта... newsm68 newsm44

# 65
Ей,сладки честита нова темичка.Много е готина. Flowers Bouquet lovekiss

# 66
Уф, прегреших малко с храната Embarassed, но защото направо ми се зави свят от глад. Хапнах едно блокче шоколад и малко пуканки #2gunfire.

# 67
Времето за редакция на таблицата изтече, вече не мога да променя темата...   bouquet

# 68
За статистиката - започвам от днес с тегло от 81 кг. цел 68.

# 69
Уф, прегреших малко с храната Embarassed, но защото направо ми се зави свят от глад. Хапнах едно блокче шоколад и малко пуканки #2gunfire.
Без прегрешения не може. Аз прегреших на втория ден. Днес (3ти ден) се отклоних малко от менюто на японското.

Та днес менюто ми беше:
Салата от зелена салата, доматче, парченце краставица, 2 репички и стрък лук
1 палачинка с около 20-30 гр. кашкавалче
иии 200 гр. кисело мляко от  0,1% + много канела вътре
Вода около 1,5 л.
спорт имаше 35 мин пъмп ит ъп

# 70
Здравейте,момичета  Grinning
Аз имам много работа тези дни и проблеми с нета и много съм изпуснала.... Чак  нова темичка, страхотна е! най-вече таблицата, поздравления   bouquet
Хайде да се разпиша и аз  Party
Ръст 1.64
преди 68кг
сега 54кг
цел 47кг
Честно казано за мерките малко ме е срам.... (бях ги написала,но се разколебах)   Embarassed  По-натам като стана по-слабичка  Mr. Green
В момента не спазвам нищо определено и без друго ми се е запалила главата  #Crazy но в най-скоро време ще почвам чплодове,чай и мед  Peace
Браво на всички свалили   newsm10

# 71
побърка се с тези яйца, хич вече не ми се ядат. да-а понеделник 26.02 ще изкарам един плодов ден-много яйца много месо за мен

# 72
Въпрос към момичетата свалили повечко килца.
Как се справяте с дрехите ? Нямам една свястна дреха, която като я облека да седи на мен. Всичко ми се свлича дори и разни дънки от преди 2 години. Айде блузите биват. Не пречи по широчки да ги нося ама то отдолу не знам вече кво да слагам. Всичко тръгва на долу и трябва да повдигам постоянно. Гледам да не вървя много бързо или да се затичвам, че туко виж ми паднат гащите и срамм  Embarassed Имам една пола до коляното която стои добре въпреки, че е леко широчка. Но незнам вече... не ми се щеше да си купувам нови дрехи докато не сваля почти всички кг. ама така не се издържа вече  ooooh!  Sad  Confused

# 73
свалила съм само 6, но и моите панталони ми стоят смешно, купих си един нов-както вече съобщих, саката са ми големи, и на мен това ми е проблем имайки предвид, че аз трябва да се обличм със костюми, а моите вече ми стоят смешно, а докато не сваля  поне още 5 кг. не искам да си купувам нови дрехи, но пък аз имам няколко чивта дънки, които не съм раздала от преди няколко години, които сега са ми малки и ще чакам да влезна в тях

# 74
Въпрос към момичетата свалили повечко килца.
Как се справяте с дрехите ? Нямам една свястна дреха, която като я облека да седи на мен. Всичко ми се свлича дори и разни дънки от преди 2 години. Айде блузите биват. Не пречи по широчки да ги нося ама то отдолу не знам вече кво да слагам. Всичко тръгва на долу и трябва да повдигам постоянно. Гледам да не вървя много бързо или да се затичвам, че туко виж ми паднат гащите и срамм  Embarassed Имам една пола до коляното която стои добре въпреки, че е леко широчка. Но незнам вече... не ми се щеше да си купувам нови дрехи докато не сваля почти всички кг. ама така не се издържа вече  ooooh!  Sad  Confused

Simple Smile Добър въпрос sisin4e... Аз загубих 13-14 см. от дупарата, 8 см. от талията и 1 см. от бюста  Blush като драстично свалих 4-5 номера за дънки от американската номерация... (за българска не съм си вземала дънки от България 2 години затова незнам, но пак е същото предполагам - такава разлика ми дава от качените последно 15-16 кг. Имам дънки в 4-5 различни размера поради различното състояние на кг. Blush) Сега спокойно мога да нося и блузи очертаващи и гърдите и корема, макар че ми е широка талията... но поне е стегната... (талията си я намирам за по добре, а по проблемна ми е долната част...)  Иначе имам дрехи всякакви размери, едва ли има друга като мен... Постоянно варирам +/- 15 кг. crazyeyes: hahaha Tired Но винаги когато сваля кг. си купувам нещо ново като награда  Joy и ми помага де... Подобрявам си самочувствието така...  hahaha След още 7-8 свалени кг. дай боже в скоро време... отивам на пазар   bouquet А в момента нося каквото имам и както мога... Слагам боди отдолу и както дойде... защото блузите са ми доста широки вече... а за дънките както мога - колана на последната дупка и така я карам някак си...  hahaha Рано ми е да се радвам за свалените 13 кг. защото незнам какво ме чака утре - на долу или на горе  newsm78 Но определено на всеки 5 кг. свалени разликата вече в размера на дрехите е осезаема и човек трябва да се замисли за нов гардероб...  Peace

Последна редакция: ср, 21 фев 2007, 22:50 от miranda_rs

Общи условия

Активация на акаунт