Събирам ли червени знаменца?

• 40 109
  • 1 072
  •   1
Отговори
# 435
След 2 години щом не са задълбочили отношенията повече от визити у нея и ходене на хотелчета, нещата оттам нататък само към изстиване вървят. Не ми стана ясно в неговия дом защо не се пребивава или нещо изпускам? Аз досега да се бях усъмнила, че има нещо гнило. В едни такива отношения винаги има недоизказана някоя важна подробност.

# 436
Тя има куче, не може да си го зареже, а него май не го кефи идеята да е в неговия апартамент.

Също й казва, че жилищата им били твърде малки и иска къща за семейство, ама сега не могат да си я позволят. Ако не изпускам нещо от разказа.

# 437
Оправдания.
Мда, те всички деца в къщи са растяли.

# 438
  • Paris, France
Цитат
Ето същото става и с мен. Само че аз мрънкам отсега, а тя е търпяла и се е надявала много години. Директно съм адресирала темата с него, когато поговорихме и му казах че нямам намерение да чакам повече. Отговорът му бяха някакви си там празни приказки.

Аз тези дни много се мъча, мисля че съм си стигнала предела. Смятам да му кажа какво очаквам да се случи и как. Ако не иска и не му е комфортно, да си ходи. Колкото повече време минава и колкото повече му слушам коментарите, толкова по-уверена съм, че той никакви действия няма да предприеме.
Скрит текст:
Yana, обърни внимани на това, което съм болд-нала от точно този ти цитат. Сравни писаното в 1-ия и 2-ия абзац. Ти вече си говорила, поставила нещо на масата. Реакцията е точно каквато май всички очаквахме - ала бала, успешно замазване на очи. Обаче сега пак обмисляш същото отново? Някак мнооого те е завъртял в тази спирала. Пак ще се случи същото и после пак, загуба на време. ТИ сама го казваш в последното изречение.  Според мен си е пропилял шансовете, затова ти си на предела или даже си го минала. Нещо трябва сериозно да се издъни, една думичка, за да ти падне пердето явно.

Яна, прочети Удебеленото от мис Каприс пак! Противоречиш си и се самозалъгваш. Вече си му казала, че нямаш намерение да чакаш, но той ти е замазал очите с празни приказки. Какво очакваш? Жабата да се превърне в принц? Упорито отказваш да приемеш, че начинът ви на живот заедно никога няма да стане такъв, какъвто го искаш.

Ами като си уверена, че нищо няма да предприеме, защо не си го изгонила още?????? Кога му събираш багажа? Остави я тази с говоренето! Стига плямпане, действия трябват.

А родителите ти какво мислят? Да не би да го виждат като прекрасна партия заради доходите, двата апартамента и екзотичните екскурзии, за които не знаят, че плащаш сама твоята част???? Общи приятели имате ли?

# 439
Е как какво да очаква друго, естествено ще и каже каквото иска да чуе. Ако и каже, че му е удобна, че му е на сметка и си му е гот така, ама не иска нищо повече нали ще му врътнат кранчето? Важно е наистина да гледа действията на този човек, а не приказките. Не вярвам да се сепне и изведнъж да стане друг, щом сам не се е сетил да направи нещо по тези въпроси.

# 440

Също й казва, че жилищата им били твърде малки и иска къща за семейство, ама сега не могат да си я позволят. Ако не изпускам нещо от разказа.

Това е версията за пред нея. Кой го знае колко спестени хилядарки къта в банката докато е на нейна издръжка и си ги трупа. Пък тя му вярва на глупостите. И така докато не срещне някоя друга.

# 441
  • Down south
Темата не само свети в червено, а направо гори.
60 нови мнения?
Моля ви, кажете, че авторката се е освестила и е поискала заем/наем или каквото и да е, преди да изпрати навлека обратно в двата му апартамента Grinning

# 442
Темата не само свети в червено, а направо гори.
60 нови мнения?
Моля ви, кажете, че авторката се е освестила и е поискала заем/наем или каквото и да е, преди да изпрати навлека обратно в двата му апартамента Grinning

Не! Ще говорят пак.

# 443
В живота често има уроци, които човек трябва да си научи, за да продължи напред, и явно да спре да дава безброй шансове на доказани льольовци е урокът на Яна. Яна, един мъж се държи с теб точно по начина, по който се чувства. Когато тогава ти покаже как се чувства спрямо теб, дори и на теб да не ти харесва, повярвай му! Един мъж ще направи буквално всичко за жената, която наистина обича. Ако твоят наистина те обичаше, действията му щяха да подкрепят приказките и да ти говорят, че е искрен и има предвид това, което говори.

А твоят е и особен вид чишит-скъперник, от най-лошия тип - с възможности. С два апартамента, но да се нанесе при приятелката си и да живее на аванта. Един път да не си отвори устата да предложи да участва в сметките или да вземе да напълни хладилника. Да те кара да си плащаш за скъпите му прищевки по ресторанти и екзотични дестинации. Това не е мъж на място и ти инстинктивно го усещаш. Няма смисъл от повече разговори!

# 444
Предложи да се преместим или в неговия, или в моя апартамент за постоянно - където си избера аз. Предложи да си разпределим домашните задължения и да покрива част от сметките, включително изцяло за пътуванията и излизания. Казах му, че все пак ще искам прогрес да видя в дългосрочен и няма да ми е достатъчно, като той предложи да започнем и да правим план за това какво ще правим след това, и дали искаме къща/как. Обяснението защо не го правил досега, беше че не знаел че имам нужда от това и трябвало директно да му искам, което ми се струва мега тъпо. Но поне предложи да поеме тези отговорности.
Смятам да дам шанс на този начин на живот за няколко месеца, за да видя това което сега обеща, ще го прави ли. Ако не - шута.

# 445
Отивай в неговия апартамент.

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 07:52 от Serene__

# 446
Отивай в негония апартамент.
И да си покрива ипотеката от наем на нейния Grinning
Тъй де, да отдъхне малко

# 447
Така господина ще усети разлика иначе всичко ще си е постарому. Пък и там поне в началото ще му се наложи да поддържа домакинството като домакин.

# 448
Предложи да се преместим или в неговия, или в моя апартамент за постоянно - където си избера аз. Предложи да си разпределим домашните задължения и да покрива част от сметките, включително изцяло за пътуванията и излизания. Казах му, че все пак ще искам прогрес да видя в дългосрочен и няма да ми е достатъчно, като той предложи да започнем и да правим план за това какво ще правим след това, и дали искаме къща/как. Обяснението защо не го правил досега, беше че не знаел че имам нужда от това и трябвало директно да му искам, което ми се струва мега тъпо. Но поне предложи да поеме тези отговорности.
Смятам да дам шанс на този начин на живот за няколко месеца, за да видя това което сега обеща, ще го прави ли. Ако не - шута.
Може да ти прозвуча малко нахално, но трябваше директно да му поставиш въпроса за дете. Според мен той ще си спази уговорката, защото видимо е добронамерен и държи на теб, но...трудно ще се превърне в друг човек. Едно по-сериозно разтърсване може да го извади от лековатия живот, който е избрал за себе си.

# 449
Може да ти прозвуча малко нахално, но трябваше директно да му поставиш въпроса за дете. Според мен той ще си спази уговорката, защото видимо е добронамерен и държи на теб, но...трудно ще се превърне в друг човек. Едно по-сериозно разтърсване може да го извади от лековатия живот, който е избрал за себе си.

Ами аз самата не съм готова за дете с него. Ако сега не поеме отговорности и сметки, защо ми е дете? Че няма да го чакам още година, няма. Но преди всякакви такива неща, искам първо да видя ще прави ли това, което казва, че ще направи относно домакинство, сметки и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт