Събирам ли червени знаменца?

• 39 883
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 60
Какви са тези 100-200 лв, сама харча повече.
Оптимизирай си енергоефективността, ВИК, смесители, саниране, всичко, и ще плащаш и ти толкова, ако си сама.
Но да не вадим елките кое какво, че ще стане тюрлю гювеч. Wink
Да бе, то оптимизирането безплатно и не влиза в сметките. Да не спорим. Не са пенсионери и тя не чака на него да я  нахрани , взел бил някой път нещо за ядене.

# 61
Ами тука на запад, от както вдигнаха цените, за къща, ток, парно и интернет и телевизия е почти 300 евро. Беше преди по малко, ама на, вдигна се. Не смятам че това са малко пари.
Ако той живее предимно при нея, е редно да се включи в тези  разходи.
А не само храната, не че и тя е евтина, но ако е предимно при нея си е малко

# 62
Ами щом богатите са стиснати, предпочитам не толкова богат, но щедър и дащен! 😁

# 63
Ти какво по-точно правиш с този недорасляк?

# 64
И тая скръндза деца ще гледа. Боооже... не знаменца, светофари са! Спасявай се преди да ти е направил дете, че тогава ще се видиш в чудо.

# 65
Гледа го! Нали каза, че обича домашни любимци?😁
Добре, шегата ми е малко груба, но уместна! Извинявай  предварително!:)))

# 66
Отношението му към мен ме притеснява: обсесивен е често, иска да съм навсякъде с него. Уикендите ако реша да отида да тренирам или просто да се разходя, казва че не правя планове с него и не било нормално. Ако пък му кажа предварително, се цупи че не искам да прекарваме цялото време заедно и съм била егоист.
Това го подминахме, но също е притеснителна черта. Не било нормално... да идеш сама на разходка? А мрънка ли ти, че искаш да се видиш с приятели, роднини? Лепнал ти се и емоционално, и финансово, и всякак.

Има немалко мъже, които, като се появят децата, не разбират какво е станало и мрънкат, че жената вече не им обръща внимание като преди, изморена е, а самите те си правят оглушки за грижите за детето. Помисли си дали има шанс приятелят ти да влезне в тази категория.

Не знам, аз лично не бих се чувствала сигурност на твое място. Какви са позитивните му страни?

PS. И да те обвинява в егоизъм докато яде твоята храна в твоя дом... 🤡

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 23:38 от Анонимен

# 67
Нимоа, мъжете пак се втренчиха в банкнотата.

# 68
Не мога да повярвам, че това го търпите. Няма да ми вземе лекарство лиии. Шута в.... И дим да го няма. Значи те рита докато си паднала и после като се изправиш, що не ходиш на процедури. Този човек не е нормален. Бягайййй, не си губи времето с човек, който не те обича и не му пука за здравето ти. Защото с годините няма да ставате по-млада и по-здрава.

# 69
Нимоа, мъжете пак се втренчиха в банкнотата.

Направо си го представям, ражда им се бебе, разболява се и оня й казва да си харчи от майчинството за лечение понеже бебето е "нейно".
Пък като й свърши майчинството и бебето още е болно ще се молят да оздравее, няма той да си бута парите я...

# 70
Изчетох пак мненията й и още нещо да кажа - както пише, че "бил добър, мил" и от сорта и това е в графа добрите качества, така ми се струва, че само тя я вижда тази обща визия за бъдещето. Общо мислене, еднакво искали от живота, наизуст ми идва. Като прочета това, но после дойдат 5 червени флага и как всъщност се карали при опит  за диалог, виждам една голяма розова самозаблуда, така й се иска да го чуе. Просто няма конкретика, а и другите примери тотално противоречат на това. Всеки има жилище, но те коментират къща /?/ и там разногласия. Кучето - разногласия. Харчове, финанси - напрежение.  За кое гледат в 1 посока, аз не вярвам. Може и да обсъждат нещо и той да отговаря потвърдително каквото тя очаква, но това не значи истинско единодушие. Няма да ме учуди, изглежда ми манипулатор.

# 71
  • София
Ревнивец и стиснат? Сега ще си призная. Пробвах да живея 5 дни с такъв. Не издържах!
Пък ти си блъскай главата, щом ти е толкова корава.

# 72
Не искам да звуча обезкуражаващо, но според мен не сте един за друг. Ти ми изглеждаш като улегнала жена, която отдавна е загърбила волностите на моминския живот, а на приятеля ти по-скоро ще подхожда някоя млада и въртоглава хлапачка. Не че е лошо всичко това, просто предпоставките за бъдещето ви заедно не са добри.

# 73
YanaS23, да не те плаша, ама вземи прочети малко за патологичния нарцисизъм. Много неща ще ти се изяснят още. Само гледай като приключвате, да си умна и да го направиш без опции да те омайва и използва отново, защото може в твърде страшен филм да се вкараш.

# 74
Почти две години връзка...??? Това, каквото сам човек си направи, никой друг не може да му направи.

Общи условия

Активация на акаунт