Спечелете своя мечтан нюанс боя за коса от ELEA Professional Colour & Care

• 9 480
  • 179
  •   1
Отговори
# 75
Каква е косата ви и боядисвате ли я в домашни условия? - Реалния цвят ми е беше светло кестеняво преди доста години , сега е кестеняво с червено,оранжеви отенъци редовно св боядисвам вкъщи ,защото имам много бели косми Simple Smile  
Какъв нюанс желаете да постигнете? - много светло кестеняво от Вашия каталог боя номер 5.57 златно светло кафяв.

# 76
  • плевен
Боядисвам косата си у дома.Бих иска да пробвам -10/72 Супер светлорус бежов

# 77
 Косата ми е дълга и гъста,светло кестенява,боядисвам я .Бих иска да пробвам 10/22 Супер светлорус виолет.

# 78
  • Монтана
Червеникаво. Боядисвам я в домашни условия.
Бих опитала номер 44.26 от каталога.

# 79
10.1. Супер светло рус, пепелен.

Боядисвам се у дома, за поддръжка на руси кичури, при израстване отивам на фризьор.

# 80
тъмнокестенява, боядисвам я при фризьор.
Какъв нюанс желаете да постигнете? - много светло кестеняво от Вашия каталог боя номер 5.57 златно светло кафяв.

# 81
  • гр. Кюстендил
Ще се включа за мама. Аз я боядисвам вкъщи, тя желае косата и да е светло кестеняво/златно русо, от този тип. Преди боята я хващаше по-хубаво, сега нещо не можем да открием правилната боя, за да сме и двете доволни от резултата.
Включвам се с удоволствие за цвят златно рус.

# 82
С изрусена коса съм, която боядисвам сама вкъщи. Харесвам неутралните и естествени цветове, като най- ми допадна 9.3

# 83
  • софия
Боядисвам се вкъщи като се стремя към постигане на естествен кафяв цвят без червени нюанси.
Колкото и да е невероятно, постигам го с 6.1 - тъмно пепелно рус, като добавям малко 5.0 - светло кафяв.

# 84
Косата ми е кестенява, но я боядисвам руса, т.к имам бял кичур. Не я боядисвам в домашни условия. Бих пробвала цвят 10.1

# 85
Боядисвам се в къщи, като редувам руси нюанси, най често 9.3. Бих пробвала 8.22.

# 86
Натурално косата ми е средно кестенява и в последно време я боядисвам в домашни условия с бои ниво 5.
От каталога вероятно бих избрала 5.0 или 5.57

# 87
Косата ми е гъста, кестенява и рано побеляла, затова се налага да се боядисвам на всеки 20 дни. Според времето, което имам е в домашни условия или при фризьор. От вашия каталог бих избрала златен кестен - 5.4.

# 88
  • София
Досега не съм боядисвала косата си. Светло кестенява е, но вече започва да се прошарва тук-там. Бих заложила като за начало на 7.3 топъл лешник.

# 89
От скоро се боядисвам вкъщи и пробвам различни бои докато намеря цветът, който търся. Аз обичам русите и пепеляви тонове.

Общи условия

Активация на акаунт