Спечелете своя мечтан нюанс боя за коса от ELEA Professional Colour & Care

• 9 476
  • 179
  •   1
Отговори
# 90
Боядисвам косата си в домашни условия.Бих пробвала -10/72 Супер светлорус бежов.

# 91
Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? Какъв нюанс желаете да постигнете?
Косата ми е руса, боядисвам я в домашни условия, но проблем са ми белите косми които имам, много малко бои ми ги покриват.
>>> Разгледайте нашия каталог и ни напишете кой номер боя искате да спечелите!
Бих искала да спечеля 10.72 супер светло рус бежов

# 92
Боядисвам се в домашни условия.
С къса коса съм и не ми е трудно.
Цвета , който искам да постигна е Тъмно медено рус - номер 6.37 от вашия каталог. 🍀

# 93
Имам руса коса, боядисвам се само в домашни условия, даже сама си я правя, понеже съм с къса коса. Цвета, който ми допадна от вашия каталог е 10.1 пепелявото русо.

# 94
Боядисвам се изцяло в домашни условия и използвам тонове, максимално близки до естествените и естественият цвят на косата ми, който е кестен. Затова от каталога на Elea Professional Colour & Care избрах цвят 4.47, Кестен.

# 95
Здравейте, всеки месец боядисвам косата си в червено.
Бих желала да пробвам вашия цвят с номер - 66,54.
Желая да получа наситено червен и дълготраен цвят.

# 96
Моята коса е тъмно руса и я боядисвам в по-светъл нюанс , и в вкъщи и при фризьор. Предпочитам по-пепелни цветове.
Харесах цвят 9.2 🥰

# 97
Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? - тъмнокестенява, боядисвам я, да. Редувам едно посещение в салон и следващото се правя сама в домашни условия.

Какъв нюанс желаете да постигнете? - от каталога харесах № 4.37 - кадифено кафяв.

# 98
Брюнетка съм, боядисвам косата си в домашни условия през 2-3 месеца.
Цвета който ми допада от каталога ви е 4,37.

# 99
  • Плевен
Харесва ми 7.3, много добре стои.
Има страхотен блясък!

# 100
За съжаление косата ми е над 50 % побеляла. Процесът започна със забременяваето още. Боядисвам се в домашни условия през около 3 седмици. Естественият ми  цвят на косата е много тъмно кестеняв, но се боядисвам в черно(#2).

# 101
Боядисвам косата си в домашни условия, в момента е тъмно рус цвят (към 6ца), искам да постигна студен пепелив оттенък, смятам че студените нюанси ми отиват най-много.
От вашия каталог харесах и бих искала да изпробвам 6.1.

# 102
Косата ми е доста изтормозена след раждането на детето и съм и дала почивка, но мисля вече да се връщам към боядисването. В домашни условия се справям доста прилично и сама. Цвят 8,1 Light Ash Blond, доколкото екранът не променя цвета, тъй като избирам без да съм видяла на живо каталога или кутиите. Като цяло светлата гама цветове ми харесват, а в каталога има няколко много приятни нюанса на русото без жълтеникав отенък. Чудесни са.

# 103
  • Бургас
Боядисвам косата си от доста години огнено червено .Сега преминах към вишнево червени и виолетови нюанси.Щр се радвам ако спечеля 4.62 вишнево червено.

# 104
Боядисвам косата си редовно, най-вече в домашни условия. Експериментирам често и цвета в момента е неравномерен и стои суха от боядисването. Средно дълга и гъста коса имам и това е причина да не ппстигам желаният цвят у дома. В момента съм с червен цвят, а дължината стои почти черна от предишните бои, но много цапа, което създава неудобство, особеномкато съм на почивка и ползвам бели кърпи. Бих желала да променя цвета на златно светло кафяво 5.57.

Общи условия

Активация на акаунт