Събирам ли червени знаменца?

• 39 902
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 75
Бягай с 200 ,нищо добро няма да видиш.
Ако близък човек ми  сподели ,че няма въможност за преглед или лекарства и към момента мога да помогна не бих се  измислила. Съжалявам ,но това е отвратителна постъпка , а говори за семейство.
Най-много се страхуват от злато търсачки мъжете ,които нямат пари .

# 76
Авторке, той че не е добре, ама и ти не падаш по-долу с такива въпроси.
Като живееш някъде трябва да плащаш сметките.
Не е нормално приятелката ти да няма пари за лекарство, да вадиш 3 пъти повече от нея и да си замълчиш.
Утре ако имате деца, явно на теб ще падне всичко.
На всичкото отгоре е комплексиран обсебващ ревнивец.
И ти още си с него и не си му била шута.
Ама и ти не си добре.

# 77
Ти явно много се подценяваш ,за да приемеш такова отношение .
Не ,не очакваш прекалено много , като се задоволяваш с малко това и ще получаваш.

# 78
  • София
Две години са 24 месеца. Ако му беше вземала поне наем, с който поне да си покриваш сметките.....
Намерил си е козичка, да я дои... /Тази сутрин съм брутална/.

# 79
Ами, мила и добра си.
Козичка или овцичка, се тая.

Наем айде да не му взима, но в сметките е трябвало да се включва.
Да не говорим за храната.
Той дори и това не прави. Чат пат някоя вечеря плати, почивка. А и тя писа, че се включва.

Абе има хора си заслужават съдбата.

# 80
  • Out of the Mix
Чудесна е една жена, когато е мила, добра, нежна, спокойна, всеотдайна и т.н., но този, с който е трябва да я цени и да й дава същото.

# 81
  • София
Аз за пари паля много лесно. Само някой да ми накриви шапката, слагам каменното лице и започвам да си купувам неща само за мен.

# 82
Такива мъже съществуват, защото съществуват жени, които да ги дундуркат. Затворен кръг, няма оправия.

# 83
Ужас. Този е събрал де що има недостатък. Как те привлича мъж, който не ще даже лекарства да ти купи и ти прави забележка за дрехи и процедури като злобна стринка?
В чужбина ли живееш? В БГ само най-големите льольовци държат на 50/50, което се оказва 70/30 в полза на жената.

# 84
Ако иска тя да прави процедури, ми да ги плати най-малкото.
И за дрехите и правил забележки.
Манди, неслучайно казвам, че и има нещо сериозно на авторката да е привлечена от такъв, да спи с него, да му плаща масрафите. Тоз е тотална държанка.
И след две години пуска тема във форума. Нещо в мозъка и рекло, че не е в ред, още обаче се колебае милата Joy

Може би трябва да му роди дете да и се стовари ада на главата.

# 85
А същестуваме.. големи бели птици. Не е само авторката. Въпросът е кой кога се осъзнава. И дали изобщо. Хубавото е, че тя е започнала процеса преди общи деца. Само не се връзвай, авторке, на приказки и обещания, че ако имате дете ще е различно. Всъщност, различно ще е, мнооооого по-зле, мега зле, кошмар ще стане. Пожелавам ти да успееш да се откъснеш скоро.

# 86
Има глупавички жени, които смятат, че като дойде детето, той ще се промени.
Хората са каквито са. Точка. Или ги приемаш или не ги приемаш.
Никой мъж няма да се промени от любов. Че защо, щото имаш хубаво дупе, очи, крака.
Ще промени теб, не себе си.

# 87
  • София
Мъжете не се променят. Просто ги опознаваш по-добре. Особено като заживееш с тях.

# 88
Добрееееееее.........стигнах до края на втора страница.
Много подобни флагчета събрах и аз за бившия си партньор, от когото обаче имам дете.
Ами, нещата не се развиха добре.
Авторке, ако искаш да си съсипеш последните млади години с игра на ''Болен здрав носи'' - задръж го, остани с него, роди му дете и заповядай отново да си поплачем заедно.
Накратко:
1. Този мъж не умее/не желае да се грижи за никого и нищо. Иска само да консумира;
2. Не те ревнува - просто не му пука, че имаш свои нужди. Иска да си ангажирана единствено с негови нужди и желания;
3. Не те уважава по никакъв начин - критикува външния ти вид, не ти помага, когато си в нужда;
4. Съжалявам, но не те обича - просто си удобна. Вероятно не умее да обича;
5. К'ви семейства, к'ви деца, к'ви пет лева......семейството е място, където хората се обичат, уважават и се грижат един за друг! Неговото е използвачество и консумация.

# 89
Винаги съм се чудила,как заживявате с някой,без да уточните основни неща.За месец,два лазбирам,но за две години ! И то сте в средата на 30-те ,не на 20.
Едно време беше лесно,първо сватба,общ бюджет и така. Сега би трябвало да се изяснят поне основните положения,кой колко пари  ще дава за общи  разходи и сметки и други подобни.И не,не може да е по-равно,а процент от доходите.
Ти като получаваш по-малко,той ще е съгласен ли да стои на студено и да яде кучешка радост  за икономии?

Общи условия

Активация на акаунт